Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 19
addinel spune:
salutare la zabauce! ce faceti, cum mai sunteti? eu nu prea am timp sa intru in perioada asta, e mult de lucru si daca nu termin totul la timp o sa fie tare nasol ca vine nunta si o sa fiu aglomerata atunci. in plus pupicu pleaca miercuri si eu raman singurica, asa ca acum stam botic in botic mult mai mult decat de obicei. georgi, ma mai iei de soata, da? de miercuri incolo a ta sunt 3 saptamani...
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Aloooo ce-i cu fata aia? Ce-ai patit? Descarca-te.Macar cu o vorba buna te ajutam si noi.
Danezo mi-am luat fato...inghetata frisca cu capsuni
Addinelu trei saptamani .Nush ce sa zic... Ma risc acu' daca te-am cerut... si spor la trebi.
feteeeeeeeeee mi-e dor de maimu meeeeeeeu
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
ana_maria222 spune:
nu am patit nimic..asta e fatza de somnoroasa pe care o are DC!!! mi-e cam somn dar nu am chef sa ma culc..ati mai pomenit????
multe poze
HAI DINAMO!!!!
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
nu am patit nimic..asta e fatza de somnoroasa pe care o are DC!!! mi-e cam somn dar nu am chef sa ma culc..ati mai pomenit????
multe poze
HAI DINAMO!!!!
fugi la somn , copkile!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ana_maria222 spune:
nu nu nu! sunt un copil obraznic!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
impreuna spune:
Welcome Ana, vezi ca te fac fetele imediat sa iti treaca somnul:)
zabauce, eu ma pregatesc de concediu si n-am chef de scris, dar viu sa semnez condica si sa va pup de plecare:)
Si Georgi sotului, oare ce surpriza se pregateste?
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Io n-am folosit fatza aia niciodata si de-aia am crezut ca esti supi. Ma bucur ca esti OK.
Si daca nu ti-e somn de ce tre sa te culci? Ete la Daneza... te-a trimis la nani...
Hai ca mai stau si io putin cu voi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Io n-am folosit fatza aia niciodata si de-aia am crezut ca esti supi. Ma bucur ca esti OK.
Si daca nu ti-e somn de ce tre sa te culci? Ete la Daneza... te-a trimis la nani...
Hai ca mai stau si io putin cu voi.
Avem si POZE
yupyyyyyyyyyy
cine bea o cu mine??????
dar o da cineva????
multe poze
HAI DINAMO!!!!
addinel spune:
ana, la tzigarusha ma bag eu, dar cafea la ora asta nu ma mai incumet.
georgi, sa-ti traiasca soatsa si sa fiti fericiti muuuuuulti ani de-acum incolo. stie ca de poimaine ma iei pe mine de soatza?
daneza, scuze ca nu puteam sta azi de vorba, eram tare tare pe fuga...
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Welcome Ana, vezi ca te fac fetele imediat sa iti treaca somnul:)
zabauce, eu ma pregatesc de concediu si n-am chef de scris, dar viu sa semnez condica si sa va pup de plecare:)
Si Georgi sotului, oare ce surpriza se pregateste?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Din pacate nici una.Am primit ordin sa nu-i iau cadou ca avem alte planuri cu banii.
Si nici chef nu facem.Probabil o sa iesim undeva.
Ce ma fac?Ca poimaine e ziua finului si pe-ala nu-l pot lasa fara cadou...Idei ceva?
E de-o seama cu soatza mea.S-au nascut la o zi diferenta.
Io mai fac misto de ei doi si le zic ca probabil ai lui si ai soatei au facut sex in grup de-au iesit ei asa, unul dupa altul. .Ca sunt neamuri... E posibil, nu? Voi ce ziceti?
Doamneeee... am luat-o razna.
Flavia distractie placuta in conced.
Avem si POZE