Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 5
lunna27 spune:
Buna dimineata!
Vin si eu la o cafea langa voi chiar dfaca e amiaza
LA MULTI ANI! Lucia ,multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!Multam pt tortulet...e f bun
Lori,bun venit langa noi!
Dana_ch la mine cand mi se foieste si mi se smiorcaie noaptea ,stiu ca e de la gat....pt ca cel mai des gatul e de vina la noi
Flavia,voi nu o luati si pe Sara cu voi???
Miha,ca sa afli cum se inchide un album,mai bine baga subiect la "Lectii online...",sigur iti va raspunde cineva,am vazut pe acolo chiar un subiect despre webshots.
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
Danelutza spune:
La multi ani ! Lucia Mirela
Sa traiesti, sa infloresti, sa te bucuri toata viatza de baietzelul tau si sa-ti dea Dumnezeu numai bine
Maria2mami multzumesc de cafea, hai mai bea una ca sa-ti treaca burtica.
Cuscra te duci unde scrie my photo, apar albumele tale si in stinga este un X, dai pe el si dispare. Dar ia zi, te-ai superat si nu vrei sa-mi mai lashi ginerele sa-l vad
Flavia eram vip-ul directorului , nu ma arata si la altzii ( secret, eram doar sefa de cabinet)
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
georgi75 spune:
Ziua buna fetele
LA MULTI ANI LUCIA! Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata.
Si pe restul va ca acum nu mi-e prea bine
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
mariussimiuc spune:
Cuscra,lasam trecutul in urma si ne bucuram de prezent! Punem poze noi,alea vechi la catastif cu ele. Ma duc sa butonez sa vad daca nu mi-oi prinde urechile .Daca nu ma descurc ma duc sa iau lectii de la altii.
Georgi,capul sus si cheptul de oras inainte!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
malla spune:
La noi ploua si ploua si ploua marunt si des...nu stiu ce e cu timpul asta ca nici la tara nu mai pot merge, decat sa stau in casa acolo mai bine stau aici in casa:) As vrea sa se gate odata cu ploile astea sa stau afara toata ziua in parc, pe banca cu Andrei,... brr, parca mi-e si frig un pic! :)
Ma duc in pat ca m-am imbolnavit(menstruatia), si ma simt cam rau...
Aoleu, fug ca Andrei doarme... sa profit!:)
Pa, si pupici, cine stie cand mai intru, ca acuma sotul papa si de aia avusai "loc".
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
mariussimiuc spune:
Mai pe voi va cotropira rusii pe toate?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
si pe mine m-au cotropit,da' pana la urma au plecat.
party!!!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
pupici gagici!
LA MULTI ANI LUCIA!
hai sa-ti urez si aici, La Multi Ani Flavia! multi ani fericiti si de acum incolo alaturi de dragostea ta.
am citit tot, dar sunt pe fuga sa fac ceva de papa, o praji, acum cit doarme alexa, apoi plecam la o mica petrecere.
alexa
impreuna spune:
Mersi Ali de urari, sa ne spui cum a fost la analize (rezultatul).
Eu fac bagaje, sunt prinsa cu trebi, dar mai trec pe aici ca nu poci pleca asa:)
Fara Sara mergem, ca e prea mica pt asa distanta, o sa avem inca un concediu si cu ea pe aici prin tara.
Si la mine au venit "rushii" tocmai azi, da nu-i bai, numa bine pana luni imi trece, pe cand raman si eu singura cu sotul:)
Sarbatorim acolo cu inca niste prieteni din Grecia si ziua sotului si aniversarea noastra, abia astept
pe toate in ordinea alfabetica
Fla (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
flavia, distractie cit cuprinde!
analizele le luam dupa ora 16.00. sper sa fie bine. la sara a iesit ceva?
alexa