Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 18
teodora35 spune:
seara buna la fete cam slabuta miscarea astazi pe aici de obicei cand intram dupa amiaza sa citesc erau scrise cate 4 pagini iar acum una singura? se vede ca toata lumea este ocupata cu examene,plecari proiecte,it.
Sun spor la treaba
georgi stai linistita sa vezi ca o sa fie bine maimu nici nu o sa iti duca dorul ai sa vezi.primele zile sunt un pic mai grele si pt tine si pt ea dar o sa va descurcati sunt sigura
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Am avut si treaba , dar este mai bine sa intru mai rar ..de la servici ....atata timp cat mai sunt si alti ochi pe aici....De astazi am o alta atitudine ...vis a vis de colegi ...si nu numai ....
Va pup si va doresc spor la treaba !
De saptamana viitoare calc. de acasa va fi numai al meu...Andreas plaeca in vacanta ....pana la toamna !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
teodora35 spune:
fetele cand aveti timp aruncati-va un ochi si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77945&whichpage=1" target="_blank">aici
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
georgi75 spune:
Salutari.
Alinuta sadicuta la ce te mai gandisi tu... Sa ma parasti la moderatori, ai? Mai iau si io o pauza.
Teodora cred ca ai dreptate.Bineinteles ca am zapacit-o pe maman cu telefoanele.Fi-mea cica e in elementul ei, n-are treaba, a facut nani cu tataie.Numai ca nu prea a vrut sa pape.In rest... toate bune.Ufff! E greu dar trebuie sa ma rup putin de ea.E bine si pentru mine si pentru ea.
Danezo lasa ca vorbim de-acasa. .Nu mai fi supi.Plssss.
Sunule spor la treaba.
Him
Tre sa cobor jos sa-mi aiu tigari sa am rezerva pt la noapte si sa vad ce-mi iau de papa.Sunt croita pe o casoleta de inghetata.
Am uitat sa va zic ca sunt singura la noapte ca al meu sot s-a dus dupa fi-sa la tara si cica doarme acolo.
Beeeey... si apropos de sot... Maine e ziua lui.Implineste 33 de ani.Pfiiii.... ce a trecut timpul... cand ne-am cunoscut era un pustan de 22 de ani.
Am imbatranit
Hai si mai intru ca nu poci sta fara voi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
teodora35 spune:
Georgi La multi ani!pentru ziua sotului tau.ce tatic nerabdator trebuia sa o lase sa nu se duca la ea stiu ca este greu si noi am trecut prin asa ceva
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Himmelsduft spune:
Acum am intrat scurt fetelor, mi-a fost dor de voi...
m-ai dureaza ceva pina voi intra iar constant.
Am citit in fuga ca ati scris asa muuult si nu apuc sa va
raspund la fiecare asa ca va pup pe toate.
Multumesc de urari, m-am bucurat f mult. Va povestesc pe scurt
cum a decurs ziua de azi, de fapt incepand de la ora 12 noaptea. Tinand cont ca am facut 30 de ani, am primit cadouri cu semnificatii
mai deosebite, astea din partea familiei. De la sot am primit un
Mp3-Player, care mi l-am dorit, o bratara de aur si o orchidee,
pe langa asta o Candle-Light-Dinner la grec si un milion de pupicuri.
Georgi, la multi ani si sotului tau
Sper ca saptamana asta sa imi rezolv toate probl, apoi revin.
Va doresc o saptamana placuta,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
iri_sori spune:
Georgi, la multi ani sotului tau
si multa sanatate
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
ana_maria222 spune:
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
daniela_daneza spune:
Georgi , nu sunt suparata , doar mai rezervata.S-a plans azi ciumafaia , ca ce am cu ea, ca ma simte si ca ea nu a spus nimik rau de mine...in fine ..o fi asa , nu o fi ...cert este ca azi seful a fost f dragut ..ca deh avea nevoie de mine.....poimaine pleaca in concediu ...de unde sper sa se intoarca mai relaxat.....
Nu iti urez inca LA MULTI ANI, pt. sot , ma rezerv pt. maine .....Hai , ti-ai luat inghetata ?
Dany
daniela_daneza spune:
Trec ca o sa va dau un la fiecare si sa va spun ca va .
Dany