Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 25
Danelutza spune:
Ufff, tare-i liniste pe aici
Fiica mea doarme, astept sa se trezeasca, o pun in carucior si plecam la tati la serviciu, sa-i faca mami un pic de ordine prin birou
Georgi eu abia astept sa-i creasca mogildetzei parul, e adevarat ca nu e asha des ca la motzata ta.
Ioana dar noua nu ne spui ce-ai in carutza ?
Lunna vina la mine la racoare, acum a ieshit soarele dar tot bine e. Adevarul e ca asta noapte am inchis geamurile, imi inghetzase dom'le bunatate de fizic sub patura. Isabellei i-am pus dimineatza ciorapei, i-a aruncat si mi-a adus papuceii cind i-au inghetat picioarele. am uitat sa spun ca de la 36 de grade cite au fost, acum traim bine cu 24
Flavia pupici si atit, eu sint curioasa unde ai disparut... ca de cind te intorsashi bronzata din tzari nu prea ai povestit multe pe la noi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
lunna27 spune:
Flavia pe unde umblasi?
Iar dau tampitii astia gauri prin pereti,acum cand doarme fii-mea ,parca nu au avut timp toata ziua
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
Danelutza spune:
Sa intzeleg c-am ramas singura in zona ?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
Mai sunt si io pe-aci.
Luna pe cine vrei sa tund?Pe tine?Ca io acum experimentez pe fi-mea. Daca te risti...
Porumbel mama eroina...Cum te descurci cu toti la cumparaturi?Ca io decat cu fi-mea si tot nu ma pot desfasura.
Danelutza ce te faci cu fi-mea care si pe caldurile alea de 35 de grade ma punea sa-i pun "sese" in picioare si sa-i dau bluza cu maneca lunga...
Si la noi e racoare acum ca a plouat putin.
Am mai vazut un apartament...Inca suntem in dubii...Pretul e bun dar... nu stim.Sa vedem ce visam la noapte.
Restul gastii? Flavia ne-ai parasit?
Io sunt tare agitata, intru in criza de timp.Mai sunt fix 10 zile si vine examenul vere si cu invatatul...cam naspa. Nu prea mai inmtra in cap...cu apartamentul asta sunt stresata...ce mai...naspa pe toata linia.
Eh!Om trai si om vedea.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
Danelutza spune:
Georgi eu i-am pus papuceii pentru ca si mie imi era frig la picioare. Adevarul e ca si aseara si in seara asta e rece afara, de-tzi vine sa faci in pampers. Dar cum casa noastra-i la poalele muntzilor, am sa trag miine un oki poate-i zapada pe virfurile muntzilor, ca la noi a plouat cu grindina.
Ufff, iar am ramas doar noi.
Plec si eu la nanitza.
Vise frumoase, sa visezi un apartament asha cum itzi doreshti, examenul sa-l treci cu brio si... noapte buna
Mey, am spus noapte buna la toate, unde sintetzi iar, deja atzi adormit.
lunna27 spune:
Danelutza uite,eu is aici...mai "rasfoiam" prin forum ,e cam obosita lumea in ultima vreme ,cam asta am observat eu
Georgi sa stii ca nu ma risc ,am un par des si cum e si lung...cam nasol sa-l tunzi...treb mana de meserias totusi
Am plecat...noapte buna!
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
lunna27 spune:
Am uitat...Georgi eu va urez sa visati in noaptea asta ca ati facut alegerea cea mai buna .Nu te stresa ca nu e bine Somn usor!
georgi75 spune:
Greu mai fetelor...
Stiti cum e?Pana acum nu aveam banii luati pe-al meu si am tot gasit...dar s-au vandut.
Asta-i rezonabil ca pret, are si ce-i trebuie (adica centrala si acoperis ca e la etajul 4.)Ar trebui doar usi si geamuri schimbate si ar fi ok.
Si ce ma imbolnaveste raaaau e ca are o bucatarie mareee de 3m/3m si 2 balcoane imense unde as putea sa-mi pun toate florile...
Nu-mi place insa ca scara e in strada pur si simplu deci nu se pune problema sa o pot lasa pe Stef la joaca in fata blocului.
Dar avantajele sunt mai multe...
Nu stiu ce sa faaaac...Si soatei i-a placut dar el o tine pe a lui...sa nu ne grabim.Parca vad ca se da si asta si ramanem cu buza umflata.
Of of...mai mai...
Cum sa nu ma stresez?Ziceti si voi...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
maria2mami spune:
Helooooooooooo, va saluta meseriasa zidarita ...mai aveti si si pt mine?
Acum am intrat pe usa..... de la soacra....sunt RUPTA de oboseala, am citit din urma tot, am facut baita ca aveam un par gri deschis spre alb[
;)] , maria sforaie de o jum de ora....si maine la prima ora plecam iar.
Rezumat: am dat huma aia de o mie de ani jos de pe pereti.......era data in 5 straturi, au venit aia cu geamurile de dimineata.........AM GEAMURI NOIIIIII!, am scos dusumeaua si am turnat placa sa putem pune parchet-ul........offf...si cat mai avemmm....si am cheltuit o gramada de bani
Soacra....tot puturoasa si sefa dar io' sunt si mai nesimtita, pe-o ureche imi intra si pe alta imi iese si tot ca mine fac
Am ramas putine rauuu, fetele plecate la mare, sefa bananelor.....o dam disparuta......flavia, mai rarut, ........offf daca nu as fi io' am ajunge pe pagina 50
Hai ca va pupacesc si vb maine de dimi daca mai reusesc sa mai intru.... besitos
Moooooooooama ce tipi mi-au montat geamurileeeeee, aveau niste salopeteeee ...putin cam decoltate...si se vedeau toate partile importante...si io' m-am oferit sa-i ajut sa le dau un pahar de cico....o maslina...ceva..orice.........phtiuuu si colegu' era la serv
Just..... Maria