Viata in Japonia (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Buna japonici,hajimemashite!Noi suntem acum in Romania si vreau sa va intreb,cu ce pot sa inlocuesc mirin-ul?Va pup pe toate sunteti niste dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Buna...

Nu stie nimeni link-ul de la japoneza pentru incepatori??? Imi amintesc sigur ca am vazut ceva de genul asta, da' nu mai stiu unde

Koky, mama de doi super bebici...acum "Spiderman" si "Cinderella" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickolle spune:

Bine ai venit Ileana2000!Sper sa te simti bine aici!
Koky despre link-ul asta vb?http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24860
daca era vorba despre altceva imi cer scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

Vad ca 'viata in Japonia' e cam lenisata ....cum enjoiti hanabi ? noi l-am avut primul duminica trecuta in Yamashita park , nota10 ....show de show pe an ce trece .
stiti superstitii japoneze ? cateva aici http://www.shejapan.com/jtyeholder/jtye/001/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello fetele japoneze!
Ma scuzati ca ma "bag" in grupul vostru, insa as avea o mare rugaminte la voi. Am cautat in Bucuresti la cateva magazine articolul numit hartie de orez, insa nu am reusit sa gasesc nicaieri. Va rog frumos, ati putea sa va interesati pt mine daca in Japonia se gaseste si cam la ce pret (in euro pls). Merci mult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

lbelciug binenteles ca se gasesc si aici , tin minte ca am cumparat o singura data , la ce pret nu mai stiu poate stiu fetele mai bine .....in Romania se gasesc sigur ( cauta pe la paste fainoase ).

MAMI14+cu YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

quote:
Originally posted by Ileana2000

Buna japonici,hajimemashite!Noi suntem acum in Romania si vreau sa va intreb,cu ce pot sa inlocuesc mirin-ul?Va pup pe toate sunteti niste dragute

Nu cred ca ai cu ce inlocui mirin-ul sau s-ar putea sa nu stiu eu ..
Ibelciug, incearca la market-urile asiatice poate gasesti acolo...
Dane, la mine in oras de abia in august vom avea hanabi.

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

dolphin9913, eu stiu ca hartia de orez se foloseste de regula in arta. Poate o confuzi cu altceva... In mod sigur modelul pe care il caut eu nu se gaseste langa raftul de paste fainoase.

Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

dolphin9913, eu stiu ca hartia de orez se foloseste de regula in arta. Poate o confuzi cu altceva... In mod sigur modelul pe care il caut eu nu se gaseste langa raftul de paste fainoase.

Iunie 2006
Grecia 2006

pai hartia de orez se loloseste aproape la orice, cum de altfel si orezul se gateste in orice fel; de la tort pana la bauturi.
Pentru cei care traiesc sau au vizitat Japonia orezul are alta dimensiune... ca sa zic asa. Iar pentru japonezi ..si mai mare!

Daca e vorba de pergament-ul facut din orez, pentru arta, pictura, etc atunci e altceva.
lbelciug, poate poti sa detaliezi putin ce anume te intereseaza si sunt convins ca se gaseste raspuns.

Mergi la inceput

Soma, nu te contrazic, voi stiti mai bine. Eu nu am intalnit decat titulatura de "rice paper" si da, eu vreau foita din aceea subtire care este transparenta si se poate aplica peste diferite design-uri, cu rol de lipire.

Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput