Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 25
lunna27 spune:
Fetelor,tocmai am tras o raita prin pozele voastre de la mamici casnice.Sunt superbe,am vazut ca sunt fete care au poze si cand erau insarcinate,cu burtica,eu cu Paul nu am absolut nici una ,imi era rusine ca aveam burta(ce bleaga eram!)Am vazut si cele haioase dar si cele care arata bunatatile ale ,mi-ati facut o poftaaaaa!!!
Care imi spune si mie ce-i moenciu?tot va vad ca vb si nu stiu ce inseamna.
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
alexa si mami spune:
luna, pe 30 iunie,1,2 iulie ne intilnim la moeciu. suntem vreo 6-7 fete cu tot cu famelii:)
alexa
Porumbel30 spune:
Ca de obicei , va lasa omul la pagina 9 si va gaseste la pagina 16...oricum , bine ca nu ati trecut la alt capitol!
Dana_ch , hai la o prajitura , fac de care vrei , dar adu visinata aia , ca nu mai pot de dor si pofta ! Macar o inghititura adu-mi !
Flavia , eu zic ca e mai bine sa vii aici , si sa-ti iei caldura la pachet , in geamantan...cat timp crezi ca-ti vor ajunge 23/32 kg ?
Dar vino in septembrie , ca acum e prea cald si nu avem timp de plimbari prea lungi ... Anunta-ma cand te-ai hotarat !
Mmiha , e super ce vrei sa faci pt. prietena ta...iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa pui anuntul la "Umanitare" si sa se stranga cat mai repede banii necesari...
Lucia , dar ai incercat la "calatoriile sufletului " la fetele din Germania ?
Nu se poate sa nu te ajute vreuna cu traducerea...
Va pe toate !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
light spune:
Porumbel, acolo nu am incercat, ca nu am gasit topicul. DA las ca le astept pe mamicile de 2002 ca sigur gasesc acolo pe cineva.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
mariussimiuc spune:
Cami,sigur ca vreau retete.Cat mai multe si cat mai bune.Si daca ajungi pe la Iasi iti dau si tie.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Porumbel30 spune:
Lucia , tocmai am citit ca ANASEBE de la subiectul cu "pe mine ma cheama Ana " este traducatoare pt. limbile germana si engleza...
Ce zici , incerci s-o abordezi ?
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
lunna27 spune:
Lucia,eu am facut prin gimnaziu germana dar cu cat stiu eu(doar sa numar si niste formule de politete)nu cred ca te ajut prea mult...parca parca imi mai amintesc cate ceva...Ich bin Lunna (eu sunt...),hai ca m-am spart in figuri destul
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
mirinda2000 spune:
am o durere ..... ce pot (ipotetic) face eu din capsuni ??
ca e plin sezon si am vre-o doua invitatii la cules , la oameni gospodari care si-au pus capsuni in gradina , au iesit , au crescut si cica au surplus
si eu marinimoasa cum ma stiu ma duc sa-i ajut
da' ce fac cu ele ca rapid se expira