Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

FEtele gospodinele, ia sariti aicea si spuneti-mi si mie o reteta de crema de tort. Cum se face aia cu frisca si gelatina?Spre rusinea mea nu am facut niciodata, da stiu ca sunt pe aici artiste in ale gatitului si poate imi spuneti si mie pas cu pas cum se face, ca la prsti.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata' va pupic.
moama deja vb de concedii, ce-mi place:)
abia astept

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

tuturor!!
Moooaaaamaaa cat am avut de citit!!Meei da harnicute mai sunteti la scris!!!
IMPREUNA sotul meu e grec.Leptokaria??? N-am auzit de orasul asta.O sa-l intreb pe my hubbie..poate stie el.Zona o stii? Prin agentie mergeti? Cu autocar?

ANDORA palariile piticului sunt din Romania.I le-a adus bunica-sa cand a venit.

ANCULINA felicitari pt job!!!Halikidiki e supeeeeeerbb!!!Si mie mi-a placut la nebunie\!!!

MARIA2MAMI eu stiu ca pt par mai e f buna berea,dar si o masca facut din galbenus de ou,ulei de masline si balsam.

Deja miroase a vacanta pe la unii...ei nu-i nimic si noi mergem in weekend la plaja!!

Dau fuguta ca mi s-a trezit printisorul.Revin mai tarziu!! Va !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=be80&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=c3f3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

POLI & NIKOLAS (16 martie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lucia io nu-s gospodina deci nu te pot ajuta, da am vrut sa mentionez:)

Miha de ce nu-ti schimbi furnizorul de net? Si eu m-am luat de cei pe care i-am avut inainte, stateam cu ochii pe ei, cum pica netul sau incetinea viteza, cum eram cu mana pe telefon. De fiecare data cand le aminteam ca exista OPC se infiintau la usa sa "remedieze" problema.
Apoi le-am zis ca ma duc la "concurenta" si am mai luat dupa mine o gramada de clienti, numai de la noi din bloc au fost 10:)
Sa vezi ce socati au ramas, mai ales ca li se cam duce de rapa afaccerea.
Le-am zis de multe ori ca nu ma deranjeaza ca nu sunt profesionisti, ma deranjeaza ca n-au macar bun simtz.
Mama ce m-am "racorit" pe ei:)

Dana ati iesit destul de bine cu pretul. Cand plecati?

mmiha pana acum am crezut ca am gasit cea mai avantajoasa oferta, da mi-a zis o tipa ca ea si-a luat bilete din martie pt iunie in Grecia cu 75 euroi/persoana o saptamana
M-a "luat: ce mai

Poli, mirinda nu mai povestiti cu noi?:)

andreea_tx e bine si atat decat deloc, macar ne mai tii la curent cu ce mai faceti:)

Mi s-a umflat gatul, ma doare rau

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Poli am scris mesajul in acelasi timp:) Leptokaria e pe Riviera Olimpica, unde-s statiunile alea mici si multe
Habar n-am ce oras e cel mai apropiat...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari...Ca buna dimineata nu mai pot spune....

Flavia aseara am iesit in oras, am stat pana pe la 23.30 si am venit acasa.Mai vrei detalii?Hai mai ca ai si tu imaginatie...Nu am folosit pontul tau, pt ca n-am avut timp de pregatiri.Da promit s-o fac.

Dana aseara fugeam la invatat.

Ange vorba Flaviei , ia verifica tu si anul intoarcerii.Ca daca aia e romanca, e posibil orice..Oricum mai e putin pana vii.Drum bun de pe-acum.

In rest, toate bune, inca mai am destul de invatat.Nu stiu daca reusesc sa termin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Gata fetelor, nu sariti toate cu retete ca nu stiu de unde sa aleg.Hai ca am gasit-o p-aia cu frisca si gelatina intr-o carte de bucate. Acum caut alta cu frisca si ciocolata care se topeste pe foc si apoi se bate rece.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sunt pe baricade ca alexa doarme. flavia, apropos de kk, miine ii luam si noi rezultatele. ma distruge cupilu' asta cu episoadele astea de kkceli. acum e bine dupa regim. sa vedem daca iese ceva
lucia, eu am o reteta cu 6 oua cu lapte, zahar, frisca, gelatina. detaliez?

alexa

Mergi la inceput

Alina mersi mult, da voiam fara oo.Adica vreau exact asta: ciocolata care se pune la topit, se adauga frisca, se lasa la racit si apoi se bate. Am facut-o mai demult si nu mai stiu daca mai trebuie ceva sau am uitat vreun detaliu.Pe aia cu frisca si gelatina am gasit-o deja.Mersi Danelutza ptr link!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lucia,poate iti place asta:

150 g ciocolata (de preferinta amaruie)
2 pahare frisca lichida (minim 30% grasime)

Se incalzeste frisca pina aproape de fierbere si se toarna peste ciocolata rasa. Se amesteca bine pina se topeste ciocolata si se lasa la racit. Se tine la rece citeva ore bune. Inainte de asamblarea tortului, se bate crema cu mixerul pina se intareste.

E crema de la Tortul cu trufe si e buuuunaaa rau...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput