Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 25
mariussimiuc spune:
Mey,io mai am un sfert de ora pana-mi canta cucu si inca nu i-am gasit pe manelisti!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
cauta si tu mai adanc,ca cine stie pe a cata pagina o fi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77956
uite aici!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Aaaa...pai asa zii Banana draga...Io ma dusai pe la arte.........
diadaniela spune:
l-ai si mutat pe nea Guta la Zona artelor.
Dana
georgi75 spune:
Va si
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
da' unde fugi ,soro ,asa repede?
Dana
mariussimiuc spune:
Georgi,stai asa ca vin si eu...
ange spune:
revenit dar pe fugaaa...
fac si desfac bagaje
inca 2 zile si decolam
colegu e acasa de luni si tot facem cumparaturi,treburi pe langa casa,alea,alea...
se pregateste omul de vacanta ce naiba!
beyyyy sa va dau o veste.
tanti aia de la bilete mi-a facut intoarcerea acasa pt. 22 august.Traiasca birocratia din canada!
asa a ainteles ea in loc de 17 august cat am vrut a rezervat pt. 22 august.Si e romanca! O fi uitat naibii romaneste
dar nu e bay ca sunt bucuroasa ca stau la Romanica de ma plictisesc
fug dar revin.
urla astia dupa mine
pup la voi.la toate si apasat
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
malla spune:
Tu, Flavia, cred ca glumesti! Cum sa citesc toate capitolele , ma refer la cele in care nu eram eu venita...
Am citit si eu acolo un capitol sa vad atmosfera de la inceput, dar oricum mi-a placut mult... Au plecat fete multe, care vad ca acuma nu mai scriu absolut deloc, de ce, ce s-a intamplat cu ele. Nu ai incercat sa iei legatura cu ele sa vezi de ce s-au suparat? Sau ce a lipsit aici de nu au mai fost stimulate sa scrie chiar deloc? Oricum, nu cred ca nu au plecat asa degeaba...
Imi pare rau, chiar as fi vrut sa le cunosc mai bine...
Eu scriu mai rar ca sotul lucreaza mult, are de dus la indeplinire o aplicatie. Vreau sa il conving sa ia o pauza de cel putin o saptamana sa mergem undeva la rude, cred ca in Timisoara, departe de calculator si sa se relaxeze ca mi-e teama sa nu capieze...:) Serios, sunt cam ingrijorata pentru el, si nu ma mai intereseaza banii putini care ii castiga cu atata jertfa,... asa ca poate sa ia o pauza de o saptamana ca nu se intampla nimic, nici o nenorocire.
Sa vedem cum or decurge lucrurile, Dumnezeu o sa aiba grija de asta!
Pa, va las, somn usor in continuare.
Nu va dau cafeau ca se raceste pana va treziti :)lasa ca va descurcati voi sa o faceti ca sunteti mari:)
Pupici!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana