Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si eu iti dau Dana,numa sa vii!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

miha viiiiin acu vin,pune apa de un cafeloi aduc eu cafeaua.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Bey...da sa aduci si zahar.Nu stii ca la Iasi e scump zaharul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

miha aduc cum sa nu

aduc mai mult?facem spert

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea nu v-ati intors de la plimbare? Tare ma bucur ca v-am vazut azi dimineata mamica frumoasa si cocheta si pitica energicoasa care nu sta 1 minut:)

Lucia nu stiu un bob germana, ca te-as ajuta:) Poate apar fetele pe aici. Nemtoaicelorrrrrrr

Am vrut sa scriu mai multe dar neuronu meu a intrat in pauza (de masa:)

la toate fara discriminari:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor scuzati-ma ca iar am cetit pe diagonala dar ma grabesc sa culc plodul caer nus e lasa culcat. Dupa ce am fugarit-o prin tot parcul si mi-am bagat nisip si in sutien tot degeaba ca nua doarme..... asa ca va sarut dulce pt aprecieri la adresa tunsorii fiica-mii (bey am tuns-o la coafor, aia si-a batut joc de ea ca eu am tot facut-o anul trecut) Asa ca scumpica Danuta nu poci acum pe mess...hehe m-am convorbit cu Fla inainte sa plec, pupdulce , acum cred ca Sara e drepti
Cum mai e cu felicitarea aia in germana? Io nu stiu nik, nu se pune.... Mai, mereti pe chat la grupurile acre vb in germana si s-o gasi unul sa stie engleza acolo si sa traduca si in germana... e cea mai rapida cale care=mi vine-n minte.....
La plimbare in Copou Mirinda draga...as veni alergand.... mai m-ai nemerit cu prasitul, pai tocmai d asta ma ingrozesc, e dept ca socrella nu ma pune sa stau la camp, insa cu mancaer la pranz cine merge o ora cu gogoasa dupa ea? Sper ca nu eu Anul trecut fetele stiu, Gogo avea 6 luni cand a gustat placerea unei astfel de plimbari in plin soare de vara al pranzul pranzului.... si un stat acolo sa vada si mami cum se praseste.. samd.. las' ca o trece ea si asta....
Va pupic ca nu mai stiu ec vroiam sa zic.... ma duc la gogoasa v

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ma ustura ochii cit am citit, tot ce ati scris:)
nici nu mai stiu cine cu cine, ce cui face!
oricum va pup pe toate ca tare dragi imi sunteti.
abia astept moeciu, am mai zis, da' tot mai zic:))))

alexa

Mergi la inceput

Nu mey,facem troc. La noi asa se cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata,
v-am citit.pe diagonala recunosc...
inca sunt sub nas cu cafeaua asa ca daca nu vizez pe toata lumea

miha,"stii tu" ,am multeee retete cu fructe dar acum capul numai la bucatareala nu-mi sta.Ieri am intrat intr-o cofetarie si le-am cumparat prajituri.Am mancat eu jumate de cutie ca alor mei nu le plac...
dar daca tu vrei retete caut pt. tine ce am sa fac

mmiha,hai sa-ti spun.
aseara am vazut emisiunea cu prietena ta.Am bocit dar bocit nu asa cateva lacrimi am adormit suspinand(a fost tarziu in noapte la mine) si cu imaginea fetitei in ochi...
Cumplit.Cata nenorocire.
Frumos din partea ta sa te implici.Eu cred ca dupa emisiunea de aseara eu cred ca romanii generosi cum sunt vor pune mana de la mana si vor ajuta copila.Ai vazut ca si prezentatoarea a fost tare miscata de caz?!
Cat de incantata a fost copila de printesa(papusa barby).Sunt socata.
Astazi ma duc sa-i cumpar o barby si cand ne vom intalni la Moeciu am sa ti-o dau sa i-o daruiesti din partea mea.DAca as fi bogata as face mai multe
Daca te apuci de strans bani contribui si eu acolo cu cat pot.MAna de la mana se vor strange banii,nu se poate!
Scriele adminilor.Ei te vor ajuta sa-ti incepi "proiectul".
Cumplit

privitor la cadouri....multumesc...sunt in ceata totala
da!am neamuri pretentioase.dar pana la urma ma duc cu "buna ziua"
O sa colind astazi magazinele din nou.Chiar daca si acolo sunt de toate o atentie trebuie sa le iau.
O sa va spun dupa amiaza ce am luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Va scriu scurt ca nu imi merge netul nu stiu ce are pica din cinci in cinci minute... oare o sa reusesc sa trimit mesajul asta? :)
Apucai de va citi un pic...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput