Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

La Multi Ani,Adria si fie ca dorinta sa ti se indeplineasca
lunamersi de informatie.tu ai fost sa vizitezi hotelu?vezi ceva de aia 50 de dolari?
la noi iar au fost calduri tropicale(pt.noi)de vreo 37 grade,noroc ca seara se lasa racoare.oricum de maine o sa fie iar niste furtuni.

seara buna

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Adria, La Multi Ani!!!!!!!!! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca.

Carolada, am fost in timpul verii in august, foarte cald...

Luna, nu sunt foarte grele unele dintre ele.Sunt si covoare foarte mari si foarte grele dar al meu e din acela care seamana cu o patura groasa.Merita sa mergi la sursa pt asa ceva.Aici in Germania si in State la magazine asemenea covoare costa sute si chiar mii de $$$.Dar la voi in Emirate nu se gasesc?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Adria!
Sa-ti dea Dumnezeu cat mai repede ceea ce-ti doresti!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, adria.tot ce-ti doresti sa se implineasca.
noi in we asta iar am facut plaja.insa sambata m-am ars.acum mi-a mai trecut din usturime, dar sambata am zis ca mor.ieri l-am dus si pe razvan, dar eu am stat mai mult acoperita ca muream de soare.
o sapatamana minunata tuturor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI , ADRIA !!!!

Multa sanatate , fericire si sa ai parte numai de bucurii !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Adria,LA MULTI ANI ! cu sanatate si tot ceea ce iti doresti.
Iata si un mic cadou pentru tine:

Caracteristicile persoanelor nascute pe data de 25

Viata este grea pentru dumneavoastra datorita atitudinii foarte critice pe care o aveti. Nu sunteti o persoana deschisa si vorbareata si va pastrati gandurile pentru dumneavoastra. De aceea, foarte putini oameni se pot lauda ca va cunosc. Sunteti foarte pretentiosi cu dumneavoastra si faceti o impresie de om incrancenat asupra celorlalti, datorita efortului depus pentru a avea succes. Aveti idei bune si o intuitie foarte bine dezvoltata. Poate ca n-ar fi rau sa va gasiti un loc singuratic si retras unde sa invatati sa va relaxati. In plus, aveti nevoie de o persoana alaturi de dumneavoastra pentru a va sustine atunci cand veti avea o cadere nervoasa. Incercati sa nu mai complicati viata atat de mult, deoarece puteti fi indusi usor in eroare si puteti gresi foarte des.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Blackpanterro,pana acum nu am vazut nici un covor care sa imi placa intr-adevar,insa anual avem Global Village,cand toate tarile expun pe o perioada de doua luni tot ce au ei mai frumos si mai bun.
Ciudata chestie,ca anul asta am vizitat pavilionul Marocului,dar nu mi-au atras atentia covoarele lor,insa mi-am cumparat de la ei o rochie ,cu un design special si un material foarte delicat,pe care o port in casa.
Problema cu expozitia e,ca cer preturi de Emirate,ceea ce inseamna-piperat,de asta imi place sa fac cumparaturi de la sursa.
Anul asta,a participat si Romania,cu numai doua produse Gerovital si o gama de vaza pictate manual –foarte placute de altfel.Bineinteles,ca totul la niste preturi exorbitante.
Eu am fost nemultumita deoarece stiu ca Ro are mai mult de expus.Am devenit si mai suparata cand am auzit ca nu au venit si cu bucatari.
Alte tari deschid si restaurante pe perioada targului cu produse specifice.
Oricum,daca cineva e interesata sa viziteze Emirate,neaparat trebuie sa vina in perioada de Global Village+ Dubai Shopping Festival.
Carolada,eu nu am intrat in holul hotelului,insa am cunostinte care au facut-o si au ramas deziluzionati,deoarece in afara de luxul pe care il putem imagina nu au vazut nimic special,receptia,lobbyul hotelului + o plimbare in curtea hotelului,si pe malul marii.

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor ! Ce mai faceti ? mai dati un semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu

ce faceti fetelor?aveti concedii?
eu sunt cam adormita,am adormit cred ca pe la 1 noaptea si m am trezit la 10dar e 12 si eu inca umblu ca o musca fara cap.am baut o cafea dar cred ca mai beau una
va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si noi suntem bine, dar mai toata ziua pe la plaja sau dam o fuga repede la baie.in rest pe afara pe la umbra, prin casa cu jaluzelele trase, ca avem 31 de grade numai in dormitor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput