Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am ajuns si eu de ceva vreme acasa de la medic, dar am stat putin in pat ca eram obosita. A spus ca bebelina e ok, dar eu trebuie sa stau in pat, si daca nu fac treaba asta, iubi sa ma lege. In rest....injectii de scobutil de 3 ori pe zi, diayepam, gynipral, Nospa. Cam atat. Colul e lung si inchis.
Cea mai tare faza insa a fost aseara. Cand eu eram la sala sa ma consulte acel dr iubi statea si astepta. Si stiti la ce se gandea? Ce nume sa ii punem la bebelina daca nasca in acea seara. Nu a avut curaj sa imi spuna decat dupa ce a dus-o pe nasa acasa azi-noapte dupa injectie.
Va las acum si trec in pat.
fetele
Sun nu mai fi suparici

Andreea 32+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cherruca, lasa ca vine si bb, eu as zice ca-i mai bine asa, sa se curete organismul, orice ar zice medicii, AC sunt medicamente puternice.

Fetelor, merg sa-mi fac o ca imi pica ochii in gura imediat... Va invit si pe voi, daca vreti.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Azi nu prea am avut timp sa va citesc(iar aseara nu mi-a mers DC, la voi cum a fost??), dar asa din spicuiri am vazut ca aveti o groaza de probleme. Ce bine ca exista DC, aici sigur gasesti pe cineva pe umarul caruia sa te plangi.
Va pup si va doresc numai bine si sa treceti cu bine peste toate problemele.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Andreea ma bucur ca sunteti bine. Ti-au dat fetele multe exemple, dar si eu sunt nascuta prematur... asta acum 26 de ani.

Ali asa am avut si eu tocul de la pantofii de mireasa, aceeasi masura, acelasi model, si au fost super comozi. Eu i-am incaltat prin casa, incercam sa vad daca pot sa dansez cu ei, si de cateva ori am iesit si pe scara blocului cu am facut cateva curse.

Cherry eu sunt ok, imi bat capul cu greturile si cu somnul. Imi cad ochii in gura de somn, bine ca mai am putin si plec acasa.

Jocelyn sanatate maxima.

Sun un de la bb al meu.- ti-a mai trecut supararea???

Fla pup piticotul ca sa se faca bine, cred ca-ti este ff greu.

Lavi ce ai facut la examen?

marina

pozici

Mergi la inceput

Andreea, ma bucur ca e ok, din cate spui tu se pare ca bblina ta agitata nu e gata sa dea ochii cu lumea. Trebuie sa stai in pat sa te odihnesti, oricum nu mai e asa mult. Mami meu a stat cu amandoi la pat 9 luni, ca altfel pierdea sarcina. Cand a ramas gravidutza cu mine i-a zis toata lumea ca e nebuna daca mai sta inca 9 luni in pat, dar tot a stat. Daca era dupa ea, cred ca facea vreo 4-5, asa iubeste copiii, si pe mine ma tot bate la cap sa-i fac nepotzei.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

vreau si eu la mareeee

dar nu pot ca-s alergica la soare + apa sarata (combinatia perfecta)
Imi mai zice Gabi "toate bubele rele in babei mele", dar, deh, ce sa-i fac ....

Mergi la inceput

Marina, sa stii ca si eu i-am incaltat ieri cand am ajuns acasa si vreau sa ii port si cand o sa facem repetitii pentru vals, ca sa ma obisnuiesc cu ei. Parca un pic ma incomodeaza baretica de pe glezna, ca e un pic mai sus decat sunt eu obisnuita cu alti pantofi. Si mi-e teama sa nu ma roada in fata, unde e bareta. Dar daca ma gandesc bine, mai ok decat astia nu puteam sa gasesc. Sunt exact ce mi-am dorit.
Nu mai stiu daca ti-am zis, si la sora unei prietene de-a mele ii era tot timpul somn cand era gravidutza.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreuta, daca nu stai linistita, in pat, vin pana la tine si te leg si pun si lacat, ca sa fiu sigura ca nu poti pleca Te rog eu mult, stai cumintica, ca destul e bb-lina agitata si macar cateva saptamani sa mai ramana in burtica. fata

Fla uite niste , poate mai scapati de virushi, mai ales sa scape scumpa de Sara. O luati si pe ea la mare?

Marina, lasa ca trec greturile si oboseala, bb sa fie sanatos si tu la fel, ca vei uita de ele cand iti vei tine minunea in brate. multi si, da-mi si mie din greturi, poate, cine stie...

Lavi, ce-ai facut la examen? Sa stii ca noi asteptam berea promisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

alina,
iata coordonatele bronzolului:
sun kiss solarium/ str republicii nr 5/ tel: 592543/ 433528.
eu sunam de obicei inainte s averific adac nue f aglomerat la o anumita ora..
indicat sa incepi cu vreo 6 minute ....si sa ajungi la 15 max 20 min
nu fa mai mult de vreo 8-10 sedintze.

fla nu sambata am iesit, ci duminica. m-a dus berbantu` pe japonezareala si in drum spre kios sa dam de papa la ratze, am zarit-o pe mireasa noatra cu paru` cel lung.

pupi tuturor
mai revin

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Sunule scump, cum mai esti? multi. Daca pot sa te ajut in vreun fel, sa-mi spui.

Aly, stiu ca va veni bb si la noi, doar ca am vrea sa vina cat mai repede

pupi toate fetele

Mergi la inceput