Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

cucu bau!
eu calc!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

bey nu ma enervati, ca toata ziua patrulati p-aici si cand are omu nevoie, liniste si pace!No, las, ca daca nu ma bagati in seama, oi gasi io vreo deutsche Ana sa ma ajte. Ma duc sa studiez terenu sa vaz daca e careva de prin Germania.Nici una mey, da nici una...... Ooooooooof, las ca ma duc la mamicile mele de 2002 ca acolo tre sa gasesc pe cineva.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Io nu stiu Luciaaa Ca te-as fi ajutat.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

am terminat de calcat!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Andora ,acum mi-am deschis messul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mersi Georgi de intentie! Anul trecut am postat la generale si m-a ajutat cineva, nu mai stiu cine. Anul asta, ori ma apuc de tradus, ca am facut un an de germana da... , ori ma apuc si ii scriu romaneste sa ii traduca sotia, na!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Mersi Georgi de intentie! Anul trecut am postat la generale si m-a ajutat cineva, nu mai stiu cine. Anul asta, ori ma apuc de tradus, ca am facut un an de germana da... , ori ma apuc si ii scriu romaneste sa ii traduca sotia, na!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!

Liviu - desene si picturi noi

Asa vezi.Baga in romana si traduce soata.Sa vaza si el ca si noi femeile suntem bune la ceva...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

dana hai si la mine,ca platesc bine

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Dana ,ce dai?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

orice,numai sa vii.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput