Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 15
dolphin9913 spune:
ibelciug eu vb despre asa cevahttp://www.urbancooking.net/wp-content/photos/2005-05-08-rice-paper.jpg deci nu stiu ca foile de orez se folosesc si in arta , aici se folosesc la NAMA HARUMAKI ( traducerea legume crude cu creveti invelite in foaie de orez ) .Iti doresc succesc la cautare .
MAMI
15+cu YULIA ( 2002)si BEBE
Deserted spune:
Fetele, unde va duceti in concediu???
Eu??? Inca nu m-am hotarat...
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.
Deserted spune:
Fetelor, am o rugaminte la voi. Cum traduceti asta ca eu nu reusesc...
Hana no iro wa
Utsuri ni keri na
Itazura ni
Waga mi yo ni furu
Nagame seshi ma ni
Hana sasou
Arashi no niwa no
Yuki nara de
Furi yuku mono wa
Waga mi nari keri
Hito mo oshi
Hito mo urameshi
Ajiki naku
Yo o omou yue ni
Mono omou mi wa
Multumesc.
nanami spune:
deserted incearca sa scrii in japoneza , adica in kanji sau hiragana ![]()
i-am aratat sotului ,dar se pare ca nu ai intrerupt cuvintele cum trebuie , desi zice ca stie ceva despre asta
e vb. de o melodie trista??????????
G.K.R
nanami spune:
ibelciug nici eu nu am auzit de asa ceva , dar l-am intrebat pe sotul meu , si nici el nu stie prea mult ,
, dar zice ca sar putea sa fie si asa ceva , spune mai sigur pt. ce vrei sa folosesti si ma mai interesez ![]()
am inteles ca e vb. de arta , dar zine mai cu inteles , ca na! noi suntem mai ........![]()
G.K.R
Deserted spune:
quote:
Originally posted by nanami
deserted incearca sa scrii in japoneza , adica in kanji sau hiragana
i-am aratat sotului ,dar se pare ca nu ai intrerupt cuvintele cum trebuie , desi zice ca stie ceva despre astae vb. de o melodie trista??????????
G.K.R
Tocmai din cauza asta nu am reusit nici eu, ca daca era in kanji se intelegea ceva...
Multumesc pentru efort..
lbelciug spune:
nanami, iti multumesc pt interventie.
Pana in prezent nu am folosit personal aceasta hartie, dar stiu ca se poate folosi aplicata peste diferite design-uri pt a le fixa mai bine pe suportul de baza. Exemplu: impodobirea unui lampadar cu flori presate.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
nanami spune:
ibelciug aha... na ! nu stiu nici eu , dar daca esti interesata si dispusa as putea sa ma interesez mai bine
ramane la decizia ta , desi nu stiu cat iti voi putea fi de folos ![]()
fetelor , va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva , daca cei de la ambasada lucreaza de OBON ???
bafta la toate ![]()
G.K.R
lbelciug spune:
Nanami, niciodata nu poti sti cum iti este de folos o informatie. Daca poti si vrei sa te interesezi pt mine, eu iti raman indatorata.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate