Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Anacezara,bine ai revenit printre noi.
Daca dimineata mi s-a facut pofta de camping datorita linkului dat de Carolada,acum mi-ar place sa particip si eu la zilele orasului meu,Sfantu-Gheorghe.
La noi sarbatoarea tine o saptamana si avem tot ceea ce ai scris tu + mititei,bere si kurtoskalacs.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Emma,cum te ai descurcat cu personajul intelectual ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

ce a fost la bac pana la urma? care personaj intelectual,luna?cine mi zice si mie ce s a intamplat de n am fost la campionatu mondial de fotbal?cine ne a batut? acu lumea se uita aici la meciul germania-italia,eu una tineam cu brazilia dar s a dus.
seara buna

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Au primit conditia unui personaj intelectual in societatea interbelica.Eu zic ca un subiect usor,fara prea multe complicatii.
In ceea ce priveste fotbalul ,din cauza Cehiei si Olandei au ramas romanii acasa.Eu am urmarit meciurile din calificari si pot sa spun ca si arbitrii au contribuit la ramanerea noastra acasa.

Mergi la inceput

Mai sunt si alte Adriane pasionate de fotbal ? Eu nu neaparat sunt o "fana" a fotbalului,dar urmaresc meciurile nationalei Romaniei + cele din Cupa UEFA sau din Liga Campionilor.
Am urmarit si cateva meciuri de la CM,si in mod sigur voi urmari finala.

Mergi la inceput

si eu sunt amatoare de fotbal,dar imi place mai mult sa joc eu(desi n am mai jucat de mult) decat sa vadam urmarit si eu cateva meciuri de la CM.pacat ca romania n a jucat deloc.
oricum cred totusi ca fotbalistii castiga prea mult pt.ceea ce fac

Mergi la inceput

Castiga exagerat de mult !
Sa stii carolada ca si mie imi place sa joc fotbal,si in general sportul.
Dupa cate cunosc eu ,sportul nu caracterizeaza Adrianele.

Mergi la inceput

se vede lunaca noi suntem 2 Adriane mai deosebite,adica mai sportive.probabil de la zodie mi se trage(sagetator),dar si cand ma ia cate o lene
noapte buna

Mergi la inceput

Da,da zodia.Eu sunt nascuta in zodia Gemenilor,si ma misc incontinuu,bine ca am ascendentul in Fecioara,un semn echilibrat care ma aduce inapoi cu picioarele pe pamant, ca noi,Gemenutele suntem cam aeriene.
Tu ce ascendent ai ?!

Mergi la inceput

luna eu nu mi stiu ascendentul din pacate.ce sport ai practicat?eu am facut atletism,gimnastica si fotbal in fata blocului cu baietiidar acu m am lenevit,mai alerg din cand in cand,mai fac putina gimnastica atunci cand am chef, dar oricum e f.putin.chestia e ca lucrez mult si nu mai am chef de altele.poate la iarna o sa fac ceva.

Mergi la inceput