Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

fetelor la mine a inceput deja sezonul ,asa ca m astept in urmatoarele zile la hoarde de turisti, in special italieni.oricum o sa mai trag cu ochiul pe aici

va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Carolada,esti proprietara vreunei pensiuni ?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

lunanu,nu s propitara, ca daca eram imi permiteam sa nu muncesc.nu, eu si sotul meu administram un camping,nu i al nostru , e inchiriat.

Mergi la inceput

Oricum,e bine -vin bani.
Ti-am spus odata ca mie mi-e dor de viata de camping.E adevarat ca e mai comod la hotel-dar de ex.sotul meu nu a stat niciodata intr-un cort,nu stie cum e viata de camping.
Spor la munca si cine stie,poate ne vei avea clienti odata.

Mergi la inceput

lunahai ca v astept,cand veniti?aici vremea s a schimbat brusc ,ploua continuu si sunt numai vreo 15 grade si o s o tina tot asa.n am chef de nica.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, stiti de cand imi doresc sa merg cu cortul la munte.sa stau asa vreo saptamana, sa facem gratar , sa stau la soare sa imi savurez cafeluta.oau, e unul din visele mele.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Carolada,lasa ca te anunt eu cand venim.Aveti si casute din piatra sau de lemn?
Aici verile sunt foarte calduroase si anul asta ne-am promis ca nu mai stam vara pe aici deloc.
Ce frumos la voi ! Ploua! Aici nu a plouat de o jumatate de an.Anul trecut cand am fost acasa,in Ro.eram asa fericita cand ploua spre disperarea prietenelor mele care credeau ca am innebunit.
Ca si Nastasie,stand la malul marii as da orice sa respire aerul de munte,sa fac un gratar in padure,sa aud cum ploua etc.
Bineinteles ca atunci cand stateam la la poalele muntilor visam sa stau la malul marii,sa aud pescarusii,sa fie caldura non-stop.
Ca tot omul-mereu vrem ceea ce nu avem.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Pe unde umblati? Ce mai faceti?
O saptamana placuta la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, eu am fost tare ocupata:curatenie, cumparaturi ca mi-a venit surioara in romania.e la codlea si maine vine in constanta.asa ca o sa trec mai rar pe aici dar promit macar sa va citesc.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Hellooo am venit si eu azi de la mare...a fost bine...nu m-am distrat atat de mult ca la munte dar a fost ok pana la sfarsit am avut niste vecini super ardeleni de la Dej deja imi e dor de ei....

La munte nu am fost cu prietenul.... am fost cu familia si acela este varul meu....la mare tot cu familia..o sa pun si poze....
va tzuc !

Emma

Mergi la inceput