Ingineri, fosti, viitori...:) (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata inginerele!!!!

gata cafeaua!!!

otilia, pai asa we ai tu? cu ditamai dosare pe acasika? tare interesant este ceea ce faci tu! la mai multe premii!!! (adica multe ore pe forum!!!) ca tare harnicutza esti:. ce mai face ana mica si frumoasa?

kuki!!!
. bravo!!! in sfirsit ai si tu we liber!!! super!!! profita din plin de el!!!pai, de odihnit, iaca, asa, printre picatele! acuma ma odihnesc!!! e tare bine!!! in casa e liniste, toti dorm, eu stau si-mi savurez cafelutza pe forum.

ioana, abia astept sa pui poze!!! dar intii cu bb mic!!!! mai un picut mai ai si...vineeeeeee! ce fain ca o sa ai racusor! (si io sunt rac . io o sa mai am un leu care o sa-mi raga in casa. slabesanse sa fie fecioara, cum ar fi fost in program. asta e, sanatosi sa fim cu totii!!

linusa, dupa ce nasc o sa-ti cer consultanta in privinta siluetei!!! tu esti experta in ale sportului! fata harnica!!

iepumic, mie nu mi-a mers link-ul ala. poate e mai bine, ca ma ingrozeam si eu

monaaa, tot nu ai iesit din trebi??? sau acu' recuperezi ca e we?

va las acu, poate mai dormiti o tura!! da' stau cu ochii pe voi!

34+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna de dimi, dragi inginere? Care mai vrea, care mai doreste ?
Otilia, daca tu mai tii minte cum sa rezolvi o intregrala de volum iti dau un premiu....eu imi aduc aminte doar teoretic dar nu stiu daca sunt in stare sa o duc pana la capat daca ma apuc.Ma uimesc insa uneori si pe mine cu ce lucruri imi aduc aminte din facultate...Cat despre proiectul pe care il ai....sincer, cel mai groaznic lucru care i se poate intampla unui inginer in proiectarea este sa se schimbe solutia in clipa cand el e gata de predareSa-ti spun ca asta e lucrul care mi se intampla mie cel mai des??? La proiectul la care lucrez acum dupa ce am predat PT-ul s-a trezit beneficiarul ca vrea sa schimbe functiunile si compartimentarile in jumatate de casa...asa ca trebuie sa refac practic tot!Vai de tevile si canalele mele de ventilatii, ca nu mai am pe unde sa le duc.
Ioana,distractie placuta!!!Sper sa mai astepte puiutul tau pana dupa petrecere! V-ati gandit la un nume pentru el?
Va pup fetelor si va doresc un weekend frumos, eu voi fi pe aici, n-am mai plecat la tara pentru ca avem de facut reparatii la masina.

Katik,am scris deodata!!! Nu iti face griji, din observatiile mele Leii nu sunt asa de fiorosi! ( cu exceptia mamei mele!!da' are siflet foarte bun, e ea putin mai dura uneori!). Deci nu te speria ce, n-ai vazut Rac care sa imblanzeasca Leul?

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata

Katik, te-am luat astazi ! Sunt prima in bucatarie la facut cafea.
Uite ca desi sunt in sfarsit libera dupa nu stiu cat timp, totusi prea mult n-am reusit sa dorm.

Otilia, si eu m-am uitat de curand pe cursurile din facultate, dar asa de diferite si inutile mi s-au parut fata de ceea ce se intampla concret in practica, incat ma intreb serios daca sa la mai pastrez sau nu. Oricum au trecut 15 ani de atunci...nu ca ar fi evouat tehnologia in metalurgie cine stie ce, dar macar ca mod de abordare si tot sunt depasite.

Ioana, distractie placuta astazi. Am uitat sa-ti spun, superba combinatia de negru cu rosu de la scari. Mai vrem poze.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Anca, am facut cafeaua amandoua odata. Acu sa vedem care e mai buna

Mergi la inceput

Kuki, hai ca suntem culmea! Facem si concurs de cafele acum! La ora asta orice cafea e buna asa ca nu conteaza cine-o face, nu? Da' tu ce cauti treaza la ora asta? Ai si tu un weekend liber si tot ai ace in pat? In loc sa te mai odihnesti si tu...

Iepumic

Mergi la inceput

he, he toata lumea m-a luat la facutul cafelei??

toate cafelele sunt bune, ca au puterea de a trezi omul adormit

kuki mama, ai si tu un we liber si tu ce faci? te trezesti cu noaptea-n cap? ia mai treci la nanica un picut!

iepumic, otilia, m-ati dat gata cu integralele. io m-am sclerozat de tot! nu mi-s in stare sa rezolv vreuna, poate daca as relua din scoarta in scoarta da' altfel nu! ce-i drept de cind am terminat facultatea nici n-am avut nevoie de vreuna..

ioana, distractie placuta!! ai grija cu dansul

da chiar, mare inghesuiala acum de dimineata la cafea la noi! trei postari in citeva minute. imi place

Mergi la inceput

da' ce concurs ii pe aici???!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu gata am papat cafea cu lapte !
Linkul nu trebuie sa aibe . la sfarsit este asa http://www.mozolici.com/mozolici/pup/ce_varsta_psihologica_ai.html punctul l-am pus de sfarsit de propozitie si uite ca v-am ametit. Sa va spun ca mi-am facut aseara din nou, am schimbat un raspuns si tot 36 de ani mi-a iesit !

Bai eu recunosc mi-a placut matematica doar am fost studenta si la Facultatea de martematica la Universitatea Bucuresti. Si acum stiu tabelul cu integrale si derivate. Anca nu am integrala de volum doar de arie, dar o scot eu la capat pana la urma. Cat despre cursurile din facultate majoritatea mi-au fost de folos, chiar si cele la care nu puneam mare baza au contat cand m-am angajat aici: Element finit, hidraulica si mecanica fluidelor.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Otilia, Mecanica fluidelor zici?Sa te-auda stiu-eu-cine, ce i-ar mai creste inima in piept! Eu pana acum nu prea am avut nevoie de materiile teoretice din primii ani de facultate insa fratele meu da, ca el si-a dat doctoratul si e ditamai conferentiarul...dar el e mai inclinat spre partea stiintifica-teoretica decat mine care prefer partea practica a meseriei.
Ah. Am vorbit cu Onitza, e o fata scumpa si saritoare, ca si tine.
Ioana cred ca petrece de zor. Sper ca nu le-a stricat ploaia asta torentiala petrecerea in aer liber.
Noi am "nasit" masina si abia acum ne-am intors, sotul meu a mai stat si in ploaie dupa ce ca are bronsita si ia antibiotic.
Katik, concursul era "cine face cafeaua prima?".

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Sincer, va citesc de ceva vreme, parca va si cunosc putin, da acu mi-am facut curaj sa intru la voi. O salut pe Oti cu care sunt "colega" la mamici. Eu sunt inginer chimist, acu de profesie mamica, da din noiembrie ma reintorc in campu' muncii. Citind pe la voi, parca mi s-a facut dor de birou, de laborator...desi stiu ca-mi va fi greu (ma voi gandi clipa de clipa la pui mic)...asta e...nu am scris pana acu ptr ca fiind in CIC, ce sa va povestesc eu ...de mancarici ptr bebei, de suculetze, pampersi si alte alea ...da acu am zis gata, intru in club, ca doar Politehnica scrie pe mine
Va pupic si ma bucur sa va cunosc

aime si Vladimir

Mergi la inceput