Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Carevasazica Flavia ce aniversati voi?Ziua de nastere a sotului si aniversarea casatoriei? Tot azi?Pai daca e chef, chef sa fie:LA MULTI ANI, sa fiti fericiti si sa va iubiti!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey, dar ce o fii pe capu' lu' cami! mai stie cineva de ea? ca mie dor de ea. abia astept sa ne vedem la moeciu

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

La multi ani Lucia Mirela si pt aniversarile Flaviei !
Da' ce au bre pozele mele, gripa aviara , de nu tre' sa te apropii de ele ?
Rochita am luat-o dintr-un complex comercial de aici de langa casa
( P-ta Rahova ) si a costat impresionanta suma de 500.000 lei ! N-o dau ma inca, poate sa-mi vina flacaul cu Lamborghini, vila cu piscina si cont in Elvetia...poate - poate ii las sa se tina de manuta !
Spor la pregatiri de drum !
Pupici la toate !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI LUCIA MIRELA!sa fi fericita,iubita si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cei dragi tie! si

LA MULTI ANI FLAVIA!sa va iubiti multi ani de acum inainte si sa fiti fericiti inca 100!

la toata lumea!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Bey fetelor,dar unde plecarati toate,cand e cald inteleg dar pe vremea asta nasoala(la noi ploua si e uratttt de tot)

Flavia, LA MULTI ANI! soatei si sa va dea D-zeu multi ani de fericire si de iubire impreuna!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragelor, mersi mult de urari.
Parca nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, wow, 3 ani:)
Da ma bucur ca am ajuns sa ne iubim si mai mult ca la inceput si sper ca dragostea sa creasca in fiecare an pana ajungem la 100
Va pupez si o sa va simt lipsa, stiu ca si voi mie

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Cum Flavia, numai 3 ani aveti???Multi inainte,noi am facut 7 anul asta...mamaaa...ce a mai trecut timpul...

Cam slaba miscarea azi pe aici...am crezut ca are forumu' probleme

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

La multi ani Lucia Mirela! sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Flavia, casa de piatra in continuare si sa-ti traiasca sotul, sa fitzi fericiti pina la dinci batrinete

Anculina nu se uita cuscra la pozele tale, ca dupa aia crede ca-s geloasa eu , adica nora ei.
Flavia drum bun, concediu placut, petrecere frumoasa si... sa nu ne uiti, sa te distrezi si pentru noi
Cuscra si eu am avut rushi mey, dar au plecat o data cu ai lui Dana banana.
Lunna n-are forumul probleme, avem noi treburi , dar tu scrie ca noi cetim cind intram

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Daneluta,eu m-am mirat pt ca deobicei scrieti romane si abia apuc sa citesc,iar cand stau si eu ca omu' pe-acasa nu-i nimeni pe-aici

Mergi la inceput