Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele..........poftiti la .......e suficient pentru evribadi???

Cami...iote aci

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata!

moama vad un somn...

mmiha mersi de cafea,daca nu ajunge cafeaua,mai dai un rand mai tarziu.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

neata cucuietele si multam Mmiha de cafea, eu acum o beau dupa ce dadui pe gat niscai ecai antiadipos. Ca sa aiba tesutul adipos din ce sa se formeze, din cafeloiul meu. Ca prea-mi era greata de la ceai.
Scuzati ca balmajesc in halul asta, inca n-am facut bine ochi. M-a trezit maimuta cu "ate, ate" (lapte) apoi cu ochii inchisi pusei o masina la spalat si o carne la fiert si m-am pierdut pe la pag 6.....
Lucia vroiam sa-ti zic de ieri , noi am ajuns undeva spre 7 fara nu stiu cat si am aflat ca dl Liviu se plictisise si plecase pe la 18.40, e adevarat? . In schimb Gogo cum a vazut foi si creioane a inceput cu "enezi, enezi" si ne-am pus frumusel pe-un scunel sa desenam...mmai fetite si Gogo baloane si parul fetitelor. Era o fata cucuiata vorbareata langa noi hihihi si abia dupa min 10 min am putut s-o iau de acolo... Fparte dragute fetele, daca Roxana era cea cu sapca - era scumpica de tot, credb si eu ca o place Liviu.
Mai a propos de numele Andrei..si io la spartul targului..hha chiar ma intreba mama cu cine ne vedem in Plaza si eu cica cu liviu, si atunci mi-a zis ca e ingrozita cati Andreiuti sunt prin parc, hehe, dar am uitat sa-i spun ca Liviu vine cu Prietenul....Andrei La fete eu ma uit ca explozia de acum mi se pare cu Alexia, nu stiu parca de cand am auzit-o pe Esca au inceput toti..... la baietei am observat si Luca anul trecut al un moment dat...
Mirinda bun venit!!!

Bai cum ma lungesc.... nu stiu ce mai vroiam sa zic, a,Georgi, haha astept berica cat de curand... dar mai aveam o vrajitorie d facut pt altcineva si apoi astept betia n masa....
Fla sper ca emai bine Sara, oricum cu 2 kkceli pe zi sunteti suepr bine
Si ma scuzati dar ceaiul acela isi face deja efectul...va pupacesc si imi cer milioane de scuze ca nu am citit tot

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

neata si de la mine.
multam Miha de cafea,ca de obicei matinala la servici esti.

Ange pai depinde cat sunt de pretentiosi tinerii.daca sunt pustani baga mama cate un tricou cu insemne misto pe ele sau niste blugi din aia clapaugi cum poarta ei,cu ate'ncur( a nu se intelege chiloti cu ata in cur) si pe genunchi,si cu bretele.scuzati expresia.
hai ca treb sa beau cafeaua ca sa-mi revin ca vb urat cu noapte'n cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

Miha,nu cunosc mai nici un Gigi aici
dar daca vrei sa flu adresa,nr. de tf. pt tine pot sa o fac

Cami nuuu, intrebam doar asa daca ii cunosti.Eu personal nu ii cunosc.Colegu ce ii stia....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

georgi75 , LUCIAMIRELA , diadaniela , Danelutza , maria2mami , adinell , alexa multumesc pt primire !
ce sa va mai spun , Andrei imi ocupa o mare parte din timp , ceea ce e si o mare placere , ca ne jucam impreuna , de parca as fi de mintea lui.dar zambeste asa frumos si e atent si receptiv incat nu rezist mult fara el.cand doarme mai mult ziua , adica peste 2 ore mi se face dor si-mi vine sa-l trezesc sa ne jucam.
Spuneti voi am multa minte eu la aproape 30 ani??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Neatza!Andora uite ca daca stiam ca veniti, va asteptam noi intr-un fel, oricum cred ca noi ne jucam acolo la locul de joaca amenajat tot in diverta, am mai stat acolo 10 minute ca eram suparata si nu mai aveam chef de nimic, si apoi am iesit, asa ca e posibil sa fi trecut pe acolo intre timp ce noi ne jucam. Da, fetitele alea sunt haioase foc, mai ales cea mare, Meline.Asta e aiurea la un nume foarte des intalnit, ca tot vorbeai de Andrei. CAnd un parinte striga in parc Andrei, intorc capul toti copii Andrei, si cum se striga frecvent acelasi nume, toti Andreii trebuie sa intoarca capul de n ori. Ca sa nu mai zic de gradinita. Avem un vecin care daca pana acum il strigau toti Andrei, au recurs la al doilea nume, Stefan, ca sa se faca diferentierea la gradinita.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

