Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!
Raspunsuri - Pagina 23
Luna75 spune:
Maine va incepe sa planga de la intrare insa se va acomoda cu timpul.Pentru prima zi s-a descurcat foarte bine.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carolada spune:
nastasiecum e ,s a mai obisnuit nazdravanu la cresa?lasa ca o sa creasca si o sa vrea numai la joaca si la cresa cu copiii![]()
lunavremea si a revenit,slava domnului.e frumos afara si ieir am fost prin oras pe jos(c au inchis astia drumurile
)vreo 2 ore,asa ca azi ma dor incheieturile de la picioare sus,de abia ma misc![]()
www.camping-kasern-salzburg.com
nastasie spune:
suntem ok.decat dimineata un pic plange, dar nu urlete, dar se ia cu joaca si ii trece.papa si bine la pranz.luni vedem cum e si cu somnul desi azi mi-au zis ca si-a vazut puiul de perna si 1 ora si-a facut de lucru in patut.sa speram ca totul va fi ok.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
carolada spune:
saliu
sa ma laud :am facut tiramisu azi
,vremea e frumoasa,clienti sunt asa ca ce sa va mai zic?la vita e bella![]()
lunaunde esti,draguta?
nastasiedar tu lucrezi sau stai acasa?
nastasie spune:
neata.si razvan a plans in dimineata asta.s-a trezit si dimineata:pe la 6.20 si unde ploua asa tare.dupa ce l-am schimbat la intrare nici nu a vrut sa-mi dea mana sa mergem spre sala.l-am luat in brate si la despartire s-a agatat tot de mine.si nu-mi convine deloc ca numai acolo imi sta gandul.pe la 10 sun sa vad cum ii este.va pup pe toate si va doresc un inceput de we minunat.desi si maine si poimaine au anuntat ploi.
carolada, am inceput sa lucrez.am stat cateva zile acasa sa vad cum ii merge lui si sa ma odihnesc un pic.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Luna75 spune:
Buna fetelor ! iata ca am sosit si eu.
Carolada,tu mananci tiramisu !iar eu mananc carne de vita cu salata verde ?
Eu tocmai sunt la cea de a sasea zi de dieta daneza.Simt ca innebunesc dar merg inainte !
nastasie nu iti fa multe probleme deoarece acomodarea la varsta lui poate dura chiar si pana la 3 luni.
carolada spune:
luna draga ,succes la dieta!si eu ar cam trebui sa mai tin o dieta ceva,desi am reusit anu asta sa dau 7 kilisoare jos,dar n ar strica sa mai pierd vreo 4.
nastasiepupicei la nazdravan.
la noi zici ca e razboi,roiesc elicopterele mereu,politie la greu,strazile inchise
maine e finala si am scapat
.
Luna75 spune:
Carolada,aveam in minte sa ma uit ieri la stirile din sport poate se transmite ceva de la voi dar am uitat.Poate vad ceva azi.
tie si lui nastasie
Luna75 spune:
Am reusit ieri sa vad premierea cursei de la Salzburg.Din pacate am avut imagin putine dar mi-a placut verdeata de acolo.Ce frumos !
Luna75 spune:
Fetelor pe unde sunteti ? Nici un semn de viata ?