Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 28
light spune:
Luna si Liviu al meu seamana cu tatal. Sincera sa fiu cand eram insarcinata, eram chiar cu pretentii adica voiam baiat care sa semene cu tatal dar sa aiba forma capului ovala ca mine si genele lungi ca tatal si asa a iesit. Multumesc lui Dumnezeu!aici e cu mine:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=c677re2&.dnm=c227re2.jpg&.src=phsi aici cu tatal, dar aici era mai mic:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=fd65&.dnm=7137.jpg&.src=ph
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
diadaniela spune:
mai fetele ,am o pb!
pe unde ma duc pe forumul asta se discuta religie. doar la parinti intreaba nu se discuta ,dar surpriza...acum e si acolo un subiect deschis.
mai ,toate credem in Dumnezeu ,da' chiar asa sa discuti non stop religie? da' ce discutii ...din alea inversunate,suparate.
voi ce ziceti?
sunt eu nebuna sau am dreptate? nu-s cam multe discutii de genul asta?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Dana_ch,felicitari pt. rezultatele la scoala.Aici nu se dau premii pacat!
mi-ar fi placut sa o vad pe Maia cu coronita pe cap
Ira,daca va amintiti de ea mi-a sugerat sa-i fac eu o coronita ca sa o stimulez si cica sa-i pun pe perete la ea in camera toate diplomele si felicitarile primite anul asta de la scoala,inot,balet,patinaj
Gauresc peretii dar nu e o idee rea.
mi-am rupt si astazi picioarele.am luat ceva cadouri,suveniruri,prostioare...
Dana,tu spui de periute normale sau electrice? am un fix cu periutele astea
Am luat niste ceasuri dragute pt. deget(nu mana) daca sunt si deastea in Ro. ma duc la spanzurat sunt?
ma duc sa-mi iau copii de la gradi si scoala.
somn usor.
diadaniela spune:
Cami ,vorbesc de periute electrice.
de ceasuri nu stiu nimic.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Luna,si eu am vazut pozele cu copii tai.dar nu stiu ce sa-ti spun.
a! ba da.stiu.sa-ti traiasca!
Dana,ai timp soro daca umblii creanga pe dc
important este sa nu-i bagi in seama ca altfel o iei in freza de intervii in subiectele lor fierbinti
Eu sunt credincioasa dar sa nu-mi puneti intrebari legate de asta ca risc sa ma fac de ras.Stiu doar ca acolo sus este cineva si-n care eu cred.Sa-ti spun cand am fost eu ultima data la biserica?
gata tiraaaa cu mine ca ma asteapta plozii.
pup iu
diadaniela spune:
Cami ,stai linistita ,ca nu ma bag eu in discutii de genul asta.
credinta o am in mine ,nu o trambitez pe forum.
Dana
georgi75 spune:
Dana bravos pentru rezultate.Acum stii si tu ca premiul nu conteaza prea mult.Pentru copil, da, are o semnificatie.Dar mai ales ca spui ca ati fost si prin spital si bolnavioare, eu zic ca e mai mult decat OK.
Ange ce-ti faci atatea probleme?Daca stiu sa aprecieze gestul ca le-ai adus ceva(indiferent ce) si ca te-ai gandit la ei, atunci e OK.Daca nu, atunci eu zic ca orice le-ai lua nu i-ar multumi.Nu as putea sa-ti dau un sfat concret.Pentru barbati mai ales e super greu.Dar un portofel de piele, o curea ceva eu zic ca merg.Iar pentru doamne...nush ce sa zic.Femeile sunt in general pretentioase.
Copiii ii rezolvi repede cu cate o jucarioara si de ce nu cu periute.Aici sunt scumpe.Nu stiu cati au.Eu de exemplu nu am.Imi aduci mie una?Ca io-s multumita.Parol.
Ma duc sa bag bebelina la culcare.Revin.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
light spune:
quote:Pai nu te mai duce nicaieri pe forum. RAmai aici si scapi de obsesie. Chiar asa cand ai fost ultim data la biserica?
Originally posted by diadaniela
mai fetele ,am o pb!pe unde ma duc pe forumul asta se discuta religie. doar la parinti intreaba nu se discuta ,dar surpriza...acum e si acolo un subiect deschis.mai ,toate credem in Dumnezeu ,da' chiar asa sa discuti non stop religie? da' ce discutii ...din alea inversunate,suparate.voi ce ziceti?sunt eu nebuna sau am dreptate? nu-s cam multe discutii de genul asta?,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
diadaniela spune:
de Paste.
Dana
mariussimiuc spune:
Luna,Lucia,cu neuronul care-l mai am m-am gandit io ca e asa cum spuneti voi,dar am vrut sa fac si io o gluma.Nu mi-a mesr,asa-i?
Cami,ceasurile de pus pe deget cred ca-s simpatice.Cu multi ani in urma avea mama mea un ceas de asta,era electronic si adus din Libia. Tare mandra mai era de el! Acum chiar n-am mai vazut asa ceva.
Dana,felicitari pentru rezultatele fetei.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!