Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

wow lunavad ca suntem pline de calitati,mai ales cu modestia ai nimerit ola noi ploua ca de obicei
adrianafedorcabine ai venit

pupicei

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Carolada,si celelalte fete mai veniti cu completari la caracterizarea personajului Adriana,nu de alta dar chiar daca subiectul nu mai prezinta interes cel putin sa stim ca suntem speciale.Eu una o stiu-dar trebuie sa recunosc ca sunt foarte,foarte modesta.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

pai eu ce sa mai zic, luna in afara de faptul ca suntem perfecte si mai ales modeste?.

Mergi la inceput

Deci Adriana e perfecta!.Suna foarte bine!

Mergi la inceput

slaba miscarea pe aici, unde sunteti adrianelor?
lunatare mi place nick ul tau ,cum de ti l ai ales?pe unde o fi umbland panterro?
va pup

Mergi la inceput

Cred ca si la altii.In ultimul timp au rasarit multe "lune"pe aici de diferite dimensiuni(lunitza,luna.Luna1,luna,Luna.Oricum ma bucur pentru asta,nu sunt impotriva nickurilor ca doar fiecare isi alege nickul in functie de considerente personale.
In ceea ce ma priveste am ales Luna,deoarece sunt pasionata de astrologie in primul rand,in al doilea rand sunt Iepure in horoscopul chinezesc care e un animal dominat de luna,m-am nascut intr-o zi de luni-zi dominata de luna,mai mult de atat urmaresc miscarea lunii pentru a-mi organiza cat mai eficient viata cu zi de zi iar 75 anul nasterii.
Cel mai mult imi place faza Lunii pline,as putea sa ma uit la ea ore in sir.

Din pacate fetele nu mai intra pe aici,fara tine chiar ar muri "adunarea"deoarece e clar ca nu pot sa intretin singura topicul.
Oricum ma bucur ca am reusit sa ne adunam cateva Adriane chiar daca pentru o perioada scurta si ne am cunoscut mai bine.
Forumul asta e foarte mare si e normal ca nu putem san e cunoastem mai bine doar daca ne grupam.
Oricum cele mai utile sunt gruparile pe orase deoarece lumea se poate intalni in "carne si oase".
Cum mai e vremea pe la voi?Mai vin turisti?incet-incet se termina perioada vacantelor.Vei putea rasufla usurata o perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, m-0am linistit si eu.mi-a plecat surioara.acum e la munte si maine pleaca spre germania.am pus si cateva pozehttp://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/detail?.dir=a65are2&.dnm=ef52re2.jpg&.src=ph
acum o sa intru mai des ca sunt acasa.cat au stat ei aici am fost la mama si nu am prea avut timp de net.
va doresc o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Nastasie,bine ai revenit intre noi.In ultimul timp au disparut toate Adrianele iar daca nu era Carolada,in mod sigur lasam subiectul "sa moara".
Ti-am urmarit albumul,sunt atatia copii ca nu stiam pe unde sa-i pun,oricum tori sunt frumosi si draguti.
Ce mai e pe la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

m-am linistit acum fara musafiri.dar v-am urmarit in fiecare zi.multumesc mult gemenele si baiatul cel mare sunt nepotii mei, iar baiatul cel mic e al meu.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

la multi ani fetelor

Mergi la inceput