Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
light spune:
Le-am vazut le-am vazut, luna.Foarte frumosi copii, seamana unul cu celalalt si am impresia ca seamana cu tati.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirinda2000 spune:
felicitari luna pt copii !
foarte frumusei si scumpei langa o mamica tanara !
mi-a placut mult cea in care te escaladau amandoi copii !
eu am avut un frate mai mic cu 2 ani si ne ciondaneam bine , tot timpul aveam ceva de impartit .
dar spune-mi cum e cand baitelul e mai mare?
rafuieli adevarate sau se mai poate negocia?
georgi75 spune:
Vorbaretelooor...Iar am ramas in urma.
OK...recuperez io mai pe seara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
light spune:
Uraaaaaaa am rezolvat-o cu traducerea. M-a gasit in final cineva si m-a ajutat.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Luna,am vazut si eu pozele.Sunteti frumosi!Mai Lucia,de unde ti-ai dat tu seama ca seamana cu tati,ca io n-am vazut nici un tatic in poze.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mirinda2000
mihadetaliaza te rog
Ce sa detaliez?
![](alcool.gif)
Si chiar asa...cum adica ipotetice mey?
![](ups.gif)
Miha
![](indragostita.gif)
![](comoara.gif)
![](foto.gif)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
light spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Luna,am vazut si eu pozele.Sunteti frumosi!Mai Lucia,de unde ti-ai dat tu seama ca seamana cu tati,ca io n-am vazut nici un tatic in poze.Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunCand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
malla spune:
Eu acuma pot sa intru dar numai cateva minute, revin maine ...si recuperez.Pa!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Dana_ch spune:
acum am venit de la sedinta cu parintii,de la scoala,sunt multumita de rezultate,se putea si mai bine dar avand in vedere ca a fost bolnava si in spital si a mai si lipsit ne multumim si cu un premiu3 sau mentiune om vedea.
revin mai tarziu,asa spervca nu am citit din urma Poze cu
Lucas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lunna27/lunna27.jpg)
lunna27 spune:
Miha, sa stii ca Lucia are dreptate,puteti sa va convingeti singure ,aici sunt eu cu sotul meu http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551186562&security=biqYpe
Ce sa fac daca amandoi s-au dat in partea lui...mai ales baiatul,asa a fost sa fiesanatosi sa fim
Mirinda,sunt putine momente cand raman doar cu Paul acasa,e atat de bine si liniste...abia atunci imi dau seama cat de usor e doar cu un singur copil.Acum ma pot intelege cu el(in sept face 6 ani)ce sa mai...am baiat mare!
Adinell,te asteptam cu drag!
Mama ce ciudat suna mai Dana_ch...sedinta cu parintii...maine poimaine ma vad si eu pe la scoala si facand lectii!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)