Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Roxi, s-a notat, desi, repet, sper sa iasa soarele si pe strada noastra si ma prajesc asa cum stiu eu . Daca nu, fug la solar. Cat despre parul lung, maine ma duc la coafor sa-mi taie varfurile, cred ca trebuie sa-i zic sa-mi taie juma de tzenti din el, ca nu stiu de ce, coafezele astea cand e vorba de taiatul parului, tu zici 1 tzenti si ele taie 5. Si trebuie sa imi aleg coafura de mireasa (culmea, dar nu m-am stresat deloc pentru asta, desi n-am nici cea mai vaga idee ce vreau), sa vorbesc si cu manichiurista ca e in acelasi loc sa vad daca imi face pictura pe unghiutze si cand e mai bine sa mi le fac, vineri sau atunci sambata, sa iau si numar de telefon pentru machioza... uf, ce de mai rezolv eu maine. Si vine si nenea sa ne ia masuri pentru mobila, cica in 1 iulie pleaca in concediu si vrea sa ne termine pana atunci, tare bine ar fi.

Cherry, stiu ca sunteti nerabdatori, dar eu tot mai cred ca DD are grija sa stabileasca pentru toate cel mai potrivit moment. Am vazut-o pe pielea mea, de multe ori in viata. Si cand nu am reusit la faculta in primul an am fost foarte suparata, a fost primul meu insucces, dar apoi mi-am dat seama ca n-as fi putut sa fac fata ca eram si in primul an de servici. Am intrat in al doilea an, si mi-am facut si o prietena buna. De casatorie nu mai zic nimic, ce tare voiam eu intr-o vreme sa ma casa cu fostul (Doamne multumescu-Ti, din ce m-a scos cred ca nici eu nu constientizez foarte bine), dar n-a fost sa fie (asta nu cred ca-i asa bun exemplu, ca la tine o sa fie bb). fata nerabdatoare.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,ce vorbaretze sunteti azi...si eu am atata treaba,as vrea sa stau mai mult cu voi dar sunt fara Mihai si am intors casa cu in sus...!
Fla,"perle" de-ale copiilor nu-mi mai vin in minte acum,Georgi a trecut de mult de limba japoneza iar Mihai se chinuie saracu' sa ma faca sa inteleg engleza lui de balta...Chestia cea mai comica e cum zice Mihai la plapuma...ei,cum credeti?..."pula" iar la priza..."pida",imi este rusine cand avem musafiri,cu asemenea limbaj...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Cami, saracii copilashi, ei habar n-au ce inseamna cuvintele alea de fapt. fata harnicutza, ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma apuc si eu de curatenie sapta viitoare sau peste 2 saptamani, chiar daca nu batem covoare, geamurile mi-s varza de la atata ploaie, si tot trebuie sa le pun la punct cat de cat si prin casa.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Camelia ,stai linistita ,ca n-ai de ce sa te rusinezi.
fii-mea anul trecut l-a auzit pe taica-su( o singura data )
injurand la volan; da -te in ...mea de taran .
de atunci cum o suparam imi servea injuratura.
noi nu i-am dat atentie si nu a mai injurat,da' o sfeclisem.
mie imi era frica sa nu injure pediatrul pe la vreo consultatie ,ceva.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

salutare!!!
acuma m-am trezit si eu....ca am tras un pui de nani......bine mi-a mai prins!!!
la examen eu zic ca a fost bine, acuma nu stiu, ca e cam nasol profu, depinde cum corecteaza!! rezultatele le am peste o saptamana!!!!
va multumesc ca mi-ati tinut pumnii!!!! pup la toate!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ne auzim maine (daca nu plec la alexia...), ca azi o sa ma ceva treaba si e si sotzul pe acasa si nu cred ca mai apuc sa intru!
o dupa amiaza placuta la toate!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Fetelor, am plecat spre casa, va o seara cat mai placuta!
Ne auzim maine (mai slabutz la mine ca maine se intoarce sefu', dar tot nu va parasesc, of dependenta asta ).

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Salut, da, ma simt mai bine, doar o stare de oboseala accentuata am. Am fost si la neuro si nu am nimic, mi-a recomandat doctorul sa mai incerc cu o pastila speciala pentru migrene cand voi mai avea o criza - si o singura pilula costa mai bine de 10 RON si compensat inca! Am fost si la medicul de familie, vroia sa-mi dea concediu pentru toata saptamana dar nu am vrut eu fiindca trebuie sa ajung la serviciu, totusi a insistat sa iau si pt maine ca sa ma refac.

Cherry? Nu se poate amana putin intalnirea? Cand vreti sa va intalniti? Vroiam sa vin si eu dar vineri nu am cum, plecam in provincie.

Flavia lasa, bebe sa mai astepte

Va doresc la toate sanatate si voie buna

Everyone has a photographic memory, some just don't have film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Joce, putem amana intalnirea, doar o facem ca sa vina cat mai multe fete. Oricum, pe lista suntem doar trei-eu, Sun si Marina. Fetele din bucuresti, care se mai inscrie pe lista?

Fla, cum sunteti, e mai bine Sara? fetele

Aly, o seara frumoasa si tie!

Lavi, dai berea sau nu?
fata frumoasa

Danuta, cam rarut pe la noi, nu ne mai iubesti?

Cami, super tare Mihaita

Sunule, sper ca esti ok. fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ar fi super, mi-ar placea sa ma intalnesc si eu cu voi. Ati mai avut intalniri? Unde mergeti de obicei?

Everyone has a photographic memory, some just don't have film.

Mergi la inceput