Ingineri, fosti, viitori...:) (5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

gata cafeauaaaa!!!! adunarea!!!!

aime, bine ai venit pe la noi!!! super!!! vad ca, conduc la greu chimistele pe aici!. cit despre meserie, nici eu nu am f. multe de povestit ca si eu sint in meseria "mamica in devenire p.II" dar e frumos. da' tot fain e la o birfa cu fetele, ca-i trupa faina!!! las' ca nu se muta laboratorul din loc pina te intorci tu la lucru. acum bb e important! da-ne te rugam datele despre tine ca sa le treaca Linusa pe listuta! in ce lab. lucrezi? gata, te mai las sa respiri

vedeti aici o ing. fara somn. nu merge si nu merge, asta este! azi noapte m-am tot invirtit, sucit nu mi-am gasit nicicum locul, prin urmare m-am mutat afara pe balcon. a fost chiar placut: liniste, racoare, doar nistetintari m-au deranjat. am si atipit. cred ca asta ar fi solutia!

alina, chimista, tu pe unde adastezi de nu zici nimic? hai la pove!

iepumic, ala era concursul da' azi sigur il cistig eu! mi-a fost "nu stiu cum" sa ma bag sa fac cafeaua pe la trei noaptea .dar e bine si acum.
cum e masina acum? merge? si a noastra a fost din nou la dr. deocamdata merge, nu se stie pina cind .

ioana, cum a fost la chef? sper ca sunteti bine!!! da-ne un semn sa ne linistim!.

mai fetelor, io ma duc sa ma ascund de rusine. voi mai stiti integrale. inginer denaturat ce ma aflu! da' las ca-mi trece

kuki, ce-ai facut ieri, pina la urma, ca doar ai avut we liber? sigur nu te-ai plictisit!

linusa, spor la sport. ai program incarcat nu gluma. gindeste-te un pic si la noi si trimite-ne o gura de aer curat de munte de la voi, tare bine mi-ar prinde mie, cel putin.

hai, ca v-am tinut de vorba destul, ma duc sa citesc ce mai scrie lumea pe forum si ma mai intorc.

la lume!

34+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

katik, mmmm ce buna cafea ai facut!!
bine ai venit ing. aime.
otilia, mi-am facut si eu testul si mi-a iesit 37 ani si cica nu sint sociabila si sint conservatoare....restul e de bine.
Hmm, oare o fi asa? deja ma intreb cu voce tare.Il mai fac odata.
Va astept la cafeluta de deimineata.
la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mona, am venit io la cafea, la a doua!

mi-am facut si eu testul! 38 ani!.asta e, tot nu pot schimba nimic. si io sunt conservatoare, nu sunt sociabila si cica timida. dar stiu ce vreau!

34+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Io am 32 ani !
Cica sunt si sociabila .
Kati am petrecut de azi noapte mi-a fost rau. tare bine ne-am simtit. Au venit invitatii pe la 17 noi le zisesem la 16 si tocmai s-a terminat ploaia. A fost perfect ca era racoare adica nu zapuseala asa sa nu poti sta la masa. Oricum a fost f bine si am mancat mult si toata lumea roia in jurul nostru ca deh suntem galigani mari cu burti grase. Sa nu va zic ce tentata am fost sa bag un dans, dar ma calma sotu:" vrei sa nasti cu toti nebunii astia langa tine?".Ziceau astia ca sa mergem in grup la maternitate. ma si vedeam cu nebunii in chinurile faceri .
Dar dupa cum ma vedeti suntem bine acum. bebe este calm si doarme. Cred ca mai bag si eu un somn.
Anca pe bebe o sa-l cheme ANDREI VLAD. Andrei e de la mine si Vlad de a tasu, dar pana il botezam o sa-l cheme BEBE.
Vad ca voi sunteti bine si active.
Poate mai intru azi, daca nu va pup pe toate. inginerele!
Ps Azi am intrat in 38 saptamini! Oare iese saptamana asta??? Va tin la curent.

Ioana 38+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ce rusine pe capul meu, am promis ca intru cat se poate de des, dar....ieri am lucrat putin, iar seara am fost la un botez in aer liber si ne-am simtit atat de bine, incat am uitat sa mai si scriu, m-am rezumat doar a va citi.
Oricum va impartasesc un mic secret, din discutiile avute la acest subiect mi-am dat seama ca exista probabilitatea(destul de mare) sa cunosc pe cineva, iar dupa un PM, aflu ca am fost colege de facultate, dar si de camera in anul 1. Super, sa afli dupa 5 ani , pe chat , ce mai fac prietenii din timpul facultatii.
Iar acum vad ca aime, este din Iasi si tot chimie a terminat, oare ne cunoastem....Bine ai venit si da-ne putine detalii despre tine.
Ma duc sa-mi fac testul si ma-ntorc, repede.
Pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza !

Katik, da' tare chinuita mai esti. Care ziceai ca e AMR-ul? Cum e vremea la voi? Nu plecati la pescuit?

Mona, nu te-am mai vazut de un secol, pe nicaieri. Si tu ai mult de lucru?

