Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 21
light spune:
Mariussmic, Andrei este un nume foarte frumos, nu cred ca s-ar pune problema de placut sau nu.Si apropos de socrul cu nume Mihai, si pe al meu il cheama tot Mihai, so, un nou club- clubul celor cu socru numit Mihai.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
andora spune:
Miha, acus bag poze tunsulici sa traiti! !
Mmiha, am citit si eu un pic, pai asa fa, da sms-ul si spune-i ca ai putea s-o ajuti apoi cu toate hariutele doveditoareaga mail la DC si sa vedem ce se poate face... sunt sigura ca iti vor accepta cazul si te admir pt ambitie, in fata asa unui ecaz e greu sa stai deoparte. nu pot crede ce poveste.... Eu nu stiam de fetita L Milosovici.. ii pare rau, of.... dar ce e mai exact???
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
wow Fla tie cinste speciala ca mi-ai aratat ce galbuie ma facui!!! Sa traim si sa ne cinstim!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Miha,imi pare bine ca sunt pe lista ta de prioritati.
Bafta multa in actiunea in care vrei sa te angajezi!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
Miha,imi pare rau pt prietena ta.
am vazut si eu putin din emisiune aseara.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Uca tunsa
diadaniela spune:
Andora ,ma faci sa-mi para rau ca am ratat serialul.
puii mei ,eu la ora aia sunt prinsa cu copilul ,cu barbatul ,nu prea am timp de serial .
poate il dau si ei reluare la o ora ma potrivita pt mine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Andreea,ce frumoasa-i Uca tunsa!!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
georgi75 spune:
Neata.
Va citii cap coada si... ca de obicei nu mai stiu care, ce si cum.
Miha si imi pare rau pentru prietena ta.Daca se poate sa fie ajutata ar fi foarte bine.
Ma intorc s-o vad pe Uca.Trebuie sa-mi fac si eu curaj s-o tund pe Stef.
si o zi faina sa aveti.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
lunna27 spune:
Buna dimineata fetelor si de la mine!
De o ora tot ma chinui sa va citesc si cum credeam ca termin,mai aparea cate o pagina
Adriana,referitor la jucariile copiilor,vine sotul meu acasa intr-o zi cu o masuta si doua scaunele din alea din plastic.Am sarit cu gura pe el ca nu mai avea pe ce sa dea banii.S-a pus cea mica pe scaunel,cu o carticica si un creion(cica scria) si a stat acolo vreo 20 de min spre surprinderea mea.In sinea mea mi-am zis ca gata...m-am scos.Da' de unde...ca atunci a stat atata ca acum s-a cam plictisit...
Lucia sa stii ca ti-am vazut pozele,picturile lui Liviu,mi-ar place ca si al meu sa aibe talent la ceva dar se pare ca el e talentat numai la prostii .Cand dadeam pe la desenele alea cu camioane Paul al meu le-a observat si le-a admirat si m-a intrebat cine le-a facut
Mirinda bine ai venit,si eu sunt noua aici la mamici,eu sunt din P Neamt deci sunt moldoveanca ca si tine
Miha ,Mirinda chiar mi-e dor de Iasi,de T Vladimirescu...acolo mi-am cunoscut sotul!
Flavia unde trebuie sa intru ca sa vad pozele alea cu voi??
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat...ati scris prea mult si m-am cam incurcat
Acum ma duc ca am pus sa gatesc ceva ,am rufe de intins si de facut curat prin casa....m-am saturat,cam asta e programul meu zilnic dimineata ca dupa-amiaza cand vine sotul de la serv mai iesim pe la parintii mei sau pe la ai lui la tara...
Va pup!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)