Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

M-am prezentat sa primesc pupicii -...

Cami saluta Romanica si din partea mea, asteptam povesti la toamna
Ana sa stii ca si eu stau prost la capitolul somn ziua, imi vine sa urlu, doar cinci minute dorm si gata.
Georgi treci la povestit, care-i treaba cu apartamentul ? Asta itzi place, sau va place la amindoi si deja ai inceput sa visezi ca-l mobilezi ?
Mirela si eu ma lupt tot cu aerul de afara, ca, conditzionat n-am prea vrut nici unul, eu am reumatism in toate oasele si mai bine sufar de cald decit sa nu pot dormi de durere. Noroc ca noaptea-i racoaaareeeee, dar racoare de inchid geamul ca-mi ingheatza toate cele.
Luna multzumesc , sint activa si eu cind vad ca lumea se distreaza, se plimba si pleaca in concediu. Asha mentzin activa paginutza noastra

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ne placu la amandoi.
E cu doua camere la etajul tot in zona in care stau eu acum.Cucoana ceru 950 miioane.Are de toate.Doar centrala mai trebuie si parchetul raschetat.In rest e super OK.Nici macar zugravit nu trebuie.
De fapt mint.Trebuie tocaria schimbata.Dar soata lucrand cu asa ceva, asta nu se pune la socoteala.
Caminul la care o dau pe fi-mea din toamna e in fata blocului.La 5 m.Piata e peste strada...Ce mai...Sa vedem daca ne intelegem sa mai lase si ea macar 20-30 de milioane acolo...

Cam asta ar fi.Pana acum, asta e cel mai bun.Mai vedem maine unul cu 3 camere.Cere un miliard.

Hai

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAAAAAAA, A INVINS ITALIA
Nu ma batetzi soatza mea-i italian

Georgi hai ocheste-l repede, vezi cum e cel de miine si pune mina pe asta daca spui ca va place. Acushica vine toamna si sa fitzi cu toate puse la punct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA ca esti tare scumpa cu scrisul,chiar ca tii paginile...da,pai aici si noaptea e la fel ca ziua,mori de cald si de tantari,mai nou...Doamne urasc caldura,de ce oi fi venit aici in Florida,nu stiu?!..de fiecare data ma intreb asa vara,iar apoi iarna imi trece...dar sincer cred ca as vrea sa stau si eu la casa ca tine la poalele muntelui,hmmmmmmm,suna ca in vise!!!!...iubesc mai mult muntele decat marea,dar asta e viata,ajungi unde nici nu te gandesti!!!!... si piticutei!

Si eu tot cu ITALIA am tinut,OLE OLE OLE,ITALIA E CAMPIOANA!....de fapt campionatul asta as fi vrut sa castige Brazilia,dar pt ca nu s-a putut,am tinut cu Italia,ii urasc pe francezi

GEORGI astia cu AC nu au cum sa vina maine ca deja au fost si au zis ca vin vinerea urmatoare sa ne schimbe toata unitatea ca e stricata de tot...in fine,eu vroiam sa-ti zic ca bafta la apartament,suna bine asta cu 2 la etajul 2...si mai ales ca e asa aproape de toate cum zici.......dar voi nu vroiati cu 3?...oricum hotarativa sa nu pierdeti ocaziile

la toate fetele si ne auzim maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor care ma ajuta si pe mine...nu gasesc subiectul cu Campionii STEAUA..a disparut?!...FLAVIA heeeelp!!!!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
Georgi oK!
si zici ca si Miha?
tre' sa ma duc dupa ea.
Danelutza,noroc cu tine si cu Georgi ,ca sunteti aici in fiecare zi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!!

In dimineata asta m-am trezit la 9:30 asa ca abia acum imi beau cafeluzta,poftim si voua

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Georgi parerea mea e ca daca voi ati avut apartam cu 2 camere si vreti cu 3,e bine sa cautati cu 3,mai ales ca faceti pasul asta cu mutatul...

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari la toata lumea.Si pupici multi.

Crismir adica vrei sa spui ca mai stai pana vineri fara AC? Groaznic.Cat despre apartament, da, noi am fi vrut cu 3 camere dar sunt scuuuumpe rau.Trec de un miliard si ceva si nu am atatia bani. Au innebunit astia cu preturile lor tocmai acum cand sa iau si eu ceva .Macar reusesc performanta de a ma muta de la etajul 9 la etajul 2.Ca aici nu merge liftul de 3 ani si m-am saturat de urcat si coborat.Si cu 15 kg in brate cat are maimuta mea...o placere.
Azi am vorbit cu cucoana(de fapt colegul a vorbit) si i-a zis ca daca-l lasa la 925 il luam.A zis ca vrea sa-si ia si ea o casa si daca reuseste sa se incadreze in banii astia, il da.Ne suna vineri sau sambata.Pana atunci mai caut oricum.

Luna tu cand pleci la mare?

Dana banana gasisi? Ti-am dat PM cu detalii.

Va pe toate ca ma apuc de smotru.Iar e dezastru in casa

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

... o saptamina buna la toate
Eu sint treaza de dimineatza de pe la 7, ca m.-a trezit mindra cu urletele dintzishorilor, ne-am plimbat, acum iar a tras o dushca de la mamasa din tzitze si... am aruncat-o in patutz.

Georgi pai daca va da raspunsul pe vineri sau simbata, ocheste si tu ce mai potzi, viziteaza la greu, ca pretzurile astea cresc de la o zi la alta
Dana banana nu ne zici prin ce umbre ascunse tot dispari de ceva timp ?
Mirela rau cu AC, la mine-i racoare, chiar daca-i cald afara in casa de bine, se respira. ... si un pic de racoare de la mine.
Lunna iau si eu o cafelutza, chiar daca-i rece, eu asha o beau, cica nu-i buna calda si cu zahar ca fac riduri, asha ca ma mentzin pe ultima suta de metri
Flavia tu erai cu francezii de nu mai vii pe la noi, adica la mamicutze ?!
Ma duc sa trag cu okiul la mindra lu'mami, revin mai tirziu

Mergi la inceput