Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 27
light spune:
Le-am vazut le-am vazut, luna.Foarte frumosi copii, seamana unul cu celalalt si am impresia ca seamana cu tati.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
mirinda2000 spune:
felicitari luna pt copii !
foarte frumusei si scumpei langa o mamica tanara !
mi-a placut mult cea in care te escaladau amandoi copii !
eu am avut un frate mai mic cu 2 ani si ne ciondaneam bine , tot timpul aveam ceva de impartit .
dar spune-mi cum e cand baitelul e mai mare?
rafuieli adevarate sau se mai poate negocia?
georgi75 spune:
Vorbaretelooor...Iar am ramas in urma.
OK...recuperez io mai pe seara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
light spune:
Uraaaaaaa am rezolvat-o cu traducerea. M-a gasit in final cineva si m-a ajutat.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
mariussimiuc spune:
Luna,am vazut si eu pozele.Sunteti frumosi!Mai Lucia,de unde ti-ai dat tu seama ca seamana cu tati,ca io n-am vazut nici un tatic in poze.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mirinda2000
miha detaliaza te rog
Ce sa detaliez?
Si chiar asa...cum adica ipotetice mey?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
light spune:
quote:Nici io, da cu mami nu seamana si am facut si io o presupunere, nu-mi sariti in cap.
Originally posted by mariussimiuc
Luna,am vazut si eu pozele.Sunteti frumosi!Mai Lucia,de unde ti-ai dat tu seama ca seamana cu tati,ca io n-am vazut nici un tatic in poze. Miha si Robert (18 nov 2004) Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunCand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
malla spune:
Eu acuma pot sa intru dar numai cateva minute, revin maine ...si recuperez.Pa!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Dana_ch spune:
acum am venit de la sedinta cu parintii,de la scoala,sunt multumita de rezultate,se putea si mai bine dar avand in vedere ca a fost bolnava si in spital si a mai si lipsit ne multumim si cu un premiu3 sau mentiune om vedea.
revin mai tarziu,asa spervca nu am citit din urma
Poze cu Lucas
lunna27 spune:
Miha, sa stii ca Lucia are dreptate,puteti sa va convingeti singure ,aici sunt eu cu sotul meu http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551186562&security=biqYpe
Ce sa fac daca amandoi s-au dat in partea lui...mai ales baiatul,asa a fost sa fiesanatosi sa fim
Mirinda,sunt putine momente cand raman doar cu Paul acasa,e atat de bine si liniste...abia atunci imi dau seama cat de usor e doar cu un singur copil.Acum ma pot intelege cu el(in sept face 6 ani)ce sa mai...am baiat mare!
Adinell,te asteptam cu drag!
Mama ce ciudat suna mai Dana_ch...sedinta cu parintii...maine poimaine ma vad si eu pe la scoala si facand lectii!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)