Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Si eu sint Adriana...si e singurul meu nume!

Si ma regasesc in descriere.
Ma bucur ca s-a deschis subiectul!!!!

Felicitari Luana pentru asa idee buna!!!!

Va pup Adrianelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza tuturor Adrianelor !!!

Bun venit fetelor noi .

Multa sanatate Catalinei !!!

Eu sunt cam ocupata acum , scot un credit pentru nevoi personale de la BCR , dar dupa ce rezolv o sa intru mai des sa postez , ca de citit va citesc zilnic !!!

Numai bine tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Carolada, multumesc pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

anacezara, bafta cu creditul.cat mai putine acte si alergatura.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

quote:
Originally posted by nastasie

anacezara, bafta cu creditul.cat mai putine acte si alergatura.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mersi , sper sa rezolv cat mai rpd si sa scot azi banii !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Carolada, e adevarat ca poti gasi aur ieftin dar mie sincer nu mi-a placut nimic, totul este imens.Lanturi groase si impopotonate, la fel si bratarile si inelele.La ei e semn de bunastare daca au asa mult aur pe ei.Banii lor sunt dirahm si este:1 euro=10 dirahm, asa era atunci....Ce mi-au placut mie si am si cumparat au fost covoarele.Sunt superbe facute de mana si le poti lua la preturi de nimic.Al meu a fost 50 euro dar mare facut in muntii Atlas de localnici.Am petrecut si acolo 3 zile la casacada D'Ouzud(nu stiu cum se scrie).
Oricum chiar daca va zic pretul trebuie negociat.E foarte bine ca vb franceza.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

mersi de informatii panterosper totusi sa gasesc ceva.tu cand ai fost acolo,vara?ca noi ne ducem (sper)in noiembrie probabil si temperaturile sunt mai rezonabile.
va pup la gramada

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

In primul rand Duminica placuta la toate fetele.
blackpanterro,Mi-ai facut pofta de Maroc.Ma intereseaza si covoarele,dar oare cum o sa reusesc sa imi conving sotul sa caram covoare de acolo.Tu cum te-ai descurcat cu impachetatul,cam cat de greu e un asemenea covor ?
Mickyyy,o alta chestie ciudata,pe care eu nu o inteleg,dar nici ei pe mine.Mie imi place sa am pielea putin bronzata,ei dimpotriva vor pielea alba cu laptele.
Am doua colege pe care nu le-am vazut niciodata in sandale,doar in cizme pe motiv ca daca s-ar incalta in altceva si-ar schimba culoarea la piele si vai! ce tragedie.Mentionez ca aici nu exista trotuare-decat in fata magazinelor,lumea nu umbla pe jos,doar cu masina.
carolada,Aici avem hotelul de 7 stele Burj al Arab se numeste,insa prietenul tau din Ro trebuie sa stranga multi bani deoarece o camera simpla incepe de la 1000 $ pe noapte si se termina undeva pe la 15.000 $ cea mai luxoasa.
Doar intrarea pentru o simpla vizita numai in holul hotelului fara a avea voie sa urcam la etaje (are 27 de etaje)costa 50 $,fara a avea voie sa fotografiem nimic.
Oricum,hotelul are o locatie foarte buna si se pot face poze superbe cu hotelul fara a ne apropia prea mult de incinta hotelului.
Nu stiu daca ati vazut meciul "istoric"dintre Agassi si Federer purtat pe acoperisul hotelului,pe pista de aterizare a elicopterelor,ca doar e nevoie de asa ceva,pentru un hotel cu pretentii,deoarece seicii nu mai pierd vremea cu parcarea masinilor in fata hotelului e mai usor sa soseasca cu elicopterul.
anacezara,Mult succes cu creditul.Aici nu avem nevoie de proceduri prea lungi pentru credite,o simpla cerere,adeverinta de salariu si in 24 de ore luam banii.
E adevarat ca sunt multi oameni cu datorii la banci din acest motiv.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ele77,adria Bine ati venit la noi ! Sa intrati in fiecare zi si mai povestiti si voi,ce mai faceti,pe unde mergeti in week-end etc.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Dragele mele,

Azi 25 iunie e ziua mea!!!!

Am inceput de ieri cheful si continuam si azi. Iesim la o pizza, fac cinste!!!
...si pe linga sanatate, fericire imi doresc si un !!!
O sa suflu tare, tare sa ma auda Doamne- Doamne!!!!!

Va pup pe toate!!! Adrianele

Mergi la inceput