Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 22
Danelutza spune:
... Dana ch, unde esti, iar te-ai ascuns...
Lunna atunci am sa-i dau orez si morcov, ca sa aiba burtica tare, dar eu sint norocoasa, fata mea numai acasa face kk in pampers, cind sintem in plimbareli sau la cumparaturi, nimic, doar pipi mic si atit.
Flavia ia povesteste aici la matusha, unde te concediezi iar ?!
Maria2mami cind termina soacra treburile in zona, trimite-o la mine, ca tare as avea nevoie de ajutoare
Cuscra tzine 1% de la mine si du-te sanatoasa la mare, vreme buna si sa te bronzezi frumos. Ai grija sa nu-l uitzi pe ginerica in razele soarelui sa se prajeasca.
Andora, Alina drum bun, vreme frumoasa si sa va bronzatzi frumos.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
andora spune:
Bau! A venit omul negru sa-si ia iarasi ramas bun, Nebunia, ce vreti.... in 5 ore plec si io-s pe DC.
Vroiam doar sa va multumesc fugitiv pt urari si pt cuv despre poze. ..da asa e fii-mea se saruta cu baiatul asta de la 2 luni, noroc ca suntem rude .. imi cer scuze ca nu raspund personal, doar zic ce am in mintea-mi haotica si obosita:
Miha ai ma ce Saturnul e asa departe? In 10 min sunt la voi, am dat PM acum ca am fost toanta si am uitat atunci, mea culpa. Poate ne reunim cateva minutele macar trei fete cucuiete si punem de vreo incuscreala ceva (Danelutza oops)... noi o sa mergem prin Mangalia sambata cred asa ca cine stie...
Alina drum bun!
Georgi persevereaza....al 4 lea apartament prsimt ca e cel cautat!
Dana
O sa ma gandesc la Andreiul Adinellului..sa fie bine si sa dea Domnul sa nu mai aiba nimeni nic o problema cu piticutul...
Hai ca parca plec in pampas asa imi iau la revedere.
Noapte buna cata mai e, fug la nani!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
ANDREEA si MARIA2MAMI multumesc de pm,
Drum bun fetelor si distractie maxima la mare si vreme frumoasa,evident!
Eu inca nu am apucat sa vad toate pozele de la Moeciu,ca zilele astea am fost haihui cu sotul,ca a fost acasa, am fost si ocupati,dar urmeaza sa ma mai delectez.
Am vazut in fuga ceva poze de la MIHA din Bucovina, cu puiul papand mici....hahah ce m-am distrat ca asa papa si al meu Robert,mancaciosi beietii astia,bravo!!!
Si pe ANDREEA bolda,da sincer mie mi-a placut mult cum ii sta...si cateva poze cu scumpica ei,pupa mama dulce grasunica
Eu sunt si un car de nervi ca n-i s-a stricat aerul conditionat si murim de cald pana maine ,cand vin aia sa repare...aici esti mort fara aer conditionat,de fapt nu exista casa fara ...offffffff,si habar nu am cum o sa dormim,ca daca deschizi usa sau geamurile degeaba,asa cald e afara....
GEORGI bafta cu apartamentul si spor la invatat!
Ma rog si eu pt ANDREI,sa fi bine cu operatia!
Gata fetelor fug,va pe toate si pe maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
maria2mami spune:
pentru fetele care au mai ramasssss
Eu la serv si mai vin marti....mi-as lua si eu la revedereeee dar nu plec nici la mare nici la munte nici in Pampas...ci la frecat podele si pereti......si la suportat soacra puturoasa
O sa fac poze...innainte si dupa
Rusineeeee sa va fie fetelor care plecati la mare....veniti voi acasa.....asta o sa primiti
Deci......sefa bananelor lipseste nemotivata de 2 zile.......hmmmmm....?
Adriana sanatate multa puiutului...rugaciunile noastre se indreapta spre el
Revin....
Just..... Maria
maria2mami spune:
........eu tot astept sa va treziti odataaaaaaaaaaaaaaa!
Cred ca ma apuc de fumat cu voi
Just..... Maria
georgi75 spune:
Neatza.
Am venit la cafeluta..Si bag si un ca vad ca Mmiha fumeaza mai multe deodata.
Ce liniste zilele astea...
Mmiha spor la smotru si incearca sa te si bucuri de zilele astea libere.
pe toate ca o intind pe-afara cu maimuta
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Danelutza spune:
... si eu sint prin zona, multzumesc de cafea, n-am scris ca ma chinui cu calcat, a dat DD ploaie si-i racoare, asha ca tre'sa ma incalzesc
Georgi terminashi cu studiatul sau te-ai apucat de fumat ?
Maria2mami ii spargi pe ei sau geamurile ?! Soacra, hmmm, da-i si tu sa faca ceva, sa smotruiasca, daca tot ishi da cu parerea. Sper sa nu ajungetzi intr-o zi la...
Andreea nu-mi fac probleme ca ramin fara ginere (n-am vrut sa ma auda cuscra, dar deja a facut fiimea niste agatzamente in zona, asta asha preventiv ca nu se stie )
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Porumbel30 spune:
Dragele mele , am intrat sa va salut , sa va povestesc ce am facut in timp ce voi ma dadeati disparuta si apoi ma duc sa citesc ce ati scris pana acum.
Am fost cu Paul la spital sa-i coboare un testicul care nu a vrut sa coboare pana acum singur , sa se aseze langa fratiorul lui .
Acum Paul e bine , slava Domnului , dar in timp ce eram la spital doctora lui a descoperit ca are tensiunea un pic mai mare decat are el nevoie , asa ca de azi am inceput sa-i dau o pastiluta...
In afara de asta , mamica mea draga care a stat cu copiii cat am fost eu la spital , mi-a cumparat (cadou de ziua mea ) vopsea sa zugravesc in casa ! Asa ca l-am asistat pe sotul meu , i-am facut galerie , etc ) si aproape ca am terminat . Sunt un pic suparata ca atunci cand a fost sa cumpere vopseaua , nu a gasit si nuanta de galben pe care o vroiam eu sa o puna in vopseaua alba ca sa iasa culoarea pe pereti asa cum o visam eu...dar asta e. Data viitoare.
Va pe toate , ma duc sa citesc si revin !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "