Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 21
maria2mami spune:
Te faci ca stergi praful de pe tastatura?
Pai e frumos mai Miha ce faci???? vreme frumoasa sa aveti
Just..... Maria
Dana_ch spune:
uite ma ca nu a uitat atunci era la mine si statea cu pustiu de cateva ore si ma plictisea,cu alte cuvinte mi-a faccut capul calendar si asa mi-am facut de lucru,dar sa stii ca si praful l-am sters.
Poze cu Lucas
poze noi
andora spune:
Inca o data inrtu la viteza supersonica sa-mi iau la revedere. Deci pe mine nu ma urarati de vreme buna, doar pe Alinuta ...hahaha, lasa ca si eu o urez sa prnda tot soarele ca daca are ea am si io hihihi....Miha pai hai domnule vii si tu? Unde o sa stai la mare?
Mai fetitelor multam din suflet de cuvintele ref la pozici, va pupa mama
O sa radeti dar randurile de mai sus au fost scrise pe la pranz, acum e 9 jumate seara si calc ramanand deschis iar eu fiind total aeriana..acum am gasit feresastra asta. Le trimit si citesc ce ati mai scris
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Mai fetelor acum m-am dumirit ca atunci era vreo 17..iar voi pauza.... Alinuta si Mihase pregatesc de plecare...dar celelalte? ce anailze trebuia sa-i faca Maiei lui Cami? Ca sunt pe dinafara.... Fetele calatoare, nu mai intrati sa va luati ramas bun? Eu asta fac, ramaneti cu ibne, revin cred marti sau miercuri, o sa inot un pic si pt voi... si o sa culeg niscai alge special aduse de furtuni pt vraji speciale cu scopuri nobile
Miha iti trimit PM cu tel nostru (al soatei) daca sunteti aproape de Neptun dati de veste Drum bun!
Alina mai dau si la tine o data PM cu tel nostru.... Aveti grija mare la drum si conduceti incetisor.... pupic!
Bai ce va agasez...asa e cand ratezi o asa distractie ca la munte...
Fug la facut snitele
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
Asa...plecati toate la mare...si io raman aici...
Am vazut azi un apartament.Mie mi-ar fi placut ...da soata...zice ca nu.Mai cautam.
In rest, nu am noutati.
pe toate iar cele care plecati la mare...drum bun si distractie placuta.Si sa aveti mult soareeeeeee.....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
alexa si mami spune:
fetelor, multumesc de urari
bagajul e facut, copii dorm, plec si eu sa mai prin citeva ore, ca spre dimineata plecam incetisor
pe toate,
alexa
Dana_ch spune:
andora drum bun,vreme faina si distractie cat cuprinde.
si eu vreau la mare dar nu am cum sa ajung
Poze cu Lucas
poze noi
mariussimiuc spune:
Chiar daca-s rupta de oboseala,am intrat sa va salut.Maine nu cred ca mai am timp asa ca va pup din seara asta pe toate.
Dana,sper sa nu am fo surpriza maine cu acel 1%,ca la tine vin!
Andora,ai zis ca-mi trimiti nr de telefon! N-am primit nik!Noi o sa stam in Saturn! cam mult de mers din Neptun pan la Saturn,dar nu se stie niciodata. Is mai aproape de Alina!
Georgi,spor la cautari!
Cuscra,o sa-mi fie dor de voi!
Va pup
Dana_ch spune:
mihahai ca ma apuc si eu de vraji sa fie 100% sigur si eu am fost la saturn acum 2 ani la hotel cupidon,a fost frumos.
georg asculta de colegu mai cauta nu te arunca la primul ap ce stii poate ca gasiti unu mai fain.
Poze cu Lucas
poze noi