Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna fetele

miha wow ce vise pe tine,deci cum e pleci au ba,hai ca tin pumnii ca siasa nu am chef de nimic.

georgiai terminat traba? hai si pe la mine ca eu nu am chef,na fac greva

fla tot casa vrem si noi dar mai tre sa stam putin sa mai strangem bani ca costa muuuuult,cel mai mult ma sperie utilitatile ca nu le asa am aproape si poate intr-un an doi se mai apuca si altii si ne va costa mai putin.....in fine vom vedea,numai ca m-am saturat sa stau cu chirie sa dau la altii bani.

luna inca o cafea mai mica si nu asa tare vrei? nasoala faza cu serviciul sotului si plecatul la mare.

andreea bina ca te-ai mai odihnit si eu am tot fasosica cu afumatura dar facuta ciorba,e pe foc.

am taiat-o ca sa trezit printzu si vine soacra pe la mine,cica vine sa plimbe copilul.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.

Flavia unde dispari?Nu ne zici si noua?Sa stim de unde sa te luam...

Miha inca o data te intreb: pleci la mare sau nu?

Luna da, pentru titularizare invat.Sau ma rog, ar trebui sa invat....Ca mi se pare ca nu mai stiu nik...la fel ca si tine

Andreea vazut si io pozele.Are Uca ta niste falcute...parca ar fi fi-mea (sau ti-am mai zis?) pe amandoua.

Adinella asteptam vesti cat de curand. si sanatate multa.

Fetele de la Moeciuuuuuu...unde sunteti?Nu ne mai povestiti si noua cate ceva de tanti Bangala aia cu ciorapii pe soba?

ca am bagat-o pe Stef la nani, iar io ma apuc de studiu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Dana...mercic frumos ,vreau cum sa nu o cafeluta

Georgi spor la studiu ce nasol e sa mai ai de invatat

Andreea chiar ca mi-ai facut pofta de o fasolica...eu nu prea gatesc asa ceva din cauza copiilor,ce mai mananc pe la parinti

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Hello si de la mine....sunt obosita rau....vin de la socrela......azi-noapte am montat usa metalica si am stat pana 3.....am scos mobila de bucatarie in curte....si de maine ne apucam de bucatarie.........frateeee are soacra-mea un chef de munca

Just..... Maria

Mergi la inceput

Maria2mami nu esti bucuroasa ca ai socrela harnica ???Va mutati la ea sau cum...parca asa citisem mai demult,crezi ca o sa fie bine sa stati impreuna?

Mai frate,isi face o vecina apartamentul si a dat azi gauri toata ziua ,chiar si acum cand atomicii mei is la culcare.Asta mare nu vrea sa doarma de fel ,i-am scos mufa de la cablu de pe hol si i-am zis ca au luat astia cablul ca altfel ma inebunea cu desenele ,acum sta si vb singurel prin pat,se joaca cu manutele imi vine sa-l omor...cand se trezeste cea mica,adoarme el....ce sa ma mai fac??

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Pai Luuna.........soacra-mea mai rau ma incurca, asta era ideea....ea e cu vorbaria...hai sa facem, sa dregem si io' cu munca.

Da ne mutam la ea.....da si-a gasit nasu cu mineca ce am gasit acolo...nici la dusmanii mei nu doresc......nici nu vreau sa-mi amintesc

Acum stau si vegetez pe scaun la serv si ma odihnesc.... pentru ce ma asteapta de maine dupaamiaza.
Aaaaaa, de maine nu mai intru pana marti, ca mi-am luat liber, asa ca nuu ma dati disparuta

Fetelor care aveti card avantaje de la finnans?

Just..... Maria

Mergi la inceput

Asa ...fii dura

Mergi la inceput

Alinuta vreme frumoasa sa aveti...sa faceti multe poze si sa o lasi pe grasuta sa se bronzeze pe copanele

Sefa bananelor....pe unde umbla?

Mei... vreau sa o sun pe Cami sa vad cum au iesit analizele Maiei.

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

In proportie de 99% maine seara plecam la mare...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

mmiha cunosc genul asta de soacra ca nici a mea nu-i mai buna cand face ceva mai bine nu facea ca numai fluserai, noroc ca nu stau cu ea dar nu se stie ca parca o bate gandul sa vanda ap si sa faca un duplex cu noi,cine stie om vedea,intr-un fel mi-ar conveni.....si nu prea,dar nu le poti avea pe toate.

lunate rog serveste si cine mai doreste

alinuta distractie placuta la mare

miha sa ma bucur sau nu vezi ca uneori 1% trage mai tare la cantar hai ca glumeam,felicitari

sunt singura fetelecolegul la munca,fata la mare si printzu cu soacra la plimbare s-o tina naravul,sa mai vina ca mai fac si eu treaba linistita....cica

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput