Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 17
SunSmile spune:
Gata mah, nu mai dau cu biciul! Sa nu spuneti ca-s rea! Si voi aveti trebi..si eu trebuie sa gasesc o solutie sa-mi repar echipamentul-copil.
Dar totusi...Geo, Pliciu si Cumile unde sunt???
Hai ca ne auzim...o zi buna!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Salutari la fete.
O sa fiu scurta de tot.Am fost la tara si am dus-o pe Stef la maman.
E prima dataaaaa, si mi-e fff greu.Apoi am fost si mi-am bagat dosarul pentru concurs.
Acum am ajuns acasa.
Fac repede curatenie si ma apuc de invatat.
Nu mai plangeti dupa mine. V-am zis ca e mult de tocit si sunt in criza de timp.
Ana imediat apari pe listutza.Aseara mi-a cazut netul si nu am putut sa o fac. .
Gata fete.Am dat raportul.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Fruntea sus, Geo! Stiu ca-ti este greu fara Maimu, dar aveai nevoie de timp pt tine. Ia partea plina a paharului...vei fi o mamica fericita si multumita ca-i poate oferi copilului mai multe.
Succes la invatat si stai fara grija...noi aici suntem!
ana_maria222 spune:
neatza ..neatza!! pentru cele care nu stiu..cam asta e ora mea de trezire pentru ca lucrez tarziu noaptea!!
va pup si ma duc sa caut saloane pt unghii false pe net ca maine tb sa efectuez operatiunea!
va puuuuuup!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
georgi75 spune:
Pauza de o tgarica
Mersic Sun de incurajari.Pana acum e bine, am vorbit cu maman mai devreme si erau la masa, apoi ziceau ca intra la nani. Nu a plans deloc. Doamne ajuta!
Danezo nu eram pe mess.am inchis calculatorul sa nu ma atraga.
Ana nu o sa-ti vina sa crezi, dar iar mi-a cazut netul dupa ce v-am scris mesajul aici si nu am apucat sa te trec pe lista.Ma duc repede acum.
Alina gata nunta? Cam mult ai stat...
si revin. Am uitat sa va zic.Deja am terminat o legeeeee.....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
La Multi Ani! HIM
bine ai venit ana!
dany:)
georgi, treci la invatat ca punem biciu' pe tine. vb cu moderatorii sa nu te mai lase sa postezi:)))
alexa
iri_sori spune:
La Multi Ani! HIM
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
SunSmile spune:
Buna fetele,
Am intrat sa va pup. Acum fac papica si-mi astept sotiorul, apoi ne uitam la meci(hai Cehiaaaa) si apoi treaba pana spre dimineata. M-au lasat baietii de la IT cu "fundu-n balta" si pe langa date si toate cele, trebuie sa resuscitez si echipamentul in sine. SI e asa SF, dar n-am ce face. Asa ca in seara asta nu mai intru, ca sa pot lucra.
Ne auzim maine! Pup la opti!