Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Jocelyn nu ne-am mai intalnit pana acum, sau nu de cand am intrat eu la nurori.

Cherry asa am urat la aspirante, la cat mai multe greturi, stari de somnolentza.... dar numai cu bb in burtik.

Cami super haiosi copii.

mai fetelor, ma ustura ochii de somn. trebuie sa stau putin la PC dar apoi... basht in pat.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Joce, nu am mai avut intalniri, cel putin eu. Frumos ar fi sa gasim o zi in care pot sa vina cat mai multe fete. Tu cand ai putea sa vii?

Sunule, sa ai o zi/noapte usoara! Si sa te mai si odihnesti! fata harnicuta

Fetele, eu o sa plec. Sa aveti o seara frumoasa!

pupi toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Momentan ma inscriu si eu pe lista pt vineri dupa amiaza. Dc nu apare ceva intre timp, ca la mine cu programul asta, nu stiu decat cu o zi inainte cum lucrez.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by marinar

Jocelyn nu ne-am mai intalnit pana acum, sau nu de cand am intrat eu la nurori.

Cherry asa am urat la aspirante, la cat mai multe greturi, stari de somnolentza.... dar numai cu bb in burtik.

Cami super haiosi copii.

mai fetelor, ma ustura ochii de somn. trebuie sa stau putin la PC dar apoi... basht in pat.

marina

pozici

Marina, sa te auda DD. Odihneste-te, ca bb trebuie sa creasca, sa se faca mare si frumos pentru intalnirea cu mami. viitoarea mamica, sa ai o seara minunata, ca meriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Deci eu in timpul saptamanii pot luni si miercuri dupa-amiaza, dupa ora 18:00 (atunci termin programul) sau marti si joi dimineata (pana in ora 13:00 cand incep programul). Eu prefer seara dar important e sa convina la toate fetele. Si cam unde v-ati gandit sa se faca intalneala?

Everyone has a photographic memory, some just don't have film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Ufff,acum am terminat de curatat 7 kg. de mazare,le-am pus in lada pt. iarna...dar mai trag cu ochiul si pe aici,dependenta asta !
Mi-e dor de concediu,de mare,de soare...deocamdata suntem in stadiu de vise,asteptam sa vedem cum o rezolvam cu masina,nici acum n-am gasit ceva convenabil,parca totusi nu ne-am arunca la una noua si romaneasca,nu prea-si merita pretul!
Fetelor,aveti idee cam la ce preturi sunt pe la voi un opel corsa sau ford focus,dupa 2000 si sub 80000 km.?La noi sunt niste scoruri de te doare capul si toate peste 150000 km.
Fla,distractie placuta in Grecia,stiu cum e sa stai cu gandul numai acasa la copil dar Sara e pe maini bune,profitati si distrati-va la maxim ca de anul viitor...nu va mai lasa sa plecati fara ea!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Sun,ce faci,iubita,mai esti supi? fata harnicuta!
Burticilor...stati cuminti in pat,fara stres si ganduri negre,puiutii trebuie sa creasca in conditii bune!
Va pe toate,fara exceptie...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele,
Va multumesc din suflet pt sustinere! Fruntea trebuie s-o ridic...ca doar mi-s optimista convinsa. O sa fie greu, teribil de greu sa recuperez tot ce-am pierdut, dar nu am ce face. Asta e....de nesomn n-a murit nimeni....deci n-o sa mor nici eu!
Pupici si ne auzim maine!
p.s. K sa nu ma dezmint....BRAVO Elvetia! Ahhh ce satisfactie am ca au facut egal cu francezii....vai vai...

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ce fac fetele???
cherry, inca nu stiu dc dau berea sau nu , da e pusa bine la rece......
fla, voi unde mergeti la mare?? sara cum se mai simte??
maine nu o sa ne auzim, ca ma duc la alexia , ca e bolnavioara, asa ca va urez de pe acuma sa aveti o zi frumoasa, de vara!!
ma duc ca ma asteapta sotzu' in dormitor cu CAPSUNI.....
noapte buna!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, au plecat musafirii si pot sa va scriu de "noapte buna":)

Joce ma bucur ca nu-i nimic grav, poate de la stres. Las ca dupa ce ai bebe stai acasa si te relaxezi (am eu ce am cu bb si te sacai, nah:)))

Alynutza pt raceala iau Tylenol (nu stiu de care) ca asa mi-a dat dr:) De simtit ma simt mai bine, dar totusi parca nu-s ca si noua:)
Bafta maine la servici, si sa nu stea sefu' mult prin zona:)
Sa sti, coafeza mea e exact invers, nu vrea sa taie decat putin, tot timpul ii zic sa bage foarfeca:) Ieri cand mi-am facut programarea si am fost sa-i spun ca m-am razgandit si nu ma mai tund acum s-a bucurat ca ei ii mila sa taie:)

cherry si eu vreau sa raman fara "uratzi" da nu cu metoda pe care o vrei tu:)
Sara e mai bine, dar totusi nu e cum trebuie cu burtica, maine mergem la analize sa stiu o treaba.

Andreea ai mare grija de tine, stiu ca e greu sa stai in pat, da vorba fetelor, altele au stat 9 luni (eu am stat 4:) fa si tu un "efort" asa pe ultima suta de metri:)
Noi cum aflam daca se intampla...?

briza problemele vin si trec, noi suntem optimiste:)

Marina ce vrei, baietel sau fetita?:)

Roxi intreb si eu ca prostu':) Oare o sa am de unde face niste cumparaturi prin Grecia? opreste si autocaru ala in general si in orase mari, sau merge glont la destinatie?:)
Iti aduc eu bronz de acolo:)

Cami sunt comici rau copiii tai:) A mea inca nu scoate perle, acuma bibileste cuvintele sa iasa asa cum trebuie:) Daca un cuvant nu iese nu-l spune, decat cele pe care reuseste sa le pronunte cat de cat corect:) Si daca il poceste zice "nu, nu" si incearca iar:)
Despre masini... un Corsa nu cred ca depaseste 5000 euroi (niste prieteni au vandut asta iarna). Nu ar fi o varianta sa va aduca cineva din strainatate? Ati iesi mai ieftin si comandati exact ce vreti.

Dana asa a mers si la barbatu-meu cand era mic, ignore complet si i-a trecut:)

Lavi pofta mare la ... capsuni:) Bine ca ai scapat de ex, mai ai?
Noi la mare mergem in Grecia (Leptokaria).
la Alexia bolnavioara.

Sunule vrei sa recuperezi tot? Mai poti? Iti doresc o noapte macar linistita si odihnitoare

Hop si eu la nani:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput