Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!
Raspunsuri - Pagina 15
carolada spune:
buna fetelor
lunapanterrofelicitari surorilor pt.notele luate la bac.
la noi e neobisnuit de cald zilele astea, in jur de 37 -39 grade si eu n am chef de nica
va pupi pe toate
www.camping-kasern-salzburg.com
blackpanterro spune:
Carolada si aici e atat de cald ca lesinam cu totii.S-au inregistrat temperaturi record in mai toata Europa.
Luna, la psiho se da interviu si l-a luat.Atat, nu da examen datorita mediei mari.Media generala cu cei 4 ani de liceu e 9.61.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
nastasie spune:
neata.
luna, la mare e frumos insa nu a fost canicula.vineri si sambata am fost la plaja cu razvan si planuim si azi una, desi aseara mi-a cam avut nasul infundat si nu a prea dormit mai toata noaptea, dar vad ca acum dimineata nu mai are probleme cu nasul.si vad ca azi nu bate vantul deloc ca in zilele trecute.
va pup pe toate si va doresc o duminica minunata.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Luna75 spune:
Duminica placuta la toate fetele.
Nu va faceti probleme cu caldura ca am inteles ca vine din nou un val de ploi la inceputul saptamanii duap care din nou,canicula.
Poate ca e cam cald pe acolo,dar poate,de preferat,frigului.
Nastasie,cred ca ai un bronz de invidiat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
nastasie spune:
luna, nu sunt chiar asa neagra.intr-adevar m-am cojit(ceea ce urasc) asta pentru ca m-am ars la o plaja.am stat ca nebuna de la 2 la 4, dar atunci am reusit sa fac o plaja fara copil asa ca nici nu m-am uitat cat era ceasul.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
EmmaT spune:
Salut fetelor...eu o tin numai intr-o vacanta....
maine plec la munte...vin de la munte si zbor la mare...
pupici si pe curand
Emma 
nastasie spune:
emma, ce bine de tine.unde vii la mare?in statiuni?
am pus si eu cele mai recente poze ale mele de la o cununie la care am fost saptamana trecuta.daca aveti chef http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/detail?.dir=68a4re2&.dnm=c813re2.jpg&.src=ph
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Luna75 spune:
Emma,chiar meriti o vacanta frumoasa dupa atata stres.Sa te gsndesti si la noi,cei care lucram,si nu avem momentan vacanta.
Blackpantero,Nastasie v-au sosit musafirii mult asteptati ?
Carolada,sper ca esti bine,nu ai mai dat nici un semn de viata.
nastasie spune:
luna, mie imi vine surioara pe 10 august.de fapt cam pe 6 dar se opreste intai la codlea de unde e cumnatul meu si stau acolo 2-3 zile si apoi vine in constanta.mai e putin.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Luna75 spune:
Nastasie,ti-am deschis albumul,esti foarte frumusica,ba mai mult ai o silueta perfecta.Nu te-ai ingrasat pe perioada sarcinii deloc ?
Felicitari!