Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

luna, deja incepe, dar cred ca sunt mai multi copii decat locuri, dar noi ne-am descurcat.de plaja ce sa-ti spun.aici timpul s-a stricat de o saptamana asa dintr-odata.nu am mai ajuns la plaja.sunt 15-17 grade ziua.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Se pare ca toamna isi intra in drepturi mai repeded ca altadata.Chiar azi citeam ca anul asta va fi o toamna foarte ploioasa si rece.
Poate ca acolo la malul marii totusi va fi mai bine decat prina alte parti.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Fetelor,sper sa fiti active si sa nu lasati subictul nostru sa moara.
Eu plec o saptamana in vacanta,sper ca la intoarcere sa gasesc multe pagini scrise.

Mergi la inceput

luna, vacanta placuta.noi suntem bolnaviori, ne pregatim si de cresa cu pasi repezi.azi e gata dosarul.haideti sa punem mana de la mana si sa nu lasam subiectul mort asa cum a zis si luna.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna
lunasper sa ti priasca vacanta si sa ai vreme frumoasa
nastasiepupici la bolnaviori

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Am ramas doar 3 in barca Adrianelor.Se poate si mai rau!
M-am intors din vacanta,m-am simtit bine,am avut parte doar de caldura deci nu ma pot plange.Singura problema ca am inceput din nou lucrul si nu ma prea prind lucrurile serioase.
Nastasie,imi pare rau pentru baietelul tau.sper ca si-a revenit intre timp.Cum se acomodeaza cu cresa ?
Caroladama gandesc ca la voi e foarte frumos acum.Mai aveti clienti sau cam s-a terminat sezonul de vacanta.

Mergi la inceput

luna, abia luni depun dosarul si marti il duc.sper ca se va acomoda bine.am emotii.va tin la curent.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
da unde ai fost luna in vacanta? zi ne cum a fost.la noi e campionatul mondial de biciclete curand si asteptam o navala de oameni,sa vedem cum o fi .in maxim o luna inchidem si abia astept vacanta.
nastasieasteptam impresii de cresa.

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

luna, am uitat sa-ti spun bine ai venit.asteptam si poze daca ai.
carolada, cu mare drag iti spun cum va fi.sper sa fie totul ok.

albumul meu

Mergi la inceput

Am fost in Oman-tara vecina cu noi,mult mai linistita si cu mai putini turisti decat Emiratele.Din pacate nu prea are multe atractii turistice,deci in loc de vizite ,am stat pe malul marii si la piscine.Am reusit sa ajungem si in capitala – Muscat-mi-a placut mult deoarece constructiile sunt traditionale si simteam ca sunt intr-adevar pierduta undeva in istorie.
Din pacate nu am reusit sa gasim palatul sultanului si am fost si mai frustrata cand am auzit de la locali ca sultanul primeste cu mare drag si turistii intr-o anumita zi a saptamanii.
Chiar era ceva frumos sa am o fotografie cu un sultan.
Oricum.a fost frumos,m-am odihnit si sper ca la anul sa vizitez o tara racoroasa ca m-am plictisit de mare,soare,caldura.

Mergi la inceput