Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 23
Porumbel30 spune:
Sunteti toate la somnul de frumusete ? ![]()
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
Danelutza spune:
... Ioana eu sint pe-aici ca am salonul acasa
. Am un nepot care a avut o problema cu un outz si tot asha i l-au coborit, acum e mare are si o fetitza ![]()
Am crezut ca de galben din ala numai eu sint indragostita... am dat casa pe la geamuri, balcoane, cu galben, numai ca eu vroiam sa iasa mai pal si a ieshit aprins. Asta e, fac si eu ca tine, data viitoare.
Mey, dar unde atzi disparut toate, la mare, la soare 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Porumbel30 spune:
Da , mey Danelutzo , dar tu ai deja galben , eu n-am !
Dar am cumparat vopsea galbena pt. lemn si vreau sa vopsesc cateva chestii in bucararie si m-am gandit la usile de la dulapuri (ca eu am dulapuri din alea in perete , cu usi culisante ).
A ! Si am uitat sa va spun ca am rearanjat mobila in salon (adica sufragerie
) si imi place mult ! Si sotul mi-a laudat talentul de interior designer ! Cred ca mi-am gresit cariera
Cred ca am sa caut niste cursuri in domeniu...
CRISMIR spune:
Pagina 2,ce rusine![]()
fetelor,vad ca toata lumea e in vacanta,ce fain
...si eu vreau

Am vazut poze mai multe de la Moeciu
,super faine!...a fost distractie nu gluma,chiar daca madame de acolo a fost ciufuta![]()
IOANA si al meu Robert are probleme din astea...noua ne-au zis ca e plimbaret coiutul,sica pana la 2 ani ar trebui sa se fixeze daca nu mai vedem ce ii facem....
puiului!
DANELUTZA
la tine si
la mandra
,deja agatzamente chestii![]()

si mai revin!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Porumbel30 spune:
Unde ati disparut toate ? 
E randul meu sa salvez subiectul nostru de pe pagina 2 ?
Va astept la povesti...
mariussimiuc spune:
Am intrat si io in goana calului sa vad noutatile si cand colo ce-mi vad ochii?
Nora mea se tine de agatamente! Ntz,ntz...Fata descurcareata bre...
Pupa mama ei de fata frumoasa! Chiar daca e nora mea,dar eu ii doresc sa faca flacaii coada la usa ei...hi hi hi...atunci sa te tii cuscra....![]()
In rest,nimic nou...am pregatit bagajele,afara sta sa ploua...
Va pup si...revin. ![]()
Porumbel30 spune:
Mai fetelor , da' ce-ati patit ????????????
La pranz , pauza , dupa-amiaza , iar pauza , acum e seara...pe unde umblati ? 
Danelutza spune:
... eu acum abia am pauza dar de la calcat, toata ziua m-am copt calcind, noroc ca a fost innorat, cind ploua cind iesea soarele, ca altfel imi cadea burta pe tastatura. Acum shomez, am culcat ploada ![]()
Cuscra-i pai ce sa fac, mishunau vreo trei baietzei cu mashinutzele in jurul ei, ea mititica statea in picioare si se uita, dar aia n-o slabeau deloc
. La un moment dat, Isa care avea o florica roshie in minutza, a scapat floarea, unul dintre baietzei s-a aplecat si i-a dat floarea, dar ce crezi c-a vrut s-o ia, a trebuit sa i-o dau eu. Am vazut ca Andreea i-a pus gind rau lu'ginerica, cetii ceva de incuscreala la mare. Ei lasa ca nu-i rau sa mai fie si ceva de rezerva, stii cum e, ca frigiderul, tot timpul trebuie sa fie ceva inauntru ca nu stii cum e ziua de miine ![]()
Mirela pai ce sa faca motzata mea, agatza si pentru mamasa care era tare rushinoasa cind era tinerica ![]()
Ioana ia baga o poza cu sufrageria ca sa ne delectam si noi. 
Mey, dar unde-s fetele, dintr-un grup
am ramas un grupushor 
Hmmm, ma apuc de fumat daca nu aparetzi 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
Iti dau un foc Danelutza? ![]()
Io am fost ca de obicei hai hui...Am bagat maimuta la nani si acum astept sa adoarma sa mancam si noi.
Io m-am invoit.Lipsesc ca mai invat si io, da? 
Hai ca mai revin in seara asta.Si mie mi-e dor de nebunia de-aici.Unde-or fi?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
Danelutza spune:
Georgi senx
...