Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 19
impreuna spune:
Ce frumos a fost aseara, am fost cu fetele in orash
Am ajuns tarziu acasa si fara chef sa mai deschis PC, am adormit pe comentariile despre Steaua si discursul lui nea Jiji
Mirela normal ca sarbatorim, sa se faca Robert bine :) Ma duc sa mai caut pozele, poate azi am mai mult noroc:)))
Vazui ca vb despre vacante, preturi... eu am gasit oferta pe net, 120 (119:) euro/persoana 7 zile cazare+transport (deci Cami poti merge linistita 30 de vacante acolo:). De cautat n-am cautat f mult ca erau multe oferte. Nu stiu daca am facut alegerea potrivita pt ca nu e statiunea cu plaja cea mai faina (fina) dar am gasit ultimele locuri la o vila de 3*** care mi-a placut mult. Al meu zice ca mergem acolo sa stam in casa:)
Si suntem o gasca de 6 persoane de persoane:)
Si fara Sara (mama denaturata:)))) ca e prea mica si numa ne obosim si noi si ea si vrem concediu de concediu:)
mirinda pe mine m-ai uitat (glumesc, sa sti:) Se vede ca ti-e drag rau Andrei, stai sa vezi cand mai creste:)
Poze n-ai? Ca noi avem album comun, daca vrei sa ne vezi zai:)
Valabil si pt luna si fetele care nu stiu inca:)
Ioana trimite-mi si mie putina caldura, daca nu vin eu pana acolo sa iti aduc... ceva:) Am motiv, ai?:)))
Lucia si Andreea ati ratat intalnirea, poate data viitoare:)
Eu n-am nici o casnicuta din Cj :(((
A inceput sa scape Sara de diaree si a inceput sa-i curga nasul...
Cine vrea pt cateva zile o fetita mucioasa ci kkcioasa?:) Si care se urca peste tot
Flavia (sotie si mamica fericita)
mirinda2000 spune:
noi cu numele Andrei avem poveste
in luna a 3a de sarc mi-a spus dr ca s-ar pute sa fie baiat , in a 4 a a confirmat si am inceput sa ne sfatuim la nume .in a 5 a n-am ajuns la nici un rezultat , in a 6 a ne-am certat bine pe tema asta , in a 7 a ne-am zis sa ne certam constructiv , am luat dictionarul de nume (peste200 pag)si ne-am facut liste cu nume preferate fiecare ,in luna a 8a le-am confruntat si surpriza ......nu coincidea nici unul , asa ca le-am refacut am ales doar cate 10 nume si eu care eram impotriva numelui Andrei din motive f.bine intemeiate l-am trecut
a fost singurul nume pe ambele liste , si asta a ramas
in luna a 9 s-au trezit unii adica ...mai toti cunoscutii sa ne zica ca sunt f f multi andrei , in familie aveam cativa , intre prieteni
le-am zis ca decat s-o luam de la capat mai bine ramane asa si nu mai aveam alte 9 luni de gandire
asa ca il cheama ANDREI si e singurul prenume pe care-l are
andora spune:
Adinellu' ma faci sa rosesc mai..... da sa sti de Denizelu' mi-e si mie dor.... si nu stiu daca apuc sa vin duminica la moeciu s-o vad..... Tina mi-a dat buzz pe mess dupa ce iesisem alaltaieri, apoi am scris eu dar n-am mai prins-o..sper sa aflu curand de ei.... cert e ca atata stiu, ca David e un mancacios si jumatate pupa-l mam pe el de flacauas fain
Andreea asa e mai cu atele de la blugii clapaugi... ma uit mereu si la fetiscanele astea tinere care arata de 30, eu dupa cls a opta am avut voie sa port dress de nylon si ele... dar unora chiar le sta f bine asa ca nu ma oftic dect ca eu imi ascundeam sanii pe la 13-14 ani in loc sa ma mandresc cu ei cat au fost frumosi saracii . Ca acum pik.
Bai am innebunit. Voi ce mai ziceti? Alina, Flavia?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Cami ,avem si noi periute electrici cu figuri di desene. fii-mea are cu Cenusareasa.
MIrinda,parca am vb eu . si mie imi venea sa o trezesc pe fii-mea can dormea mai mult . imi era dor de ea.
Lucia ,am vrut sa ma duc si eu dupa tine la Ane ,dar faptul era consumat / iti raspunsesera deja.oricum ai fost tare.
auzi ,in clubul ala cu Secretul Mariei intru si eu ,dar eu n-am vazut decat un episod. se pune?
Cami ,cumpara ,ma ,parfumuri la toate lumea si ai scapat de grija . la copii poti sa le iei jucarii si gata.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mirinda2000 spune:
andora de unde-i socrela?
nu-s prea comode soacrele , dr si moldovence pe deasupra e tare naspa , mai ales bucovinencele au o gura !!!!
mirinda2000 spune:
daca ma ajutati sa ma descalt cum sa pun foto poate reusec.altfel raman in nebuloasa
andora spune:
Beyyyy dar nis e incaleca postarile de nu mai stie una ce=-a scirs cealalta cu 5 postari mai sus. Deci.....
Fla ma bucur ca v-ati distrat si o sa fie superrrrsunt sigura in vacanta.... bravo voua
Mirinda mama haios cu numele, o berica dn partea lui taica-meu ca e si el tot Andrei.. si finutul meu tot Andrei Catalin e noroc ca-i spune Cati... Mai Mirinda mamicule, sa stii ca socrella mea nu e bucovineanca dar cred c-ar fi sefa intre ele! Tu de unde esti? Ca sunt cascata si mi-a scapat..... socrella mea ne asteapta sapt viitoare pe 14 zile integi de petrecut in sanul satului, e de munca la camp, in gradina, o sa fie distractie maxima si cu Gog dupa mine...tre sa ma inarmez cu extraveral ca altfel fac crima
Danuta, Cami... si noi avem periuta electrica dar nu's cum sa fac sa o invat ca pasta nu e de mancat si epria nu e de mestecat.
Mai ce e cu S Mariei? Ca gogoasa mea e sefa... v-am zis ca a inregistrat barbatu-meu pe video ca sa adoarma odorul seara ca numai cu "Maiia" adoarme , visez si noapeta cum moare Ruxandra si cum se bate Octavian cu fra'su Nu stiu, cred ca ii conving sa ma scuteasca ca nu face bine nici copilului nici lu ma'sa .
Pup dulce. Cine e pe mess?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Mai Mirinda mama esti din Iasi acuym vazui . Nu o cunosti pe Miha? Cum mai e in Copou? Ca eu sunt moarta dupa el, atata stiu....Socrella sta langa Frumuica spre Botosani.... Fii atenta" te duci pe photos.yahoo.com, te loghezi (cred ca ai cont yahoo), dai new album, zici ca e public si selectezi pozele din pisiu, le bagi si gata. Ai inetles ceva? Sau mai bine da add la id andreeaoracle pe mess si iti povestesc live.
diadaniela spune:
Ce ma? Octavian avea un frate?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Da mai diadaniela,Chiar voiam sa te trag de urechi ca nu venisi.Eheeee da ma mai batea gandul de fo doo cluburi:- clubul celor care se trezesc in fiecare noapte sa mearga la wcsi ala ala cu nascutii sambata, ca sa fie mai restrans, adaugam:- clubul celor nascuti in noaptea de vineri spre sambata la maternitatea Giulesti.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi