Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ai ma Danuto da' Serban frezatu enervantu cine era?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetelor am o mare problema!!!

Nu stiu daca am voie sa scriu aici caci este pentru sectiunea "umanitare"...dar va zic pe scurt.
O fosta colega de serv, Cristina, pe care nu am mai vazut-o de 4 ani are fetita , Diana Andreea, grav bolnava, aceeasi boala ca fetita Laviniei Milosovici, are nevoie de 30000 euro, sotul ei a plecat in grecia acum 2 ani sa faca rost de bani pentru operatie si sa "combinat" cu unii cu niste carduri false, l-au prins si condamnat la 16 ani de puscarie.
Fata asta poarta o cruce fffffff grea, inainte de a o naste pe Andreea cu vreo 3 ani (cred) a mai avut un baietel care sa nascut cu o malformatie congenitala la inimioara....a murit pe masa de operatie la 3 ani.

Vreau sa o ajut, mi se rupe sufletul numai cand ma gandesc cum i le-a dat Dumnezeu pe toate, asa, una dupa alta, este o prietena adevarata am fost impreuna pe toata perioada sarcinii cu Andreea, am mancat aceeasi mancare, i-am facut toate poftele, mi-a daruit salopeta ei de graviduta pe care am purtat-o cu mare drag, vorbeam orice...si acum...uite ce nenorocire in inima ei!

Nici nu am reusit sa citesc la umanitare....ce trebuie sa fac pentru a deschide un subiect pentru ea, Andreea_tx mi-a zis cam despre ce este vorba, imi trebuie copie dupa analizele ei, diacnostic, un numar de tel de contact, conturile si copie de pe buletin-ul meu..

Svetlana....ajuta-ma...cum sa fac? Vreau sa fie totul ca la carte

Va multumesc ca aveti rabdare sa cititi si poate reusim sa facem ceva impreuna.
Eu am rupt legatura cu ea cum mi-am schimbat serviciul si nu mai stiam nimic de ea si de fetita ei....doamne cum am fost asa de nesimtita....cum am putut sa las timpul sa treaca fara sa aflu nimic despre ea.....

Azi noapte Maria sa trezit in fundulet si mi-a zis ca ii este sete sa-i aduc putina apica. Sa nu aprind lumina ca o deranja la ochisori, am deschis tv-ul pe ACASA la Povestiri Adevarate...era ora 4 de dim si acolo am aflat de povestea ei.

Am reusit sa memorez nr de tel...si nu mi-a venit sa cred ca este ea.....

Nu mai am cuvinte...

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Lucia,eu ma bag in clubul alora care se trezesc noaptea sa faca pipi.

ce ma,frezatu' ,enervantu' era fratele lui Octavian?
mai frate ,da' ce serial a fost asta ? sud american original?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Doamne Mmiha, nu pot sa cred, sa stii ca nimic nu e intamplator, ca si trezirea voastra azi noapte..... of Dumnezeu sa o ajute pe fetita Cristinei, nu-mi pot imagina ce intorsatura pot lua lucrurile pentru cineva..... Eu cred ca tb mai intai sa ai toate hartile necesaer, si apoi sa nitiezi subiectul, Svetlana iti poate spune cred totul..
Pup dulce

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

MIha imi pare rau sa aud prin ce clipe grele trece prietena ta.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

danuto , da mai sud american original cum spui, aparea Mircea Radu ca stafie sa o necajeasca pe babacloanta cremenala(care mie imi placea dealtfel) apoi descopereau ca astia sunt frati incurcati cu aceeasi gagik, gemene-negemene tot aia era.... si copchilul era al lu' fra'su normal nu al lui... samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

mmiha tare rau imi pare de prietena ta, dar ma bucur ca ai descoperit situatia si poate reusim fiecare cu cate putin sa le dam o speranta. Sa ne tii la curent

Sunteti de pomina cu cluburile astea, eu ma inscriu in "clubul cluburilor"

Andreea te ingalbenishi, tre sa dai de baut

mirinda album foto pe yahoo faci asa: dupa ce ai cont, intri pe photos.yahoo.com, te loghezi, apoi ai optiunea "create album" si dupa ce bifezi optiunile dai "browse" unde iti incarca fiecare poza pe care o iei de pe PC.
Daca nu te descurci asa, trimite-le pe mail la adresa: Mami_casnice@yahoo.com si iti facem noi albumul.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Multumesc dragelor de incurajari,am revenit,n-ati scapat de mine.

Cuscra,iaca,n-am disparut.A disparut doar mesajul.L-am sters ca nu voiam sa fie altfel interpretat.Am zis si eu...Dar pana la urma ne-am gandit,am dezbatut si o punem de Clubul lu' Dabija.Seful de trib l-am ales .Amatori mai avem?
Ce face nora mea cea frumoasa?Au trecut bubitele?

Flavia,si-a recuperat sotul verigheta?Mama ei de verigheta!! Esti sigura ca vrei sa faci schimb?Ofer la schimb un Robert mucos.De ieri a inceput sa-i curga nasul.De obicei,ii curg ochii si nasul de la soare si am crezut ca asta e motivul,dar vad ca se impute treaba.

Cami, ...stii tu... Mai ai retete de-astea mey? Iaca azi am sa fac si eu "fructuoasa" asta.Da poze tot n-o sa am,na!
Si asa cum spunea si Mirela,e musai si necesar sa iei cadouri la fiecare in parte?Mai ales la neamuri?Stiu ca asa-i frumos,dar crezi ca se vor multumi cu ceva...simbolic? Eu acuma vb din punctul de vedere al neamurilor mele...nu ma intelege gresit,poate ale tale sunt altfel.Cand vii de peste mari si tari tre sa arunci in stanga si-n dreapta cu cate ceva...consistent...nu cu...periute si ciocolatele...Ca de astea sunt si la noi.

Andreea,vreau poze cu maimuta tunsa.

Mirinda,bine ai venit in .Si eu sunt din Iasi.

Luna,am vazut ca ti-au raspuns si fetele,da ma bag si eu in seama,na! Acum majoritatea studiourilor foto,au aparatura pentru pus filmul pe CD.Contra cost,bineinteles.Dar e mult mai ieftin decat daca ai scoate pozele.Asta parca iti spusese si Georgi. Eu prefer ambele variante.Am gasit undeva la noi unde le pune gratis,cica,pe CD.

Lucia,si pe copilul meu il cheama Andrei. Doar ca asta e pus asa...ca sa fie si un sfant...Am avut de ales,ca sa zic asa intre Andrei si Mihai,ca Neculai nu-mi place mey. Si cum am una bucata socru cu nume Mihai am preferat varianta Andrei. Daca i-o place sau nu,n-am de unde sa stiu.O sa puna el nume mai frumose la nepotii mei!
Mi-a placut faza cu "mie nu"...Ce-au zis fetele?

Mmiha,daca vrei sa depui o suma de bani undeva,de unde sa poti lua cu taraita,ii poti depune la mine acasa.Cu taraita iti dau cand vrei si cat vrei!
Cum stai cu burta dupa o punga de cirese?

Adriana,Robert al meu prefera sa se joace cu prelungitoare (asa nici n-a mai fost curios sa bage deshtele in priza),cu CD-uri,castroane,linguri,cutii,cutiute,cutioare...Orice numai cu jucarioarele lui nu! In parc la fel face,ma duc cu traista dupa mine si tot cu jucariile celorlalti vrea sa se joace!Curiozitatea!

Mirela,sanatate multa la pui mic!

Moamaaa...cat m-am mai intins...Ia sa nu ma mai lasati sa lipsesc prea mult...

Va pup

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Andora, Lucia....nu stiu ce sa mai zic, aveti dreptate, poate nu a fost intamplatoare trezirea mea....oricum de la 4 nu am mai reusit sa adorm...stateam si o priveam pe Maria cum facea nani si gandul imi fugea la multe lucruri si situatii deoadata.

Am gasit asta la umanitare:

" pe forumul umanitar se vor accepta cu precadere cazurile care necesita urgente medicale, interventii complexe si foarte costisitoare, cazuri extreme in care ajutorul este necesar is evident! Asa cum am mai spus si mai sus vor exista si exceptii.
- in cazul in care nu se actualizeaza in mod curent donatiile se va inkide cazul pina cand cel care coordoneaza va binevoi sa ne puna la curent !
- aceste cazuri vor fi publicate pe forumul umanitar de catre noi sau moderatori. Pentru a fi acceptate, aceste cazuri trebuie argumentate in mod corespunzator (prin certificate medicale, alte dovezi elocvente, vizite din partea noastra, interviuri, referinte de la doctori sau persoane de incredere). Aceste cazuri pot fi propuse prin mail la adresa info@desprecopii.com. Dupa o acceptare initiala, unul dintre moderatorii nostri, sau membri de baza ai comunitatii va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va cere actele necesare. Va spun de pe acum: o sa fim drastici dar credem ca cine are nevoie cu adevarat de ajutor, poate intocmi un dosar pe masura!
Deja am inceput sa punem pe hartie diverse scenarii si exemple de intrebari care vor fi puse. ATENTIE!!!: In majoritatea cazurilor va trebui sa existe o persoana / sau un grup de persoane care se vor erija in organizatorul actiunii. Aceasta/aceste persoana/persoane vor trebui sa dea o declaratie scrisa si semnata prin care isi asuma raspunderea pentru organizarea actiunii, declaratie care va fi trimisa politiei romane in momentul in care iese scandal! Deci daca organizam ceva... NE ASUMAM SI RASPUNDEREA! Acest pas va aduce un mare plus actiunii: organizatorul se va organiza cu siguranta mult mai bine si implicit sansele unei reusite vor creste!
- ei bine, cu toate masurile noastre noi nu va putem garanta nimic! Asa cum v-am spus o sa ne luptam, o sa ne straduim dar atentie: NU VA BAGA NIMENI MANA IN BUZUNAR! Decizia de a ajuta si de a face o fapta buna ramane decizia voastra!
- toate mesajele considerate <umanitatare>, postate pe alte categorii de forum vor fi sterse de moderatori fara nici o explicatie.

Pentru a evita discutiile interminabile, toate reactiile, criticile sau sugestiile sunt asteptate prin email la adresa: florin@desprecopii.com
Cine nu accepta aceste reguli, suporta consecinte.

cu stima,
Admin "

MA strunesc de azi de dimineata sa-i scriu un sms...ca de sunat nu mai e vb...nici nu as reusii sa deschid gura ca as incepe sa plang...si ea chiar nu are nevoie de asta acum.
Trebuie sa fac cumva sa obtin copiile analizelor...am sunat toate fostele colege din perioada aia....sunt dispuse sa ma ajute.

Cu Dumnezeu innainte!

mmiha

Mergi la inceput

Miha aztazi mergem la banca sa depunem actele pt imprumut.
In max o saptamana obtinem banii si nu stiu care este cea mai buna varianta pt noi....bine, in afara de a ta.

mmiha

Mergi la inceput