--> --> -->

Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Svetlana,bine ai revenit! Asteptam povesti si impresii.

Dana,spune si tu invidiei sa roada prin niste locuri care au nevoie de modelare. Am vrut sa ma "ecsprim" altfel ... dar...intelegi tu.

Andora,acu ma uit la poze...Meyyyy,ce e pupaceala ceea acolo shea?

Gata ma duc la culcare! Va pup si va urez o noapte fructuoasa!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

miha mersi de sfat am sa incerc,poate ca am noroc

noapte buna.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

buna dimineata somnoroaselor.
dupa cum se observa prima la apel ca al meu barbat mi-a dat desteptarea.a plekat cu nooaptea in cap lla serv si la ora sapte fix imi suna tel apoi la sapte si un pic.fraieru nu l-a blocat si cum eu sunt prima in agenda lui suna intr-o veselie.
daca mai suna o data il sparg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata buna

andreea bagai una la telefon dar o cafea nimik nu dai daca tot te-ai trezit?

hai ca dau eu cafeiu,poftiti

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Helau!

Mai fetelor io aseara numai plecari la mare am visat.Cica facui imprumut la camatari...

Vedem ce ne mai rezerva si ziua de azi!

Dana,multumesc de cafea!Ca tare-s tihuie de cap!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gacicute.
Cam slaba miscarea pe-aci.
Miha pana la urma pleci la mare, sau nu?

Nu am noutati asa ca ma duc sa fac curat.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Mey unde sunteti?Toata lumea a plecat la mare numai eu am ramas acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata (la amiaza)!!

Dana merci de cafea,dar parca tot nu m-am trezit,cred ca mai am nevoie de una dar mi-i ca ma ia cu tremur

Miha eu is aici pe metereze cu 2 pe cap...cred ca astia de sub noi ne injura,dar ce sa le fac la atomici?Sa-i leg?Am noroc ca azi il duc pe Paul la tara...

Danelutza exista pampersi,servetele etc. Noi anul trecut am fost la mare cand Ana avea 10 luni,am mai lasat-o si in putza goala,am avut noroc ca ea a fost intotdeauna mai constipata si nu am avut probleme in privinta asta.

Adriana ai dreptate cand spui ca viata ne pune la grele incercari,stiu ca si noi am avut niste probleme cu Ana pe cand avea 2 luni,sper din tot sufletul sa scapati cu bine.Multa sanatate lui Andrei!

Andora sa stii ca te prinde bine sa fii blonda,oare mie cum mi-ar sta?De multe ori m-am gandit la asta

Georgi pt ce inveti,ca nu mai stiu...(titularizare??)

Sotul meu a fost acceptat la Arabesque dar noi trebuie sa plecam la mare pe 5 aug si astia vor sa se prezinte la serv de la 1 aug.Nu stim cum sa facem.L-a rugat pe dir.sa-l mai astepte cateva zile dar ala nu poate...si nici noi nu vrem sa renuntam la mare(mai ales ca Paul deabia asteapta)

Eu deja am inceput sa am cosmaruri,se cam apropie sept si eu treb sa ma intorc la serviciu si nu vreauuuuuuu adica nu sunt pregatita,simt ca m-am prostit de tot acasa si parca mi-e frica sa o iau iar cu serviciul de la capat,mai ales ca s-au facut o groaza de schimbari acolo

Am plecat sa-i bag pe atomici la masa!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ba sunt si eu pe aici, dar nu pt mult timp:)

Bine ai revenit Svetlana ca intrasem la griji. Bafta la mutat, mai da si tu cate un semn de viata sa stim ca sunteti bine, in afara de caldura:)

mirinda au anul asta la mare am vazut multi parinti cu bebei mici, dar depinde mult de conditiile de cazare si de ce facilitati aveti. Plus ca trebuie protejat cat mai mult de soare, in rest nu vad de ce ar exista contraindicatii, mai ales ca aerul e f bun pt oricine.
Distractie placuta daca plecati si mai hai la povesti.

Mersi fete pt sugestii cu olita (Miha si Georgi), o sa tin cont, cat de curand poate voi avea o noua tentativa, ca acum am fost tare descurajata de cei din jur:(

Andreea frumoase poze, vazut si cele de la tara, si de la petrecerea finutului, frumoasa rau Uca ta bucalata:)
Vazut si toata familia blonda, acuma chiar ca semanati

Danelutzo e mortala fiica-ta, un mare din partea mea.

Alina distractie placuta la mare, sa aveti un timp fain, copil cuminte si sa va intoarceti cu bine

Poli drum bun in Ro, cat stati pe aici? Unde veniti mai exact?

Georgi, Miha, Dana_ch spor la mutat, aveti grija musai sa aveti conexiune la net:) Dana, eu zic sa-ti faci casa, in ziua de azi greu prinzi un teren, la noi nu te poti apropia de ele:)

andreea_tx cum e cu tel, mai suna?:)

Adriana suntem alaturi de voi, imi pare tare rau ca ajungeti iar la operatie, dar va trece si va fi bine. Poate mai trimite Marcel cate un mesaj sa stim care e starea voastra, sau lasa-mi un nr de tel sa stiu cum va gasesc.

Dragelor, o vreme o sa dispar din peisaj, imi iau concediu din nou, dar o sa revin

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Dana ch de cafea uitai ca eram chiauna si nervoasza.da n-a mai sunat ca l-am pizduit un pic lka tel si apoi m-am bagat iar in pat daca tot mai dormea copilu si ne treziram la 9 juma.
acum ma apucai de gatit sa fac un pic de fasolica uscata cu afumatura si cu salata de varza.mmmmmm.....luati de savurati

Mergi la inceput