Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!
Raspunsuri - Pagina 22
carolada spune:
lunatre sa fie tare interesant sa traiesti acolo,mie mi se pare tare exotic.aici am vazut multe oferte turistice pt.dubai,poate mergem intr o zi.pai daca vrei racoare,ploi si chiar furtuni ceva vino incoace
.eu una visez numai caldura
abia astept concediul.
www.camping-kasern-salzburg.com
Luna75 spune:
Carolada,veniti pe aici ca e tare frumos.Stiu ca din Germania,Austria sunt oferte foarte avantajoase pentru Emirate.
In general turistii pleaca foarte multumiti acasa.
In Oman ,la hotelul unde eram cazati tocmai sosise un grup de batranei din Dubai si toata seara nu conteneau cu Dubai ist schon,wunderbar,ausgezeichnet.
Daca vrei sa faci si cumparaturi cea mai buna perioada este cea a shopping festivalului cand sunt reduceri de pana 75 % in toate mallurile si reduceri substantiale la laptopuri,camere video,camere digitale.In general preturile sunt bune deoarece aici nu exista TVA sau alte taxe pe produse.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carolada spune:
pai si cand e shopping festivalu?oare ca cetatean roman imi trebuie viza pt.oman si emirate?
Luna75 spune:
De pe 15 ian.pana pe 15 febr.-ai nevoie de viza pentru Emirate(aranjeaza agentia de turism cu care vii)-pe cont propriu nu e bine sa vii deoarece biletul de avion+cazarea la hotel sunt cam scumpe.
Daca vrei sa vizitezi si Omanul,poti lua viza de la granita lor contra unei taxe de 20$ daca ai viza de intrare in Emirate.
blackpanterro spune:
Ce mai faceti fetele?
stiu, sa imi fie rusine ca nu am mai intrat demult....
O sa intru mai des, promit, acum insa sunt singura 2 saptamani numai cu Aidan si simt sa innebunesc.Toata ziua dupa fundul lui, afara e super aiurea, ploua si e rece.Prieteni nu am, masina nu am ca a luat-o sotul, ce sa mai zic disperare....
Luna, super vacanta, as vrea sa vizitez si eu locurile alea dar nu cred, cu slujba sotului numai cu ordine daca venim in Bahrain altfel nu se poate...
Am vazut ca a trecut si Sf. Adrian...nici nu am stiut...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
carolada spune:
bine ai revenit pantero,sper sa mai vii pe la noi
.
lunadin pacate in perioada aia sotu lucreaza ,asa ca nici o sansa,dar cine stie,viata e plina de surprize,nu?
Luna75 spune:
Blackpanterro,bine ai revenit printre noi.Ce ai mai facut in ultimul timp?
Eu am fost si in Bahrein si mi-a pacut si acolo,e mai dezvoltat decat Omanul si au un nivel de viata mult mai ridicat - acolo nu vezi local care accepta munca de jos - insa in Oman a fost surpriza placuta sa vad camerist omanez.
Daca sotul tau accepta locul de munca din Bahrein e usor de facut tura prin Emirate,Oman,Qatar.
Carolada,nu e neaparat nevoie sa vii in perioada de shopping festival oricand e placut dar nu intre iunie-septembrie datorita caldurii de chiar peste 50 de grade iar de umiditate mai bine nu vorbesc-adevarata sauna.
carolada spune:
buna fetelor
eu am depresie de la vreme,sunt imbracata cu pantaloni si cizme de iarna,plus geaca de ploaie 
nastasieazi e marti.cum a fost la cresa?
Luna75 spune:
Carolada,cam devreme pentru cizme si geci.Poate isi mai revine vremea.
Cred ca bicilistii sunt suparati rau de tot.
nastasie spune:
buna, fetelor.azi a fost prima zi la cresa.dimineata ok.a plans un pic, n-a fost mare tragedie.pe la 10 am sunat si a zis ca nu plange dar zboara niste paine si crenwursti de la micul dejun.al meu era.sapt asta il tin pana la 12.30.asa ca la 12.10 eram in fata cresei.erau la masa cand am ajuns eu.si in 5 minute mi l-au adus plangand.era terminat de somn.a papat ceva din ciorbica dar din cauza oboselii nu a mai vrut.imediat l-am luat.a ajuns acasa si a rupt 3 ore de somn.acum mi-e teama pentru maine.azi dimineata nu stia unde il duc, dar poate a tinut maine si de maine incep plansetele.eu sper sa nu.de luni am si mai mari emotii cand il voi lasa pana dupa ora 16 adica si la somn.cu dzeu inainte.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004