Bine ai venit Aime. Chiar asa, ce de chimisti pe-aici.
Avand in vedere ca lucrez intr-un laborator, si ca am facut 2 ani de chimie si unul de chimie fizica in facultate, pot sa zic ca sunt si eu un pic chimista. Facem si noi niste analize chimice, dar le facem spectral, deci nu prea se pune.

Mai, care zicea de integrale de arie, de volum....Nu cred ca as sti sa mai fac una cap coada, dar imi amintesc cu drag de ele. Mi-au placut si nu mi se pareau grele la vremea aia. Dar cu varsta...se mai usuca cate un neuron. Apropo, mi-am facut testul, am "doar" 39 de ani. Dar cica sunt echilibrata, matura si conservatoare. Asa o fi.

Katik, ieri am facut de toate. Am fost la o prietena la cafea, am bantuit prin magazine, am fost la parintii mei la masa si seara la o terasa cu fosti colegi de facultate care locuiesc in Canada acum si cu care ma intalnesc si astazi la masa de pranz.

Ioana, da-ne un semn, nu ne mai fierbe.

Pup, o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Varsta psihologica 38 ani, echilibrata , matura dar prea precauta....este adevarat ce mi s-a scris.
Ce mai fac burticutele? Ioana, chiar incepusem sa-mi imaginez cum ar fi fost sa mergi la maternitate cu tot alaiul...nostim, iar pe Andrei Vlad il asteptam sa vina pe lume cat mai repede, sanatos si frumos. Multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, bine ai venit, se pare ca ai cu cine discuta Chimie pe aici.
Alina, eu nu m-am prins cine ti-a fost colega, ce coincidenta!
Katik, eu zic sa-ti faci de pe acum rezerva de somn ca mai tarziu nu se stie, de fapt probabilitatea mare este sa bifezi nopti nedormite.
Ioana, 38 de saptamani, eu as pune pariu ca dupa cum merge treaba faci leut , mai sunt 5 zile.
Mona, gata cu dulceturile, s-ar putea sa mergem si noi la cules de afine pe munte. Si cunoastem un crang cu zmeura, dar nu stim daca are proprietar, dar tind sa cred ca nu avand in vedere ca le papa ciorile , dar mi-e jena sa culeg, doar Ana ce are tupeu si se baga dar ea are scuza ca-i copil si .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, hello! Se vede treaba ca azi am fost cea mai lenesa dintre toate, m-am trezit la 11!!!!
Aime, bine-ai venit! M-ai facut curioasa: pe cine cunosti aici??? Am o vaga banuiala ca pe Alina....ne luminezi putin, pls,pls???
Ioana, bine ca ti-ai ascultat sotul! Altfel, Andrei Vlad venea pe lume dansand din buric! Imi place mult numele lui, in special Andrei ca asa il cheama si pe fratele meu. Cel mai greu mi se pare sa alegi numele copilului: daca nu i se potriveste cu personalitatea? (am intalnit persoane care mi se pareau ca pur si simplu nu au nici o legatura cu numele lor, pur si simplu nu le caracteriza). Bine, asta e un pitic de-al meu care topaie pe creier.
Kuki, hai ca ti-ai scos "parleala" cu weekendurile muncite.
Katik, acum masinuta noastra merge bine, pana data viitoare (deh, e Dacie...nu te lasa sa te plictisesti, iti da mereu de lucru).
Otilia, hai pe la mine, ca am la zmeura in frigider si nici nu m-am atins de ea.A facut mama si dulceata, si zmeurata...ca noi avem o adevarata padure de zmeura in curte la tara.
Noi aseara am iesit la o terasa+plimbarica cu niste prieteni foarte draguti pe care ni i-am facut in sejurul din luna de miere dar cu care nu ne vazusem de la Craciun. M-am simtit foarte bine, imi era dor de ei. Dar m-am speriat cand mi-am dat seama cat a trecut de la ultima intalnire: Doamne, cum trece timpul asta!!!!!!! Si noi ne traim mai mult de 3/4 din viata ca niste robotei, la servici. Ma opresc aici cu filozofia ca va intristez si va stric duminica.
fetele si o duminica frumoasa va doresc.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna fetele!

Ei, nu cunosc pe nimeni, ziceam asa...ca va cunosc din postarile de la subiect ...da mi-ar placea sa stiu ca am fost colega cu cineva.
Eu am terminat in '95 (is batrana rau , Tehnologia Compusilor Organici la Iasi) si am lucrat la Kober (P Neamt) din ianuarie 96 pana in 99, apoi ne-am mutat in Iasi si de atunci lucrez la Conex (cei cu vopsele nu cu telefonia) in laboratorul de cercetare, a carui sefa am si fost pana a venit pe lume Vladimir al meu.
Ioana, pai uite ca puiul meu e Vladimir Andrei, asa ca vom avea copiluti cu aprox acelasi nume. Sa vina sanatos pe lume si sa fie papacios.
Raresionut cand ai terminat si ce sectie? Te pomenesti ca ne-am si intersectat pe holuri
Va pupic si ma duc sa alimentez cupilu'

aime si Vladimir

Mergi la inceput