Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 29
andora spune:
Buna noaptea fetelor si nu ma intrebati ce caut la ora asta pe dc ca nu zic . As putea sa va ofero cafeluta dar aman pt dimineata daac apuca sa intru..Doar 3 cuvintele....
Cami esti o scumpa, ceasuri din alea nu am vazut, si noi ca si Miha avuram unul gasit pe strada care n-a mers ever dar aici nu vazui....
Dana felicitari! Mai eu imi amintesc cum ne insira invatatoarea juma' din clasa cu coronita la careu, asta pana in cls a cincea cand smteam intr-aevar placerea unui premiu 2 sau 3... sau chiar mentiune... copilul se va bucura de cuvintele frumoase despre el, sa fie sanatosi cu totii si sa te bucuri de acele momente....
Lucia, hai ma ca tre sa fie si teatre dupa masa, ia sa caut eu sa-ti zic.... ce doar matineuri exista?
Lunna hihi mai toata admiratia si pt tine, eu doar privind pozele am simtit oboseala... ai doi ingerasi scumpi si zvapaiati si esti o mamica asa tanara..... dar eu zic ca fetita seamana cu tine si baiatul cu tati.... am zis.
PS lucia.mai ai dreptate nu sunt teatre decat de la 10 sau 11
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
malla spune:
andora, nici tu nu ai somn?
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
In primul rand sa salut noile venite LUNA si MIRINDA si spor sa scris,ca aici nu-i de glumit
Am si vazut poze cu copii tai LUNA,super dragalasi, si sa-ti traiasca!
Fetelor v-am mai citit odata azi dar nu am apucat sa scriu,Robert teroristul
Multumesc tuturor care ne-au urat sanatate...Robert e deja mai bine azi...scuze dar am citit prea multe pagini si nu mai tin minte nume,iar sa nu uit pe vreuna va pe toate
ANGE interesanta ideea cu ceasurile alea de deget,hmmmmm,din astea nu am vazut acasa in Ro,deci cred ca vor fi
Am citit despre fetita aceea pe care vrea MIHAELA sa o ajute,felicitari,ai toata admiratia mea...m-a impresionat acea poveste...cred ca multi vor vrea sa o ajute...Dumnezeu sa o ajute sa se faca bine!...noi asteptam detalii!!!
DANA felicitari fetitei tale, si lasa mai ca nu coronita si nici locul care il ia nu conteaza,ci sa stie ca ea e cea mai buna si ca ceea ce face e important,si sa se simta ea desteapta, asta conteaza...am urat intotdeauna chestiile cu coronite si locuri,poate si pt ca multe se dadeau pe pile si relatii!!...
Gata ca vreau sa fug la somn.
Va pe toate si ne auzim maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
ange spune:
feteleeeee am parlit calculatorulll
am tot intrat pe situri cu vecina mea sa catam un pilot pt. a ne face internet fara fir si am ars calculat...nu are decat cateva luni
maine seara il duc la reparat si nu stiu cate zile va dura
nu va spun cati nervi am...
facerea de bine e ... de mama
sunt pe laptopul Maiei dar de pe asta nu pot intra decat cand e ea la scoala ca altfel nu ma lasa.Stie ca nu are pe el antivirus si cica daca ea nu intra pe net eu de ce sa intru
Asa ca iau o pauza si ma apuc de bagaje.
o zi buna.
si hai sa va dea fata o cafluta calda
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andreea_tx spune:
neata fete cucuiete.intrai si eu sa va salut in timp ce imi savurez cafeluta si sa va spun ca zilele astea nu prea o sa mai intru ca maine sunt cu coliva dim la biserica pe urma dupa masa merem la o paranghelie,apoi duminica sunt la un mot.ma tin numa de chefuri.
