Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

luna, merci mult.eram la fel gravida numai ca aveam o "mingiuta" in fata.am luat 13 kg la sarcina, dar numai burta era.la corp nu m-am ingrasat deloc.la 5 minute dupa nastere am pus mana pe burta sa vad daca mai aveam ceva si eram plata ca inainte de a ramane gravida.sa stii ca eu as vrea sa ma mai ingras dar nu pot, indiferent ce as manca.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Esti foarte norocoasa ca poti manaca tot ce vrei si nu te ingrasi.Eu ma ingras numai daca ma uit la mancare.Fac eforturi deosebite ca sa ma mentin: sport,dieta,nu mananc seara dupa ora 6 si pe buna dreptate sunt "invidioasa" pe fetele ca tine,mai ales ca un corp suplu te face sa arati mai tinerica.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor

lunadraga, sa te iei de mana cu mine ca si eu ma ingras numai uitandu ma la mancareeu sunt bine, numai ca muncesc mult si e si f.cald
va pup din zbor

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.luna, eu una as vrea sa fiu putin mai grasa.stiu ca cine ma aude se cruceste, dar nici asa slaba nu e bine.mama imi zice ca nu sunt mama cu copil ci sora cu frate.ce noutati mai aveti?cum va mai distrati?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Din pacate,eu nu pot sa spun ca ma distrez.Nu am vacanta,toata ziua la lucru,singurul avantaj ca fiind lumea in vacanta,nu am mult de lucru,pot sa citesc,sa stau pe net-mai mult decat in mod obisnuit.
Imi lipseste aerul de munte,verdeata,ploaia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

Luna, poimaine vine mama si sora, asa ma bucur.In rest plictiseala si pe aici, murim de cald....
Mi dor de ploaie de numa, sper sa avem un pic in weekend.
Ma gandeam dupa ce ne terminam turul in Germania sa isi ia sotul alte ordine in Bahrain.Ar fi super cred, as vrea tare mult sa vad Dubaiul.Am mai avea 2 ani ramasi si Navy.Toti care au fost acolo sunt super incantati, dar acum nu se pot aduce si familiile militarilor acolo datorita chestiilor ce se intampla in Orientul Mijlociu.Ii naspa ca trebuie sa fie numai soldatii dar e mai usor in caz de evacuare.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Si Bahreinul e o tara frumoasa,mai putin dezvoltata economic decat Emiratele(oricum am impresia ca in viitorul apropiat nici o tara nu va reusi sa intreaca ritmul de dezvoltare,mai ales a Dubaiului),dar tot libera si asta e cel mai important.
Ceea ce e interesant in tarile Golfului Persic:Emirate,Bahrain,Oman,Qatar,ca gasesti foarte multi europeni,canadieni,australieni,americani,care aleg sa locuiasca aici,pentru ca se simt mai bine decat in propriile tari,cu toate ca nivelul lor de trai in tarile de origine e acelasi cu cel de aici – deci nu partea financiara ii atrage sa stea aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Salutic!
Eu am venit de la munte... am stat 2 zile acasa..si marti dimineata plec la mare
Va pupic dulce si va arat niste poze de la munte : http://pg.photos.yahoo.com/ph/emmatuta/album?.dir=b01fre2&.src=ph

Emma

Mergi la inceput

Emma,ti-am vazut pozele.Esti foarte draguta si prietenul tau la fel.Intr-un fel m-ai facut trista deoarece mi-ai trezit de amintiri de acasa.Eu sunt originara din jud.Covasna,iar Tusnad,Lacul Rosu era o destinatie accesibila pentru noi.
Bineinteles ca imi lipseste aerul de munte,verdeata,ploaia.

Mergi la inceput

Ma intreb oare cat timp vom fi tolerate pe forum cu gruparea noastra.Am vazut ca in ultimele zile s-au grupat si Danielele,Gabrielele.
Cred ca daca se mai grupeaza si altii vom fi interzisi cu totii.Foarte multe persoane sunt impotriva noastra deoarece discutiile purtate "sunt lichide"
Bineinteles,ca la o analiza lucida au dreptate,dar ma intreb si eu cu ce sunt mai "cu mot "celelalte grupari.
Daca privim atent continutul postarilor,din asa zisele "uniuni elevate" vom vedea ca discutiile sunt la acelasi nivel ca al nostru :cine unde a plecat in vacanta,ce si-a mai cumparat,ce fac copii etc.la toate Adrianele

Mergi la inceput