Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
hop si eu sunt Adriana
, am nimerit din intamplare pe aici.Vad ca s-au adunat deja o gramada de Adriane mai putini Adriani...
Wow, Luna, in Emirate trebuie sa fie super cald.Eu am fost in Maroc acum 2 ani si am stat 3 zile in Sahara si ne-am topit de cald, am stat in corturi cu beduinii :), la 8 dimineata erau deja 40 de grade, la 12 la amiaz erau 48-50 de grade.
Voi cum va descurcati cu caldura, puteti sa iesiti la plimbare?Si e adevarat ca trebuie sa fi insotita de un barbat?Na ca sunt super indiscreta....
Descrierea de la inceput mi se potriveste perfect si declar cu mindrie ca sunt o mama si o gospodina foarte buna :), sunt taur![]()
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
ele77 spune:
Si eu am un baietel pe care-l cheama Adrian. Nu pot sa spun ca se regaseste in caracterizare. Este prea mic. Are un an si 10 luni. Frumos subiectul![]()
Luna75 spune:
blackpanterro,ai un nickname tare dragut.Esti periculoasa?!
In primul rand bine ai venit in clubul nostru-si iti doresc sedere placuta.
Intr-adevar avem calduri mari,iar luna viitoare va fi si mai si,in genearal in iulie-august intre 50-52 de grade iar umiditatea din aer parca 85% deci sauna in adevaratul sens al cuvantului.
Emirate,e o tara extrem de libera,pe langa populatia locala,cam 200.000 mai sunt inca in jur de 2 milioane de rezidenti veniti din toate colturile lumii,fiecare cu obiceiurile,traditiile,religia lui.
Pot sa umblu libera pe strada,sa fac ce imi doresc,sa vorbesc cu cine vreau-deci nu cunosc limite.
Dar in tara vecina,Arabia Saudita,intr-adevar fetele nu au libertate prea mare de miscare,ba mai mult chiar si fetel venite de prin alte tari trebuie sa imbrace abaya (acea rochie neagra)cred ca stii despre ce vorbesc-si marocanele religioase poarta asa ceva.
E adevarat,totusi,ca si localele de aici,pot iesi din casa doar insotite de mame,sore,frati si neaparat trebuie sa poarte abaya,iar daca sunt necasatorite,sau sotul le impune,trebuie sa isi acopere si fata cu val.
Vin si eu cu o intrebare-ca tare curioasa mai sunt
Ce impresie ti-au lasat beduinii ?!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carolada spune:
buna seara
wow lunacum rezisti la 50 de grade,eu ma topesc deja la 30![]()
chiar asa pantera povesteste ne te rog de beduini, ca noi planuim sa mergem in maroc in iarna si as vrea sa stiu mai multe.
seara buna
www.camping-kasern-salzburg.com
Luna75 spune:
carolada,Traiasca AC-ul,fara,chiar nu stiu ce as face.
30 de grade e foarte bine.Aici avem in jur de 30 de grade 9 luni din 12.
Bine,ca in general ma impac bine cu caldura.Imi place marea,soarele,plimbarile pe malul marii seara tarziu.
Ma distreaza and vine "iarna"se mai intampla a avem 20 de grade si lumea apare in cizme,cu caciuli,manusi.
Ma intreb oare ce ar face lumea asta obisnuita cu caldurile la temperaturile minus din Ro.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
blackpanterro spune:
Luna, ma bucur tare mult ca esti libera sa faci ce vrei, cultura araba e dificila tare.
Beduinii au fost foarte draguti, dar cer niste preturi de te dai pe spate ca sa stai cu ei.Ei ofera tot, masini pt safari, mancare, tot dar trebuiesa negociezi la sange ca altfel te jecmanesc de bani.Asa este peste tot in Maroc, ei nu au preturi fixe la nimic, negociezi tot.