Dana_ch spune:
neata si mersi de cafea
va multumesc mult pentru felicitari pe toate ca sunteti celler mai dragute fete
Ioana vin in sept cu flavia
lucia si eu mergeam cu don-soara la teatru(de papusi si nu numai) cand era mica si ii placea foarte mult,ce vremuri frumoase,ultima data am fost cu ea la teatru cu 2 sapt. inainte sa nasc.Ce super ai rezolvat cu traducerea.
andora frumoasa zana
mmiha am vazut si eu emisiunea cu colega ta,cate poate sa patimeasca saraca,ma durea inima de abia am reusit sa vad emisiunea pana la capat.
adinela merge netul?
luna wow ce tanara si fruoasa esti,iar copilasii sa-ti traiasca mari frumosi si sanatosi,sa va aduca numai bucurii.
mirinda din capsuni fa dulceata daca o sa ai mai multe
georgi ce mai faci?
cami am si eu un ceas de pus pe deget e super,naspa cu calculatorul.
fla ce mai face sara si-a revenit cu burtica?
de svetlana stiti ceva?sau de bianca? ca nu le-am mai vazut de mult.
va pe toate
Poze cu Lucas
impreuna spune:
Neatza si de la mine
Nici eu n-am apucat sa citesc tot ca ieri am fost in concediu de la PC, azi iar am de umblat prin orash.
Deci: poze:) le-am vazut pe cele ale lunei (frumoasa familie, sa-ti creasca mari si sanatosi copiii) si ale Mirelei (cele cu pricina:) bine ca ai mamici cu pitici prin zona.
Dana felicitari pt Andra, asta da mandrie pt un parinte
Sara e mai bine cu burtica, adica am redus la 3 kk/zi, dar e racita rau, are febra si nu poate respira :(
Ioana as veni eu, dar mi-e frica de atentate:) Asa ca mai bine astept caldura in tara mea:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
malla spune:
Neata, da acum megre neteul, dar nu stiu pana cand!... Nu am asa stare de voiosie azi de dimineata, cred ca ma doare burtica, ...
Timpul, e la fel de "trist" pe la noi...e cam rece,seara mai ales se lasa o racoare ca nu mai poti umbla in sandale, mie mi-au inghetat picioarele.
Pa!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
lunna27 spune:
Buna dimineata !
Merci frumos de cafea si urari fetelor !oare de ce ziceti toate ca sunt tanara,acus am 30(peste 2 ani),nu mai am 20 ...
Andreea,petrecere frumoasa zilele astea,chiar ca ai de chefuit!
Ange nu dispera,sper sa se rezolve treaba cu calculatorul.
Flavia,imi pare rau ca e racita fetita ta,cum s-ar zice ai scapat de una si ai dat in alta,cunosc sentimentul...oricum multa
sanatate Sarei!
Va pup si mai revin!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
impreuna spune:
Da chiar, andreea_tx distractie placuta la chefuri. Distreaza-te si pt mine :)
Si la noi e vreme urata, maine am fi vrut sa mergem la munte dar cu vrema asta si Sara bolnava, ni s-au dat planurile peste cap
Adriana nu merge net-ul? Schimba furnizorul:) Cum e Andrei, s-a mai cumintit?:)
luna cum sa nu fi tanara mami? Toate mamicile sunt tinere, copiii le intineresc. Ma rog...aproape toate, ca nu degeaba am intrat in Cartea recordurilor
Multu' sper si eu sa-i treaca.
Andreea pup Uca. Cand plecati exact la tara?
Azi noapte s-a dus socru-meu la Sara cand s-a trezit, cica sa dormim noi ca suntem tineri si nu avem insomnii:))
Ati intrebat de unde provin denumirile unor marci de mashini?........AUDI : Another Ugly Deutsche Invention. BMW : Brings Me Women. FIAT : Failure in Italian Automotive Technology. FORD : Fix Or Repair Daily. SAAB : Shape Appears Ass-Backwards. HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive...... VOLVO : Very Old Vehicular Object . PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything. DACIA : Daca Ai Cap ia-ti Alta
Flavia (sotie si mamica fericita)