Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 30
Porumbel30 spune:
Flavia , imi pare rau pt. Sara...ii doresc sa se simta bine cat mai repede !
Iar in privinta atentatelor , nu te ingrijora ... nu sunt peste tot si nu tot timpul ! (ce incurajare ! )
Lasa ca-ti da curaj Dana_ch si va luati de manuta in toamna si dati o fuga pana aici !
Dana , dar te rog sa nu uiti visinata !
Felicitari pt. Andra ! Nu spun ca nu e important premiul , dar eu ii spun lui Andrei ca e mult mai important cu ce ramane el in cap din ce l-am invatat !
Adinell , iar intri in faza aia ...stii tu ? Ia hai pe mess. , dar putin mai tarziu , dupa ce fac niste lectii cu Andrei...Cand termin , dau un semn , OK ?
Cami , si eu zic ca daca cei din Ro te asteapta pe TINE si nu doar continutul bagajelor , se vor bucura de orice cadou , chiar si simbolic , daca nu , orice le-ai duce , vor avea de comentat si criticat...chiar daca numai in gand...asa ca tu nu te mai stresa si bucura-te de vacanta si gata !
Luna , nu mai plange ca nu mai ai 20 de ani , bucura-te de avantajele varstei de 30 ...eu cel putin ma bucur mai mult acum , la 30 de ani decat atunci cand aveam 20...
Andreea_tx , distractie placuta si sa ne povestesti cum te-ai simtit...
Va pe toate si va doresc o zi buna !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
impreuna spune:
Sa va zic ce am patit: i-au intrat sotului banii de salar si l-am sunat sa-i spun ca sunt mai multi decat era normal.
Bineinteles ca el i-a dus azi inapoi la servici si i-a spus sefului ca a gresit si i-a dat ceva in plus (nu mult, dar totusi...), iar managerul cand a auzit i-a multumit si a zis ca pt corectitudine ii lasa lui si de luna asta ii mareste sal.
Flavia (sotie si mamica fericita)