Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 7
malla spune:
Chiar asa: cam slaba miscarea pe aici:)Acum veni cu Andrei de afara, i-am dat papa afara si a mancat f. bine! Ce ma bucur, macar afara sa mance! Merg sa il imbrac in pijamale si il bag la naica pe muzica de "Bramhs" :) de leganat copii.
Gata Flavia, plecasi?
Noapte buna...la toate fetele, mai uitai ce uituca sunt, LuciaMirela iti doresc multe binecuvantari ceresti, multa pace in familie si bucurie desavarsita in suflet, LA MULTI ANI!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
light spune:
Fetili, sarumana de urari, si inca un rand de pupicuri la fiecare:,un sucsi un tortSa fiti sanatoase impreuna cu toti cei dragi!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
georgi75 spune:
Fetelor va si va dau 2 vesti:una buna si una nebuna.
Cea buna e ca mi-am adus sufletelul acasa
Cea nebuna e ca maine am examen, asa ca tineti-mi pumnii.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
Danelutza spune:
Georgi succes la examen.
Lunna se mai intimpla, depinde cit e de cald si cit bintuie lumea aiurea. La mine de exemplu, ziua e foarte cald, cind mai stau prin casa ma joc cu motzata, daca nu ies afara in gradina, tot cu ea, sau in balcon ca-i tare racoare dupa amiaza. Tu cind vezi vreme frumoasa, intri salutzi si dispari la plimbare
Lucia multzumim, deja m-am... ... ma duc la culcare.
Gata, va pupicesc pe toate, nu dau nume ca nu-i frumos si ne auzim miine dimineatza
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
ange spune:
fetele va pup
am 5 min libere si am trecut sa-mi iau ramas bun si sa va urez o vara fierbinte si plina de distractii si buna dispozitie.
nu v-am citit,nu am avut timp,scuzeeee,credeti-ma ca alergam de luni de nebuni
Maine la ora asta suntem in avion.
In Ro. nu voi avea internet,deci slabe sperante sa va citesc dar la toamna ma voi intoarce cu forte proaspete si voi recupera tot
In Ro. ajungem sambata la 14,00 probabil varza de obositi dar luni am sa o sun pe dana banana si am sa va trimit primele impresii de la Romanica
Celor care pleaca in curand in vacanta le doresc drum bun si un sejur cat mai agreabil.
Pe cele care raman aici la datorie le imbartisez si le dau vesti despre noi cat de curand.
O vara fierbinte va doresc casnicute!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
lunna27 spune:
Buna dimineataa!
Cafeaua e gata ,va astept cu drag!Cate una pt fiecare...haideti haideti!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
maria2mami spune:
Neata fetele....multam' de cafea...revin
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
maria2mami spune:
Flavia nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau pentru ca o lasi pe Sara acasa dar nu ai ce face...e drumul lung si ea e mica....putere multa si sa nu plangi cand pleci...sa pleci zambind sa nu sperii fata si sa ramana cu gandul la mami a ei plangacioasa. Va urez si eu anii multi "IMPREUNA" 1000 de ani cu sanatate si bucurii. La multi ani si sotului tau sa aveti o petrecere pe cinste si o vacanta pe masura.
Te asteptam cu drag
Danelutza ...nu ma mai doare ca am tras un "gat" de palinca de la arad aseara....woow ce bine am adormit
Adriana demult am vrut sa te intreb da' am tot uitat....ce zice Andrei de bici.....se descurca cu ea...
Alinuta...daca va tineti de petreceri inseamna ca Alexa e bine....ma bucur mult de tot sanatate multa
Anculina, Crismir, Luuna multi
Georgi bafta multa la examen ....cand ai timp poate-mi spui si mie unde esti studenta....cred ca mi-a scapat ...sunt si eu in cautare de fac , ca de 5 ani ma chinui sa dau admiterea, uneori am luat-o dar nu m-am mai dus alteori a intervenit cate ceva si am lasat-o balta si uite cum au trecut 6 ani de cand am terminat liceul si ....
Cami......ne auzim "liveeeee" in bucuresti...ca tre' sa ducem copii la teatru....si ne vedem si mai "live" la Moeciu
Drum bun si linistit sa aveti...ti-as mai pune un banc cu avioane...da stau linistita sa nu mi-o iau
Ieri am primit cd-uri-le la care am facut comanda...si ne-am uitat la Bambi....da preferatii ei tot "Tom & Jerry" raman.....nu treceau 2-3 secvente ca ma intreba...mami unde e tom...mami jerryyyyy e pieten cu capaioalaaa babi?? viauuu tom si jeri nu pace ata
Asa ca ma dezamagit total cat am asteptat eu sa vad ce impresie are despre alte desene ca e doctor docent in "Tom & Jerry"
Azi mergem sa luam banutii si ne-am hot sa alimentam 3 card-uri si sa facem un depozit la termen la CEC ca sunt foarte siguri......nu prea imi prezinta garantiie si siguranta bancile astea aparute ca ciupercile dupa ploaie.
Doamne ajuta!
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
Danelutza spune:
Buna dimineatza
Lunna multzumesc de cafea.
Ange concediu placut, drum bun si te asteptam la toamna.
Maria2mami da-i copilului Tom si Jerry, ca si mie tot alea imi plac
Un pupic dulce la toate, dispar sa mai dorm, ca m-a trezit ploada la 4.30, a papat doua tzitze, cauta joaca, dar ca sa nu adorm si s-o gasesc sub pat, am aruncat-o in patutz si de atunci doarme.
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
lori99ursu spune:
Fetelor, buna dimineata! Am ramas in urma...Tb sa ma invat sa tin pasul cu voi.
In primul rand:
Lucia Mirela, LA MULTI ANI,SA FII FERICITA!
Flavia,LA MULTI ANI SI VOUA, SA TRAITI PANA LA ADANCI BATRANETI IMPREUNA!
...... cu intarziere, dar cica mai bine mai tarziu, decat niciodata.
Giorgi, bafta la examen, sa auzim vesti bune!
Lunna, multumesc pentru cafea. Chiar am mare nevoie, ca azi noapte m-a foit tzontzonel. Il framanta o masea. Mama lor de masele, nu mai ies o data toate...
Mai rau e ca atunci cand e suparat isi aduce aminte de toate(la tzitzi ma refer) si m-a plans toata noapte. Abia pe la 4 s-a mai linistit putin.Doamne, grea experienta intarcarea asta! Toata-s unsa cu albastru de metil si tot o mai vrea ... Fetelor care ati intarcat, cat a durat la voi, ca eu disper deja. Stau cu Tavi mai mult pe afara ca sa uite.
Va pup dulce pe toate!