Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!
Raspunsuri - Pagina 24
carolada spune:
saliu
lunaeu una ador salzburgul si ma simt privilegiata ca traiesc aici,totdeauna mi am dorit sa stau la munte(in afara de clima aferenta
).acu ce sa zic,luna septembrie a fost superba anu asta,de fapt in general septembrie e frumos aici.
pupicei si o zi frumoasa va urez
www.camping-kasern-salzburg.com
nastasie spune:
si eu pe aici.multa treaba.ne merge bine la cresa.deja ramane si la nani.mai rar pe aici.alergatura multa.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Luna75 spune:
Am sosit si eu.
Nastasie,se pare ca baietelul tau s-a obisnuit cu cresa destul de repede.Bravo lui !
La mine nimic nou,poate soseste Carolada cu ceva interesant.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carolada spune:
buna adrianelor
noutati ar cam fi
de sapt.viit.iar ma duc la scoala,mai fac oleaca de germana
si altele pe langa,apoi maine o sa ma intalnesc cu fetele din austria la pranz
si seara party
festa do brazil,abia astept sa ma zbantui pe ritmuri de samba
lunatu dansezi arabeste,sau acolo nu i moda asta?
nastasiece ti face puiu?
weekend placut
Luna75 spune:
Carolada,aqctivitate la tine.Nu gluma!Ce frumos!
Sa stii ca eu nu ma pricep sa dansez arabeste,cu toate ca m-ar interesa sa invat.Din pacate nu am dat de nici un curs.Arabele de aici cred ca nici nu prea se pricep la dansul din buric,insa marocanele sunt 
Din pacate nici la alte dansuri nu ma prea pricep,dar imi place sa vad pe altii cum danseaza.
Putina germana nu mi-ar strica nici mie!dar mi-e o lene de invatat.
carolada spune:
saliu
unde sunteti,abia v am gasit.
lunacred ca germana e f.grea oricum,´daca n as face cursuri nu stiu cat de repede as invata o ,tinand cont ca n am asa mult contact cu austrieci
.dupa dans eu sunt innebunita,mai ales samba![]()
.
nastasiece mai e nou la tine?
Luna75 spune:
Carolada,eu am studiat 10 ani germana,ma descurcam binisor insa am uitat foarte mult din ceea ce stiam.
Ma gandesc ca e pacat sa nu fac nici un efort pentru a-mi mai aminti cate ceva,mai ales ca o limba in plus arata frumos si in CV.
Trebuie sa recunosc ca nu prea imi place limba germana si de asta tot aman.
Ce frumos ca stii sa dansezi samba!
Luna75 spune:
Buna ziua "muschetarelor".Cred ca ne meritam titulatura din moment ce de mai bine de 6 saptamani suntem doar 3.
Sper ca sunteti bine,sanatoase.
Eu ma simt foarte bine,mai ales de cand s-a instalat vremea frumoasa si pot iesi mai des la mare,in aer liber.
Saptamana trecuta am reusit sa fac curatenie generala in casa.Nu stiu la voi cum e,dar mie mi se potriveste ce se spunea despre Adriane,ca sunt gospodine,imi place sa am casa curata,proaspata si nu ma simt in elementul meu pana ce nu e totul luna.
carolada spune:
saliu muschetarelor
lunacurios c ai adus vorba de muschetari.la liceu am avut niste prietene f.bune si am facut fratia celor 3 muschetari +d,artagnan(care eram eu)si am facut si un pact scris,nu mai stiu ce era scris,dar e o amintire frumoasa
.10 ani ai studiat germana?wow.nici mie nu mi place,dar tre s o invat daca tot sunt aici,nu?![]()
nastasietu ce mai faci?