Ingineri, fosti, viitori...:) (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

da' ce harnicutze sunt ele, inginerele!!!!

iepumic, fain te-ai distrat!!! ia vezi, poate o faci si deseara (ca doar e inca we). cit despre zmeura as veni si io. la mine in casa numai eu pap zmeura, ceilalti au interdictie ca fac alergii urite (se umplu de bube), drept urmare nici nu cumpar ca sa nu le fac pofta.
otilia, cred ca io ma pregatesc acum de nopti nedormite.

kuki, AMR e in felul urmator: 23 aug dupa calcule, 17 aug. dupa eco iar dr. a zis ca sigur va veni mai repede la cit ma agit si la cit de mare este.deci, om vedea... la noi vremea e bunicica, adica e pe placul meu: 24 grd, cu soare si norisori. la pescuit nu ma mai duc ca mi-e tare greu cu gropile astea.

ioana, fain te-ai distrat!!!! bine ca sunteti bine! felicitari pt. sapt.38. io zic ca nu iese sapt. asta. e mai bine in burtik!!! frumos nume i-ati gasit la bb!!! noi inca n-avem nume, n-avem nasi, n-avem bagaj de spital, n-avem camera aranjata, n-avem............ dar avem...timp (ca la ardeleni).

pupici speciali pt. chimiste!!!!!

ma duc sa ma intind un pic, poate se hotareste si vecinu' sa se culce si va fi liniste (bate ceva cuie, sau asa ceva).

34+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Aime, e o diferenta de 6 ani intre noi, iar sectia care am terminat-o eu nici nu era pe atunci- ingineria mediului.Dar si asa avem cunostinte comune de profesori, materii,laboratoare...iar pentru inginerele curioase am descoperit(dupa cum am spus) ca ma cunosc destul de bine cu lunna27.
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Aime, pai tu esti inginer model, zau asa! Avem aici numai fete tehnice si muncitoare...sa ne fie cu noroc!
Katik, iarta-ma ...ca nu mai stiu: tu astepti un baietel sau o fetita? Parca as zice baietel, dar daca nu-i asa sa nu ma bati!!!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!!
poftiti ,calda si cu lapte cine vrea!!!

Da,fetelor ce coincidenta ca eu si Alina(raresionut)sa ne reintalnim pe aici

Aime eu am terminat tot in 2001,aceeasi facultate dar la sectia de Inginerie Chimica

Un pt toate mai ales pt cele !!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna de dimineata drage inginere!
Noi suntem nedormiti. Aseara in uter a fost un bairam pe cinste. Domne sunt plina de contractii. trebuie sa stau f linistita asta daca vreau un leut . Vineri o vizitam pe docotra si o sa o rog ca sapt viitoare sa nasc. NU MAI POT. A zis sotu ca vine cu mine ca nu ma mai lasa sa ma chinui. Nu va imaginati este f mare burta fata de mine. Daca si mama care a facut 2 copii zice ca e prea mare??? Or stii ei ceva. Cum va spuneam cineva a tiut sa dorm in suturi azi noapte. Acum sunt bine mersi, trebuie sa dorm nitel.
Scuze Aime ca nu am vazut dar mai bine mai tarziu decat niciodata BINE AI VENIT. Sa stii ca sotu vrea Vladimir dar eu tot Vlad ii voi zice. Mi se pare prea dur pentru un bebe si in plus cred ca Vladimir o sa-i zicem atunci cand o sa fi suparati pe el. deci avem bebei cu aceleasinume asta daca nu mai gaseste sotu alceva. Andrei e de la mine si e batut in cuie.
Kati hai sa-ti zic ceva eu am 70% din bagajul de spital. Poate reusesc azi sa-l termin, nu avem nimic de bebe ca Cristi si mama nu ma lasa sa iau nimic tot zic ca iau ei. Camera nu avem facuta nici noi si nu vreau sa-i fac cat e mic. O sa stea in birou la noi sau cu mama in camera depinde de el.
Otilia zici ca o sa fie leut? Eu mai am o dorinta poate 19 iulie??? Atunci fac 8 ani de cand mi-am vrajit sotu si ma gandesc ca ar fi frumos, daca nu il astept leut in august.
Kuki sunt bine , nu iti face griji dam de veste .
Gata in pat cu grasii sa mai doarma si mamele nitel.

