Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

nastasie,ce bine pentru voi,aveti plaja aproape,vreme frumoasa,ma gandesc ca si in week-end o sa stati tot pe plaja.
Cat de mari sunt copii tai?!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

luna, nu am decat un baiat de 1 an si 8 luni.in poze apar nepotii mei:un baiat de 4 ani si jumatate si doua fetite gemene de aproape 10 luni din partea surorii mele.
e vreme caniculara la mare.duminica mergem iar sa ne balacim.poate si un mic gratar.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

io am inceput bacul
pana acum a fost f bine:9.50 romana,8 franceza..de luni inca 4 examene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

emmabafta la examene,iti tinem pumnii si felicitari pt.notele pe care le ai luat!dar asa tanara esti de dai bacu?
eu am terminat slava domnului azi cu scoala,am luat 1 la germana (adica nota maxima)si 2 la spaniola(bine)asa ca s fericita.la astia sunt altfel notele,de la 1 la 5 .aseara au fost niste furtuni groaznice pe aici,a plouat cu galeata si vant f.puternic,ma gandeam ca ne ia cu tot cu casa.cica au fost 40.000 de fulgere deasupra austriei ieri ,va dati seama.acu ploua si s numai 20 de grade.
luna deci la hotelul ala ori faci poze gratis de afara ori aduni bani si stai o noapte
nastasiebine ti o fi toata ziua la plaja

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Pai sunt..am doar 19 ani si 4 luni...nu am bb ...dar ador enorm copii

Mergi la inceput

bafta la bacalaureat.tinem pumnii sa scapi cu bine.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna dimineata la toate fetele si o duminica placuta.Cred ca in afara de nastasie,lumea va cam sta prin case deoarece ploua in Ro.
Emma,bine ai venit la noi si mult success la bac.Anul asta,am emotii si eu,deoarece si sora mea e in aceeasi situatie cu tine.Pana acum a fost bine,9 la romana,10 la maghiara si 8 la engleza.Sper ca maine sa se traga un subiect frumos la romana,ca sa nu aiba probleme.Ea e la profil real si nu prea le are cu literatura.
Carolada,mi-ai facut pofta de camping.Nu am mai fost cu cortul de mai bine de 10 ani.
Nastasie,si eu am o fetita de varsta baiatului tau,nascuta pe 29 sept.2004.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am sris un mesaj luuunnggg si pe cand sa-l trimit a venit fiica-mea , cea mica , si a stins priza . A tentat-o becul rosu . Asta e ...

La noi in orash e sarbatoare de vineri si azi se termina . Sunt zilele romane si e plin pe strada de tot felul de chestiii artizanale , arta populara , chestii din astea . Plus ca sunt prin zona linghispirurile si toboganele gonflabile , girafa de sarit in ea , etc .

Urez si eu bun venit Emmei si mult succes la BAC !!!

Adi69 cum mai e Catalina ??? Ati inceput moldaminul ???

albumele noastre

Mergi la inceput

luna, sa-ti traiasca fetita.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

luna eu n am mai fost cu cortu de vreo 20 de ani,dar nu pot sa zic ca mi e dor prea tare, m am facut mai comodabafta surorii la examene!
anacezarace fel de sarbatoare i aia?trebuie sa fie interesantce s linghispirurile?
emmasa traiesti maica ce tanara esti.eu nici nu vreau sa mi mai amintesc ce copchil traznit eram la 19 ani
adria unde esti, tot la chef?
panteromai da cate un semn de viata

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput