Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!
Raspunsuri - Pagina 20
nastasie spune:
chiar!azi e sf adrian.la multi ani, fetelor.sa traim cu numele
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
EmmaT spune:
Multi ani traiasca!!! Multi ani traisca !!!!LA MULTI ANI!!!!!!!!
La multi ani fetelor!!! Sa fim sanatoase ,fericite si tot ce ne dorim sa se implineasca!!!!
Eu asa de ziua mea/a noastra...o zbor la gratar si se pune de o mica petrecere ![]()
Emma 
DARAEL spune:
Ce zi superba, ce zi superba
.....
La Multi Ani tuturor
!
Bere
, gratare
,inghetata
, savarine
si muzikie
pentru tot poporul.....
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
carolada spune:
si de la mine cu intarziere LA Multi Ani la toate Adrianele si toti Adrienii

Am avut musafiri si n am mai intrat pe aici.
Va urez sa aveti o saptamana cat mai placuta!
www.camping-kasern-salzburg.com
Luna75 spune:
Dupa sarbatoare,liniste!Nu mai da nimeni un semn de viata?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Week-end placut la toate fetele!
Cum mai e vremea pe la voi?Aseara am urmarit stirirle si nu mi-a venit sa cred cand am vazut 8 grade pentru Brasov noaptea si 15 ziua,prea putin daca ma gandesc ca septembrie abia a inceput.
Eu jubilez deoarece la noi de abia incepe sezonul de iesit de afara.Vara grea fierbinte,a trecut acum vin temperaturile placute pana in mai.
carolada spune:
buna seara
liniste mare pe aici
numai luna e pe aici
lumea pe la voi prin emirate nu munceste cand e vara ? sau calatoreste prin tari mai racoroase? la noi s au mai potolit ploile pt.moment,dar tre sa vina iar de maine
la camping macar e liniste pt.moment ,asa ca mai am timp si pt.altele

![]()

www.camping-kasern-salzburg.com
nastasie spune:
sunt ai eu pe aici, va citesc, dar sunt cam ocupata cu dosarul pentru cresa.dupa ce ma linistesc o sa intru mai des.va pup.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Luna75 spune:
Ma bucur fetelor ca ati intrat.
Carolada,in general lumea pleaca vara in vacanta,nu toti-bineinteles,dar localii in mare parte da.
Eu primesc vacanta anuala numai prina iarna,deci am stat toata vara la firma.Anul asta mi-am promis ca pe cat se poate nu mai stau vara aici.E exagerat de cald,lumea plecata,strazile pustii.
Acum totul a revenit la normal de cateva zile a inceput scoala,deci din nou forfota,viata peste tot.
Vremea tot calda,dar putin mai bine decat inainte.
Cred ca si la voi,sezonul de vara e pe terminate.Campingul functioneaza si toamna/iarna?
Nastasie,intr-adevar nu ai mai trecut demult pe aici.Iti doresc cat mai putina bataie de cap cu dosarul de cresa.Sunt locuri suficiente?
Mai mergi la plaja,sau te-ai plictisit deja?