Ioana 38+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Ioana, pai iti doresc sa faci leut si sa fie sanatos. Vladimir e un nume serios (si istoric), asa-i, si noi ii spunem Vladut acum, dar va creste nu si asta era numele nostru de suflet, mai ales ca tati visase cu o vreme inainte ca aveam un baietel si-l chema Vladut.Si eu cand "il cert" ii zic Vladimir si sa nu zici ca nu stie...sta f serios ca stie ca nu-i "voie" ceva.
Luna27 ce de iesence...deh, eu mi-s cea mai coapta , da nu ma simt , zau ca ma simt ca la 20 ani si cu asta micu' care mereu ma tine in priza
Iepumic pai ce ce sunt eu model dragutza, si eu acolo
va pupic si mai intru, acu ma duc sa fac ardei umpluti cu Vlad dupa mine ca ajutor, ca la noi ploua si e nasol, e frig...salut plimbarica azi.
Si iaca, poate vreti sa ne si vedeti

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata! Eu cu militaria jos din pod, direct la munca cu ochii cat cepele, mai facui si tampenii de m-am intors din drum jumate din drumul acasa-servici (mi-am uitat cartela de acces in cladireacasa).
Lunna27, bine-ai venit printre noi, sper sa te vedem des pe aici. Ce nick frumos ti-ai ales!
Ioana, odihneste-te cat poti acum, cand o veni sorocul vei avea nevoie de multa energie si rezisenta fizica. Ma gandesc la tine si iti tin pumnii...roaga-l pe sotul tau sa ne tina si pe noi la curent daca se intampla ceva neasteptat.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Lunna, mersi de cafea, tare buna este!
La tine m-am gandit cand a scris Alina, recunosc m-am uitat mai intai pe listuta dar nu prea mi-a venit sa scriu ca nu eram sigura. Deci colege de camera, tare faza.
Felicitari pentru cele doua minuni ale tale, vad ca se mareste numarul mamicilor inginere si tare ma bucur.
Ioana, tinem pumnii. Sa stii ca si eu aveam o burta imensa fata de mine si nu am nascut chiar un urias. Poate acumulezi si lichide multe. Eu si sotul meu Vlad vroiam Andrei in caz de baiat, inca vrem daca vom avea ocazia, dar cum numele de familie este belgian, trebuie sa gasim o varianta francezo-germano-belgiana a acestui nume. La Ana a fost simplu, eu am vrut intotdeauna o fetita Ana, ca bunica mea care m-a crescut si DPN era 9 Decembrie cand este Sf. Ana, asa ca Ana a ramas din partea mea, iar sotul a vrut Maria dar si el tot Ana o striga. Oful meu cel mare este ca o cheama Cristina, la dorinta socrilor ca vezi doamne s-a nascut de Craciun iar pe sot il cheama Cristian. Nu va spun ca la nervi le-am zis ca daca ma supar o sa merg sa-i schimb numele. Si uite asa o cheama Ana-Maria Cristina .
Te-ai uitat ce sfinti sunt in zilele in care ai vrea tu sa nasti, stiu ca dpdv religios se recomanda sa pui numele sfantului din ziua in care s-a nascut.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, doamna sefa de laborator, ce bine ca ai pus poze cu voi, vedeti ce mamica frumoasa si ce pui blondutz si carliontat.
Hai sa va mai spun ceva, sper sa nu ma , e o mamica tare priceputa in bucatarie, mereu ne invata cum sa gatim si ne spune retete noi, ne face cu Truffle Cake.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerele!!!

imi cer scuze ca nu v-am servit cafeaua la prima ora da' am motivare. am fost sa-mi fac ceva analize si de-abia acum am ajuns acasa. si acum ma astern sa pap si sa beau cafelutza. am si primit rezultatele (ca doar de-aia exista prieteni) si sunt bune, n-am anemie, nu trebuie sa pap fier.

f. harnicutze ati fost voi, in lipsa mea! nici n-am apucat sa va citesc ca lumea!

revin sa mai scriu, mi-e tare foameeeeee!!!! si sunt adormita!!! ma duc sa ma refac si revin!

34+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput