Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...pentru toate fetiliii.

Mai fetelor.....am fost in fuguta pe la calatoriile sufletului si au fetele alea niste scoruri la vacantele in antalya si bodrum de m-au spart 1500-2000 euro cica all inclusive 5*

N O C O M E N N T

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza, poftiti si Ajunge?:)

Adriana multe dintre fete nu mai intra pe DC din cate am vazut, unele au revenit, altele nu. Legatura am luat-o cu cele care au scris cat de cat, celelalte probabil n-au mai fost interesate. Sti cum se zice: dragoste cu forta nu se poate:)
Noi le asteptam pe toate care vor sa se intoarca:)
Ar fi fain sa iesiti si voi macar o saptamana, conteaza mult.
O sa-ti spun eu cum e cand ma intorc:)

Dana pe geam a fugit, o uitat socru-meu geamul deschis la balcon si o fi vazut vre-o gagica si dus a fost:)

Georgi hai nu fi rusinoasa, spune cum ati petrecut aseara:)

Cami rezervarea e pe 22 aug. 2206 sau 2007? Cred ca trebuie sa verifici sa fi sigura

Am trimis kk lu Sara la analize, cred ca maine am rezultatul

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata!

Multami de cafea,da' cre' ca ma duc sa-mi fac una adevarata,ca de la atata badadait pe net nu mai vad bine! Cat n-am avut net ma culcam si io la ore mai rezonabile...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Fla... Sara sa se faca bine.

Iar pe pagina 2???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
revin ,ca e fii-mea gramada pe calculator.
vrea sa se joace.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

mmiha cred ca pt Bulgaria sunt si preturi mai mici, poate ne spune Dana ce si cum:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Bey, mance mama banii vostrii dar scrieti nu gluma.eu nu mai am asa mult timp la dispozitie si intru numa dimineata un pic sa va salut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,spunea Miha ca stii mai multe detalii despre concediul pentru copii pana la 3 ani.N-am mai apucat sa te intreb...Daca ai timp,poate ne dai si noua niste detalii...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia ,noi platim 370 de euro ,de persoana ,la un hotel de 4****.
demipensiune.
in Bulgaria la Nisipurile de aur.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Flavia.....cand am citit subiectul cu pricina...ma gandeam la tine si la mine si la salariul meu de kk-o si la faptul ca cine nu-si permite sa dea atatia bani pe un bilet in aceasi tara se distreaza muuult mai bine si la mai putine stele
Am vazut la fetele de acolo niste poze de vis din concediile din anii trecuti...dar totusi 2000 de euro....
Dana370 euro / pers 4* este ffffff bine...ai gasit un pret ffff bun. sa aveti o vacanta frumoasa. Anul viitor vrem sa mergem si noi in Bulgaria. Asteptam impresii de la tine si de Flavia

Mergi la inceput