Carolada, cand mergeti o sa vedeti.Eu am avut norocul sa merg cu un prieten, fost coleg de servici care este marocan si am stat cu familia lui si am trait ca si ei, nu am stat la hotel.Mi-a placut enorm, am vazut Casablanca(frumoasa dar murdara fiind oras port), Marakesh(care este absolut superb.E bine daca vorbiti franceza ca ei toti o vorbesc.Si atunci e altfel, sunt mai prietenosi, va invita in magazin sa beti ceai de menta pe care sa nu il refuzati niciodata, e un gest foarte urat pt ei.
Ca sa nu ma lungesc a fost incredibil.M-as muta in Marakesh daca as putea, asa de mult mi-a placut.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
adi69 spune:
Multumesc de intrebari.Am facut trei injectii pana acum dar nu moldamin,ci penicilina,ca tot mai avea infectie pe amigdale,Catalina e linistita pana cand vede seringa pregatita..apoi incepe sa planga si nu te mai intelegi cu ea.Trebuie s-o tin eu pe picioare ,cu funduletul in sus si tati o tine de picioare..dar dupa injectie nu mai are nimic,mai ales ca primeste o bombonica de la asistenta.
Moldamin o sa incepem dupa penicilina,daca o sa-i treaca infectia ..
Anacezara,am cerut nu una ci inca doua pareri.Se pare ca asa trebuie.Nu sant bucuroasa ca trebuie sa-i fac atatea injectii,dar daca-i musai..Vad ca de cand face penicilina i-a trecut si raceala pe care o capatase in wk-end,nu mai curge nasul ,nu mai stranuta..nu mai tuseste,poate o sa fie bine.
Adriana
papa-bun
Mickyyy spune:
Bun venit noilor Adriane si micutului Adrian
!
eli, noi abia am inceput santierul, adica luni a fost prima zi in adevaratul sens al cuvantului, pana atunci doar am cautat mesteri si am colindat prin magazine sa ne facem idee de preturi. Insa din fericire noi nu stam acolo, cred ca ma urcam deja pe pereti pana acum daca ar fi trebuit sa convietuiesc cu tot molozul de-acolo. Insa trebuie sa fie gata totul pana pe 8 august (atunci ar trebui sa eliberam unde stam acum), altfel e de rau.
Luna, cizme, caciuli si manusi la 20 de grade
?? Chiar ca ma-ntreb si eu oare cu ce s-ar imbraca la -10 grade cat e cate-odata pe-aici
! oricum, pare interesant, nu stiu daca chiar mi-ar place sa stau acolo, insa cu siguranta mi-ar place un concediu de vreo cateva saptamani.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
carolada spune:
pantero mersi de raspuns. k lumea ca ai avut contact cu localnici.eu vorbesc franceza,nu perfect dar de ajuns sa ma descurc(zic eu
) .acu sa trec la ce ma doare:
ia zi cum e treaba cu auru, e adevarat ca bijuurile sunt f.ieftine?zi mi daca poti niste preturi si cam ce chestii interesante sunt de cumparat pe acolo
lunazi le la aia de sufera la 20 de grade de frig sa vina aici la schi -20 grade
la tine acolo e hotelu ala cel mai scump din lume sau incurc eu borcanele?ca am un prieten in ro care zice ca visu lui e sa stea la hotelu ala o noapte.stii cat costa de curiozitate?![]()
adi69
la fetita ta mica sa nu mai fuga de injectie!
elesa ti traiasca adrian cel mititel
vickyycum stai cu santieru?
#pupic
www.camping-kasern-salzburg.com
nastasie spune:
oau, maroc, marakesh ce frumos suna.cred ca este superb.
de santier nu mai vorbesc doar ce am scapat insa nu definitiv pana la anu cand vreau sa-i fac camera lui razvan.dar inca nu sunt decisa asa ca am mai amanat.pentru noi a fost nasol ca am stat cu moloz cu tot, asa ca pe o parte nu aveam cum sa facem toata casa acum ca nu mai aveam unde sta.
o seara placuta tuturor.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004