tre sa mai multumesc pt urari lui: Porumbel . impreuna ,. Dana_ch!!
asa , eu nu sunt experta inca abia ma screm sa pun niste foto ,in album , si nu prea ma dumiresc cum asa ca aveti ingaduinta! si multa rabdareeeeee............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Andora, ce am ras cand ti-am citit mesajul, ai un stil fain de a scrie... oricum ne era dor de tine, bine ca venisi,...Ce luasi din Cora ca auzii ca fusesi la cumparaturi???
Mai fete la noi ploua de rupe, nu stiu ce e cu timpul asta, serios,... ma gandesc numai la bietii oamenii din anumite localitati care au probleme cu inundatiile.
ma duc sa cumpar painica, Andrei s-a trezit demult, dar "s-a pierdut in peisajul caemerei", si am profitat si eu si am mai lenevit un pic... cand am deschis ochii se uita la mine si radea... :)
gata plec sa iau painica, am vrut numai sa va salut...
Miha draga unde esti, ce mai faci?
Flavia, cum fu aseara aerul? e fain la voi de plimbari? Ploua ca la noi?
Gata, plec... ii pun niste muzica la Andrei sa stea cuminte si fug...sa vedem unde e sotul sa vina sa il spioneze pe cocolos :)
Flavia, aseara mi-a dat de furca un colt al unei unghii, sa vedem daca azi ma mai supara, tu esti bine cu ele?
Ange si eu stiam ca sunt periute electrice cu figurine, dar nu pot sa iti spun cat o fii una ca nu am cumparat deocamdata la Andrei...
Sper sa te linistesti, sa nu mai fii incordata ,(am citit ca nu te prea simti bine),... si bucura-te ca vii in aceasta mica vacanta... sper sa fie bine si sa aveti parte de cel mai frumos timp...
Lunna, unde esti?:)
Ziceai ceva de genul ca e mai bine la casa ca poti sa faci ce vrei tu, fara sa se ia nimeni de tine ca deranjezi. Exact, e cel mai bine la casa, dar adevarul e ca e F.bun si un apartament daca nu iti permiti o casa... Eu am avut o mare bucurie cand am aflat ca sotul meu, pe atunci prieten, mai are si apartament propriu, mostenire de la tatal lui, ca altfel nu ne permiteam sa stam in chirii. Sunt f. scumpe chiriile si nu am mai fii ramas cu nimic daca ar fi fost cazul sa locuim cu chirie, dar ma bucur ca a avut grija Dumneze de noi.
mirinda ne-ai parasit? :)
ce mai face Andreiutul tau?
Georgy, tu ce faci? Mai faci clatite? hai ca steptam sa ne faci si noua o tura... Sa ma anunti cand faci, ca vezi ca data trecuta nu apucat din ele, ca le papara optimistele... :)
Va pup pe toate, azi nu stiu cand mai intru ca are sotul de lucru,... si pe deasupra imi pica netul din cinci in cinci minute...nu stiu ce are...
Anculina, unde mai esti? Ce mai faci, mai vrem sa auzim ceva de tine,... esti bine?
Denizel, si de tine ne e dor, dar deocamdata ma multumesc sa te citesc de pe forum,m esti o scumpa din cate am observat...
De tina, mai stie cineva ceva? Chiar nu mai stiu nimica de ea... Cred ca e tare ocupata cu David Nicolas(parca asa il chema pe bebelul ei), fetele care tineti legatura cu ea, spunetii ca intrebam de ea si o asteptam sa vina sa ne mai spuna cum mai sunt ei, ce mai fac, etc...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lucia haha noi ne-am dus pana la loculd em joaca dar pe la 19 si ceva.....
Mirinda ... pai pune pozicile in Yahoo as va vedem si noi..... hihihi te pupic si grija de flacau ca am si eu o fata disponibila ..

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput