Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Danelutza am incercat acum' o groaza de ani, vreo 2, si a avut efect super....dupa o luna de tratament ma trezeam noaptea si ma manca pielea capului groaznic....ma scarpinam ca maimutele si asta din cauza ca mi-a cazut parul "mort" si-mi crestea par "nou"

Nu stiu ce sa incerc ...sunt in ceta... Maine dupa ce ma duc la plafar....trebuie sa hotarasc.

Hai ca plec si io acasica la Manina mea care e plina de bubite de la mezeluri , cred, si sa-mi tineti pumnii ca am inceput cura cu ulei de catina alba....si super e ca nu face figuri, inghite cu miere
Ne pregatim intens....pt gradinita....sa nu se inbolnaveasca fata pe acolo.
Am fata desteapta...ce mai....seamana cu masa'

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra-i n-am disparut.Incerc sa mai recuperez cate ceva din urma. Si sa vad daca i-a fost cuiva dor de mine.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... iar liniste, prea liniste, si eu care intrasem sa va invit in balcon, mama ce mumos e, Isabella doarme, soatza apare peste vreo doua ore, eu bintui de nebuna. Cred ca ma rezolva Isabella la noapte, a adormit plingind nu stiu ce o durea, poate apare vreun dinte, poate face febra de la vaccinul de saptamina trecuta (asha mi-au spus ca poate face febra dupa o saptamina)

Maria2mami daca-ti creste parul, las'nu_i bai daca te maninca pielea pe cap. Decit sa incerci nu stiu ce minuni si sa mai dai un sac de bani si... nu stii de rezultate apar
Cuscra gasii ce cautai, i-a fost cuiva dor de tine sau nu ?
Cami face bagaje
Flavia se pregateste pentru concediu dar are si mosafiri (nu stiu daca se referea la rushi sau la alte natzii)
Dana disparuta ca trebuie sa-i apara soatza.

Hei, restul mamicutzelor, unde bintuiti ?

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Maria2mami,sunt sigura ca vei gasi ceva la plafar,alea de acolo se pricep,sa ne zici si noua,sunt curioasa.Si mie imi cade parul dar al meu e des si inca nu-mi fac probleme din cauza asta.In legatura cu pusul pozelor pe webshots,am citit tot pe aici pe forum ca sunt zile cand au ei probleme(deci de la ei),mai incearca poate ai noroc maine.

Miha,sunt sigura ca multor fete le-a fost dor de tine chiar daca nu ti-au spus-o aici

Danelutza,ce am scris mai devreme era ochestie de mai demult(cred ca de la vacanta mare)si efectiv mi-a venit in minte atunci...ca veni vorba de umblat creanga...

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra gasii ce cautai, i-a fost cuiva dor de tine sau nu ?

Neeee....

Cami tot la bagaje a ramas?

Ma duc sa cat subectu' cu manelistii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Miha,sunt sigura ca multor fete le-a fost dor de tine chiar daca nu ti-au spus-o aici

Lunna,ai vreun interes la mine? Da' sa stii ca mi-a placut cum ai tras-o din condei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Miha mie mi-a fost dor de tine, serios si pe verificate:) Unde ai umblat, sau ai stat si ne-ai urmarit din umbra?:)

Luna tari versurile astea, le stiam si eu da nu imi aduc aminte de unde:)

Danelutzo serios ca erau musafiri adevarati, tocmai au plecat:) Si maine avem altii, dar zilele astea imi astept si "nashii" aia indelung pomeniti in capitolele anterioare:)
Tocmai cand plecam in concediu

Dana banana si Lucia sunt comici rau barbatii vostri, da sigur ce-i mai important nu uita: cine le sunt nevestele:) Ca aia ar fi grav

mmiha reteta care am aplicat-o eu impotriva caderii parului e asa: 2 lingurite de ulei de ricin, o fiola de vitamina A+E, 2 lingurite de miere si un galbenus de ou. Masca naturala garantata 100%.
Si lotiunea aia de la Gerovital e buna cu petrol, dar dupa aia nu prea poti sa iesi din casa pana nu te aerisesti bine:)

Adriana iar are sotul tau de lucru? Sa te mai lase si pe tine la povesti:)
Nu mi-ai zis daca ai terminat de citit toate capitolele de la inceput:)

Andreea acu joaca brazilienii, aia mi-s cei mai dragi, am zis:)

Haideti la povesti, ca eu ma duc la nani

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,mersic,esti o draguta... N-am stat in umbra,nu-s omu bre...Io?Cat mai in fata ca paduchele... Am avut doar o mica cu cei de la "firma cu netu'",netu' mamii lor! Pai e posibil ca la orice ploicica sa raman fara net si daca mai da si un fulger mititel sa mi se arda placile de retea?Pai m-am saturat cate placi am schimbat pana acum,cate 3 de fiecare data! I-am amenintat ca nu le mai platesc,iar ei s-au suparat si mi-au taiat macaroana,adica netul. Dar astazi mi-au dat drumul din nou,probabil au aflat ca ma dusei la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Flavia,cred ca sunt de la Vacanta Mare,nici eu nu mai stiu...

Ce interes sa am Miha?Ca doar nu-s pe invers...

V-am pupat si noapte buna,pe maine!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia,pe geam ti-a fugit papagalul?
mai ,ar fi culmea sa uite cine le sunt nevestele.
Miha,eu n-am interes la tine ,da' ti-am dus dorul.
Danelutza,miine ajunge sotul. de-abia astept!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput